Yönetim Kurulumuzca Sermaye Artışına Devam Kararı!

dünyanın sayılı ekonomistleri iktisat uzmanları bu konuyu bilmiyor bizim forum ahalisi biliyor (!)

komik oluyorsunuz ünal başkana diyelim de burayı takip etsin bi şeyler öğrensin

Adamlar onca yil bosuna okuyor, en iyi okullardan bosuna mezun oluyor, gelsinler burada 2 gunde her turlu bilgiyi verir bu dehalar.

Arkadaşlar iyi güzel fikirlerinizi paylaşıyorsunuz ama bu işlerle ilgisi olmayan arkadaşlar ortalığı neden bulandırıyor. Ünal aysal yıllardır bu borsa olaylarında emin olun riskide iyi bilir hesabı yapmıştır.

Abbas iyi anlar eskiden cok konusuyorduk bu konulari, hisse.netde yöneticiydi hatta. Dünya turunda olmasa güzel türkcesiyle sizlere güzel güzel anlatirdi herseyi.

Davut ben mentionliyamiyorum sen yapsanda girdigi an gelsin anlatsin herseyi. Tabi veriler olmadan oda tam anlatamaz gerci ama o girene kadar verilerde ortaya cikmis olur.

Iyi olan tarafda bide bu hanoğlu gibiler acayip , af edersiniz, göt oldu bu hamlemiz ile:DD

Bu sarti da kabul ettik, bakalim yeni sartlari ne olacak haysiyetsizlerin

Abbas iyi anlar eskiden cok konusuyorduk bu konulari, hisse.netde yöneticiydi hatta. Dünya turunda olmasa güzel türkcesiyle sizlere güzel güzel anlatirdi herseyi.

Davut ben mentionliyamiyorum sen yapsanda girdigi an gelsin anlatsin herseyi. Tabi veriler olmadan oda tam anlatamaz gerci ama o girene kadar verilerde ortaya cikmis olur.

@Abbas Salim Yurtoğlu

Çok çok amatörce ve basit bir söz olarak düşünebilirsiniz.

Ancak söylemeden geçemeyeceğim;

" Galatasaray için kötü bir girişim olsaydı, bu kadar önümüze engeller serilirmiydi... "

Çok çok amatörce ve basit bir söz olarak düşünebilirsiniz.

Ancak söylemeden geçemeyeceğim;

" Galatasaray için kötü bir girişim olsaydı, bu kadar önümüze engeller serilirmiydi... "

Abi zaten mecburuz yani yapmaya, dedigim gibi kisa vadede kötü olsada uzun vadede cok isimize yarayacak.

Fenerin bildigim kadari ile as ve sportif birlesmedi daha iki ayri kurum onlar. Hatta aziz borcumuz 130mil filan derken sirf AS den bahsediyordu, sportifin borclarindan hic bahsetmedi cakal. :)

Şirket birleşmesi ile kayıtlı sermaye farklı konular. Kayıtlı sermaye sistemine dahil olan şirketler, her sermaye artışı için genel kurula gitmeye ihtiyaç duymuyorlar, son senelerdeki trend de bu yönde.

Belirli bir sürede açıklanan (600.000.000 TL) bedele ulaşmak gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu işlemlerin hepsi tamamlandığında, sermaye yönünden ve şirket mali verileri üzerinden iyi bir seviyeye geleceğiz.

SPK çok ters, uygulamada rastlanmayan bir uygulamaya gitti, açıkçası keyfi izlenimi veriyor, sırf tepkilerden çekindiği için. Bizimkiler buna restle cevap veriyor gibi gözüküyor, kaynağını bulmakta çok zorluk yaşayacak olsak devam demezdik. Kısa vadede sıkıntı olsa da uzun dönem de bize kesinlikle gereken bir durum, öyle ya da böyle.

Abi zaten mecburuz yani yapmaya, dedigim gibi kisa vadede kötü olsada uzun vadede cok isimize yarayacak.

Ben olaya şöyle bakıyorum. Daha doğrusu aynısını bizlerde hayatımızda yapıyoruz...

Borçlandım. Neden ; araba almak için. Ben de biliyorum; Ödeyemezsem zor durumda kalacağım.

Ama ailemin de ihtiyacı. Almak zorundayım diye düşündüm.

Basitçe böyle görüyorum.

Yani riske girmeden ilerlemek mümkün değil. Ha... Elbette riski minimize etmek şart.Bu da hatasız ve öngörülü yönetimden geçer.

Başkan bu işlerde usta. Ama endişem dış etkenlerin yolumuza çıkması.

Yani olay şu bütün parayı biz koyacağız

Biz niye sermaye artrımına gidiyoruz pekı

Diger yatırımcılardan para elde etmek için

Adamlar parayı 1 ay içinde koymazsa hısse oranımız yuzde55 ten 80 çıkacak

Peki adamlar parayı neye göre koyup koymayacak

140 artı 173 mılyon koymus olacağız dıger hisse sahıblerının yerıne

Yani operasyon dıgerlerı para koymazsa bi anlam ıfade etmeyecek

Tabi işin değer kaybetme kısmı var

Bunu ANLAMAK İÇİNDE ALİM OLMAYA GEREK YOK

Yapmamak gibi bir şansımız yok, belirli kriterlere uymak zorundayız değil mi.

Sadece kısa vadede para toplamak için değil bu hareketler.

Şirket birleşmesi ile kayıtlı sermaye farklı konular. Kayıtlı sermaye sistemine dahil olan şirketler, her sermaye artışı için genel kurula gitmeye ihtiyaç duymuyorlar, son senelerdeki trend de bu yönde.

Belirli bir sürede açıklanan (600.000.000 TL) bedele ulaşmak gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu işlemlerin hepsi tamamlandığında, sermaye yönünden ve şirket mali verileri üzerinden iyi bir seviyeye geleceğiz.

SPK çok ters, uygulamada rastlanmayan bir uygulamaya gitti, açıkçası keyfi izlenimi veriyor, sırf tepkilerden çekindiği için. Bizimkiler buna restle cevap veriyor gibi gözüküyor, kaynağını bulmakta çok zorluk yaşayacak olsak devam demezdik. Kısa vadede sıkıntı olsa da uzun dönem de bize kesinlikle gereken bir durum, öyle ya da böyle.

Orasini pek bilmiyorum ama söyle birsey var, kulübün borsada bilinmeyen borclari oldugu sürece kayitli sermaye yapamazsin yanlismiyim? Yani kayitli sermaye sistemine girebilmen icin seffaf olman gerekiyor? Yanlissam düzeltebilirsin?

Geri
Üst Alt