GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

yerli hocanın gelmesi konusundaki tek korkum selçukla burakta diretme ihtimalleri.

Haa en mantıksızı tugay vazıfsız bir adam.
şebek hikmet ve daha 2-3 hafta önce meloya saydıran denizliden iyidir. ayrıca takımı iyi tanıyor sezon sonuna kadar mecburen tugay gelmeli bence. yılmaz vural hikmet karamanlarla dalga malzemesi olmaya gerek yok

Net söylüyorum Hagi gelirse bu takımdan keseceği ilk 2 adam mevcut form durumlarıyla Selçuk ve Burak olur.

O kadar küçümsemeyin Hagi'yi.

misimovice nester vurmusdu daha ne istiyorsun :D
ya ne bileyim ya. ben denizliyi iistiyorum vallahi kisa vaadelide olsa.
baya kaos ortami var takimda ve bunun üstünden gele bilecek türkiyede bir denizli var bide baska bir isim ki onu yazmaiym simdi buraya :)

doğru misimoviç olayı vardı. :asd:

gheorghe_hagi.jpg

Hikmet karaman ile anlaşıldı yarın akşama kap bildirimi yapılır hayırlı olsun sözleşme sezon sonuna kadar yeni gelen yönetimin önünü açmak için sözleşme böyle bir yılda opsiyonlu yeni yönetim isterse sözleşmeyi uzatabilecek kaynak sağlam

Sent from my iPhone using Tapatalk

şebek hikmet ve daha 2-3 hafta önce meloya saydıran denizliden iyidir. ayrıca takımı iyi tanıyor sezon sonuna kadar mecburen tugay gelmeli bence. yılmaz vural hikmet karamanlarla dalga malzemesi olmaya gerek yok

Ya tugay vasıfsız geciniz onu. Denizli meloya teknik elestiri yaptıysa imza atarım cunku dususte.

kim gelirse gelsin bu sezon bitmiştir bu ruhsuzlardan bi cacık olmaz, bidaki sezonun planlarını yapmaya baslamamız lazım

Hikmet karaman ile anlaşıldı yarın akşama kap bildirimi yapılır hayırlı olsun sözleşme sezon sonuna kadar yeni gelen yönetimin önünü açmak için sözleşme böyle bir yılda opsiyonlu yeni yönetim isterse sözleşmeyi uzatabilecek kaynak sağlam

kardeşim ciddi misin gerçekten

Bu saatten sonra kovsan ne olur. Haftalardır bellıydı bu adamdan bı cacık olmayacağı.

çapsız apodan beklerim. ne günlere kaldık be dalga geçtiğimiz terim çakması herifi bu takıma hoca yapacaklar

Sergen i getirsin hiç birini getiremiosa ya valla diyorum adam enazından futbolu biliyor birçok çapsızdah daha iyidir..

Futbolu baştan öğretir valla bunlara..

Burakı da Selcuguda kesecek çapda var adamda. Öyle gözünün yaşına bakmaz.

Hikmet mikmet nedir ya

bu bir bilgi mi ? umarım bülent-tugay gibi ikili bir teknik direktörlük saçmalığı yapmazlar

bilgi değil adama hafta sonu sordular paso konuşan adam cevap vermedi sırıttı. karama gelirse burak selçukun yatacağını düşünenler yanılır.

Ha bu arada selçuk ocakta takımdan ayrılacak bunu ben iddia ediyorum

hikmet karaman adı çok geçiyor..sizce yapabilir mi ?benim pek umudum yok ama...

Hagi gelebilir sıkıntı olmaz. Tdliğini beğenmem ama başımızın üstünde yeri var.

Geri
Üst Alt