- 27 Temmuz 2010
- 4.829
- 52
- 1.158
yerli hocanın gelmesi konusundaki tek korkum selçukla burakta diretme ihtimalleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şebek hikmet ve daha 2-3 hafta önce meloya saydıran denizliden iyidir. ayrıca takımı iyi tanıyor sezon sonuna kadar mecburen tugay gelmeli bence. yılmaz vural hikmet karamanlarla dalga malzemesi olmaya gerek yokHaa en mantıksızı tugay vazıfsız bir adam.
offsideAllahım gol.
misimovice nester vurmusdu daha ne istiyorsun![]()
ya ne bileyim ya. ben denizliyi iistiyorum vallahi kisa vaadelide olsa.
baya kaos ortami var takimda ve bunun üstünden gele bilecek türkiyede bir denizli var bide baska bir isim ki onu yazmaiym simdi buraya![]()
şebek hikmet ve daha 2-3 hafta önce meloya saydıran denizliden iyidir. ayrıca takımı iyi tanıyor sezon sonuna kadar mecburen tugay gelmeli bence. yılmaz vural hikmet karamanlarla dalga malzemesi olmaya gerek yok
Hikmet karaman ile anlaşıldı yarın akşama kap bildirimi yapılır hayırlı olsun sözleşme sezon sonuna kadar yeni gelen yönetimin önünü açmak için sözleşme böyle bir yılda opsiyonlu yeni yönetim isterse sözleşmeyi uzatabilecek kaynak sağlam
Sent from my iPhone using Tapatalk
çapsız apodan beklerim. ne günlere kaldık be dalga geçtiğimiz terim çakması herifi bu takıma hoca yapacaklarHikmet karaman ile anlaşıldı yarın akşama kap bildirimi yapılır hayırlı olsun sözleşme sezon sonuna kadar yeni gelen yönetimin önünü açmak için sözleşme böyle bir yılda opsiyonlu yeni yönetim isterse sözleşmeyi uzatabilecek kaynak sağlam
Sent from my iPhone using Tapatalk
bu bir bilgi mi ? umarım bülent-tugay gibi ikili bir teknik direktörlük saçmalığı yapmazlar