Yönetimden Flaş Sabri Kararı!

Galatasaray'dan dayak yiyerek giden ilk yönetim olabilirler ciddi yol alıyorlar bu konuda

Sabri gibiler durdukça maça giden de gsstore 1 lira kazandıran da KERİZDİR benim fikrim.

sabri ile sözleşme uzatılmazsa hain değillermi bunlar yani ? sabri ile sözleşme uzatmak ne ki bunların diğer hainliklerinin yanında komiksiniz beyler :)

Yönetim sabri ile uzatıp defolsun. Daha fazla saçmalamasınlar.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Para verilememeli. Bedava oynamali. Dursun bunun üstüne 2 milyon euro verir.

Eğer uzatilirsa sabri dahi yönetimin Canı çıksın.

Bastirin gidin şerefsizler.

tt yapın birşey yapın lan buna karşı

Taraftardan dayak karari ciksa artik.

Sabri kalsın ama maaşını düşürsün. Bu diğer yerliler için de geçerli. Takımın mali durumu ortada. Hala durum buyken milyon dolarlar alacağım demek hainliktir.

Emre kararı ne kadar doğruysa Sabri o kadar yanlış ve gereksiz.

Emrede , sabride yanlış karar emre yetenekli ama demekten bıktık artık bide zam yaparlar tam kaymaklı olur.

Herif 20 bin dolara ingiltereye transfer haberi yaptırdı.
Yıllık 5 trilyonluk sözleşmeyi kaptı.

Aydın yılmaz gibi bir duruş sergileyip dursunu kovdurmak lazım

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

CiVihTlXIAAxQNu.jpg

yeni sözlesmeyi kutladi herhalde

ikiside defolsun ya..ulan sarbi yüzünden adam gibi bir sagbek transferi yapamadik yaptiklarimizda yerli cetenin kurbani oldu...emre nin teknigi yeterli ama fizik olarak gercekten bu takimda forma giyecek biri degil...ortasa oyunculari fizik olarak kuvvetli olmali melo gibi pogba gibi...

M.City için büyük kayıp, şimdi onun yerine kimi alabilirler acaba ? Sevenlerini üzmedi reyiz.

Şu şartlarda Emre'yi istememek hayalcilik olur, bunlar o seviyede bile oyuncu alamaz aldıkları ortada iken biraz gerçekci olmak lazım.

Son düzenleme:
Sheffield Wednesday taraftari yönetimi istifaya cagiracakmis.

Geri
Üst Alt