- 16 Haziran 2010
- 203.144
- 154.988
- 6.838
Galatasaray, Victor Osimhen'e kararını vermek için 15 günlük süre verdi.
(Sami Yen Haber)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süre işi boş ağustos'ta hala istediği kulübe gidemezse bize gelecek bu sırada biz her türlü santrafor alacağız zaten sadece icardi ile sezona girecek halimiz yokSon 1 aydır sürekli aynı haberler yok 1 hafta verdi, yok 2 hafta verdi yok her seferinde süre dolunca 1 hafta daha uzuyor.
Beklense bile Osimhene o rahatlık verilmesi yanlış olur ancak sadece Osimhen değil bizim diğer mevkilerimizde de sıkıntılar var kararını ona göre verebilir.Böyle birşey yapılmamalı. Osimhen için biraz daha fazla beklenir.
Bu transferin Temmuz ortasinda en azindan Osimhen'in karari acisindan belli olmali.Böyle birşey yapılmamalı. Osimhen için biraz daha fazla beklenir.
hayir oyle bir secenegimiz yok yukarida belirttigim gibi cunku o kadar buyuk bir finansal yukumlulukten bahsediyoruz ki, hem harcama limitini hem transfer butcemizi direkt cok fazla etkileyecek bu transfer.Boş yapma yönetim Osi transferin son gününe kadar beklenir.
Canim benim onu anlattik ya kac defa, direkt kalan butceyi cok fazla etkiledigi icin suan baska oyunculara bonservis odemek istemiyorlar belki Osimhen'i alabiliriz diye. Osimhen yuzunden bekliyoruz biz.Siz osimhene gün verene kadar alternatif bi santrafor alın, stoper, 10 no, kaleci ve sağ bek alın
Takımın gtünde ayı bağırıyo sanki tek eksiğimiz osimhen
E osimheni alıp 50 tane eksik gedik bırakacaksak ne anlamı var ki o zaman. Boşta olan topçulara da gittikleri yok. Saneyi nasıl aldılar hala şaşırıyorumCanim benim onu anlattik ya kac defa, direkt kalan butceyi cok fazla etkiledigi icin suan baska oyunculara bonservis odemek istemiyorlar belki Osimhen'i alabiliriz diye. Osimhen yuzunden bekliyoruz biz.
Sané ile zaten bir kac aydir ugrasiyorlardi , Gardi de direkt isi bitirmek isteyince cocugu ikna ettik nasil ettiysek artikE osimheni alıp 50 tane eksik gedik bırakacaksak ne anlamı var ki o zaman. Boşta olan topçulara da gittikleri yok. Saneyi nasıl aldılar hala şaşırıyorum
Orta düzey olsa neyse, kötü forveti osimhen parasına alırız artikAbartmasinlar gelmiyecek iste, bunu bosuna bekliyoruz, iyi forvetler birer birer kacacak sonra orta düzeyde bir Forvet getirecekler.