Tier 1 Yönetimden Osimhen'e Deadline: 15 Gün Süresi Kaldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1751031394029.webp

Galatasaray, Victor Osimhen'e kararını vermek için 15 günlük süre verdi.

(Sami Yen Haber)

Böyle birşey yapılmamalı. Osimhen için biraz daha fazla beklenir.
Bu transferin Temmuz ortasinda en azindan Osimhen'in karari acisindan belli olmali.

Ben gecen gun bunu dusundum cunku sana aciklayacagim sebebini.

Diyelim Temmuz ortasindayiz ve Osimhen bize "benim biraz daha dusunmem lazim" diyor.

Buradan anlasiliyor ki kafasi burada degil, baska teklifler bekliyor demek. Cunku Mayis ayindan beri dusuneyim diye birsey olmaz. Bizde kendi isimize bakip hem baska forvetlerle gorusebiliriz hemde buradan kalacak butceyi diger transferler icin dogru hesap edebiliriz. Cunku Osimhen transferi kalan butceyi cok etkileyecek bu kacinilmaz bir gercek.

Madalyanin diger tarafina gelince. Tekrar Temmuz ortasindan bakiyoruz ve Osimhen bize "kararimi verdim ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" diyor.

Asil ondan sonra bizi bekleyen buyuk bir sinav var, cunku bundan sonra Napoli ile pazarliklar baslayacak ve o hicte oyle sanildigi gibi kolay gitmeyecek. Adamlarin baskani zaten manyak, verin parayi diyecek bakalim bizimkiler o an ne verecek? Ben cantadan 60-70 milyon euro cikacagini dusunmuyorum, bu defa 50 milyon euro verelim bunu da 3-4 yilda odeyelim diye bir teklif yapacaklar, sonra bekle sen Napoli baskaninin keyfini. Bonservisini finanse edebilsek bile karsi tarafin tutumu bu isi yine zorlastirabilir. Nereden baksan bu defa 2-3 hafta da Napoli pazarligi derken vardik mi Agustos ayina? Vardik.

Eh alamadin diyelim, simdi Agustos ayinda kimi alacaksin o sorusu gelecek.

O yuzden Osimhen'e gelirsek, Temmuz ayini ortalamadan kararini bize iletmis olmasi gerekiyor ki bizde ona gore aksiyon alalim.

Boş yapma yönetim Osi transferin son gününe kadar beklenir.
hayir oyle bir secenegimiz yok yukarida belirttigim gibi cunku o kadar buyuk bir finansal yukumlulukten bahsediyoruz ki, hem harcama limitini hem transfer butcemizi direkt cok fazla etkileyecek bu transfer.

[Son gune kadar bekleyip ve alamazsan elinde bir tek Icardi kaliyor ayrica. Boyle bir luksumuz yok bizim cunku santraforun iyisini alamayiz o saatten sonra]

Abartmasinlar gelmiyecek iste, bunu bosuna bekliyoruz, iyi forvetler birer birer kacacak sonra orta düzeyde bir Forvet getirecekler.

Siz osimhene gün verene kadar alternatif bi santrafor alın, stoper, 10 no, kaleci ve sağ bek alın

Takımın gtünde ayı bağırıyo sanki tek eksiğimiz osimhen

Osimhenin yerine gelecek kişi kim ki de gün veriyoruz oda değişik bir konu aslı zatında 😂

Siz osimhene gün verene kadar alternatif bi santrafor alın, stoper, 10 no, kaleci ve sağ bek alın

Takımın gtünde ayı bağırıyo sanki tek eksiğimiz osimhen
Canim benim onu anlattik ya kac defa, direkt kalan butceyi cok fazla etkiledigi icin suan baska oyunculara bonservis odemek istemiyorlar belki Osimhen'i alabiliriz diye. Osimhen yuzunden bekliyoruz biz.

Canim benim onu anlattik ya kac defa, direkt kalan butceyi cok fazla etkiledigi icin suan baska oyunculara bonservis odemek istemiyorlar belki Osimhen'i alabiliriz diye. Osimhen yuzunden bekliyoruz biz.
E osimheni alıp 50 tane eksik gedik bırakacaksak ne anlamı var ki o zaman. Boşta olan topçulara da gittikleri yok. Saneyi nasıl aldılar hala şaşırıyorum

baba takımlardan birini bekliyor çok bariz,liverpool malsenal psg vs bunlardan teklif gelmezse bize imzalar

E osimheni alıp 50 tane eksik gedik bırakacaksak ne anlamı var ki o zaman. Boşta olan topçulara da gittikleri yok. Saneyi nasıl aldılar hala şaşırıyorum
Sané ile zaten bir kac aydir ugrasiyorlardi , Gardi de direkt isi bitirmek isteyince cocugu ikna ettik nasil ettiysek artik :)

Vallah nobet konusuna bakinca, Osimhen gelsin baska kimse gelmesin diyenler bile oluyor artik herkesin kendi bir bakis acisi var bu konu hakkinda.

Ya ne deadline'ı ya

Böyle işlerle adamı küstürürüz

Gerekirse Eylül ortasına kadar bekleriz aslanım diyip duygu sömürüsü yapılmalı

Geri
Üst Alt