- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
1 ay sonra geliyorum derse almayacağız yani.
belki bütce kalmaz
ayni teklifi veremeyiz baska biri alinmis olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay sonra geliyorum derse almayacağız yani.
Diyelim ki 15'ine kadar Osi dönüş yapmadı. Biz de gidip yerine birini aldık.Bence dogru bir hamle
Gelmeyecekse söylesin bosuna beklemeye zaman kaybetmeye gerek yok
Piyasa da cok iyi topcular var onlari kacirmayalim
Bu yüzden kararini bildirsin ve bizde önümüze bakalim
Yanlis anlasilmasin bende kalmasini istiyorum ve kalmali da cünkü bizim icin cok önemli ama transferin son haftalarina kadar beklemesin cünkü olumsuz bir durum da biz kulup olarak planlama yapamayiz
Diyelim ki 15'ine kadar Osi dönüş yapmadı. Biz de gidip yerine birini aldık.
Tarih oldu Eylül 1.
Osi kimseyle anlaşamadı ve bizimkilere haber gönderdi beni alın diye. Almayacak mıyız mesela.
sever sevişirizOkan hocamla aranız nasıl dostum.
Her türlü kabul edeceğimiz için bu süre verme işleri bana biraz uyduruk geliyor.Alacagiz tabi ki cünkü gecen sezon da son gün geldi ve herhangi bir planlama yapilmadi gerekirse cift forvet oynariz dedi teknik heyet
Simdi ise baska mevkilerde eksiklikler var
Belli ki bütce ile alakali sikintilar var
Osimhen transferine göre hareket edilecek genel transfer de
Bu yüzden zaman kaybetmek kadro planlamasi icin yanlis
Senin dedigin senaryo da osimhen son gün gelmek isterse tabi ki kabul edilir taraftar olarak ama son güne kadar daha farkli oyuncular da geldiyse ortaya bambaska bir kadro cikar ve bu bizi zorlayabilir
Becersinler abi. Ben miyim sehir sehir dolasip pasta kesen, hava atan? Varsa boyle bir imkan, ona gore plan yapsinlar. Yoneticilik bazen bir sene hazirlik yapmaktir bazen de acil durumlarda olaya adapte olup cozum getirmektir. Armut pis agzima dus ile olmuyor.Ya butcemiz kalmamissa ona?
Haber yorum haberi. Napolinin 15 temmuzda doluyor 75 milyona serbest kalma fiyatı. Ondan mütevellit uydurmuslarAnladik transferi yoneticilerin buyuk fedakqrliklar yapmasini gerektirecek ama bu mesaj gercekten kendisine iletildiyse buyuk sacmalik. Herif sizin gotunuzu kurtardi bu sene. Daha once de dedik. Eylul gelmis olsa ve biz iki santrafora sahip olsak bile Osi geliyorum dese kucak acacaksiniz. Dolayisiyla boyle aptal haberler yaptirmayalim sayin yoneticiler.
kamikaze tuzağına düştünAğbi ben kavga etmedimki adam benle kavga etti beni niye nöbetten attınız