Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.712
- 15.373
- 2.323
Osimhene 15 gün verilmiş anladıkta yerine alınacak adama Eylül'e kadar süre verdiklerini Osimhen bilmiyordur umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenir de, bekledin, bekledin, finalde dedi ki "Gelmiyorum."Böyle birşey yapılmamalı. Osimhen için biraz daha fazla beklenir.
Bu bi riskBeklenir de, bekledin, bekledin, finalde dedi ki "Gelmiyorum."
Ne yapacağız o saatten sonra?
Ya butcemiz kalmamissa ona?Anladik transferi yoneticilerin buyuk fedakqrliklar yapmasini gerektirecek ama bu mesaj gercekten kendisine iletildiyse buyuk sacmalik. Herif sizin gotunuzu kurtardi bu sene. Daha once de dedik. Eylul gelmis olsa ve biz iki santrafora sahip olsak bile Osi geliyorum dese kucak acacaksiniz. Dolayisiyla boyle aptal haberler yaptirmayalim sayin yoneticiler.
Son güne kadar kesinliği değil belirsizliği beklemiş olursun. Son gün başka takıma gitmeye karar verince Oğulcan Çağlayan'a mı imza attıralımBoş yapma yönetim Osi transferin son gününe kadar beklenir.
Mutlaka ikili görüşmelerde sıcak soğuk adamdan geri dönüş alıyorsundur hiç ümit olmasa direkt kestirip atardı. Osimhen gibi fırsat bir daha kulübün ayağına gelmez Osimhen'den sonra kimi alsan Oğulcan gibi görünecek zaten bekleyeceğiz başka çaremiz yok.Son güne kadar kesinliği değil belirsizliği beklemiş olursun. Son gün başka takıma gitmeye karar verince Oğulcan Çağlayan'a mı imza attıralım
abartılıyor cünkübu herifi kimsenin almaması çok garip. Avrupadan istedigi rakam 12 net galiba.
Sahada bu kdr her şeyini veren, dominant bi oyuncu icin o para verilir normalde. Ben Chelsea veya Manu alır diye düşünmüştüm ama olmadı
Bizimkiler zaten ezelden beridr geç transfer yapar. Kaleciyi önce bir şekilde alsınlar da gerisini yine sonra yaparlar. Osimhen'den kolay vazgeçilmez, kararını verene kadar beklemeliyiz bence.Beklenir de, bekledin, bekledin, finalde dedi ki "Gelmiyorum."
Ne yapacağız o saatten sonra?
Okan hocamla aranız nasıl dostum.abartılıyor cünkü
icardinin yarısı kadar topcu degil