Tier 1 Yönetimden Osimhen'e Deadline: 15 Gün Süresi Kaldı

Kim bilir, kaç günüm kaldı seninle?
Acısı, sevinci ve her şeyiyle
Kim bilir, daha ne kadar sürecek?
Kim bilir?

Yetmiyor bu sevgi bir tek an için
Son defa insafa gel benim için
Ne olur, erteleme artık beni
Ne olur
Bir anlık heves için
Bir anlık heyecanla
Dokunma ve oynama gururumla
Oyalama beni, veda et artık
Baştan çıkarma, veda et artık
İstersen hakimi ol tatmadığım duyguların
Dokunma artık bana
Dokunma artık bana
Bilmezler bu can nasıl dayanıyor
Sevgisiz nasıl da hırpalanıyor
Kim bilir, nerede nasıl tükenecek?
Kim bilir?
Haklı ol veya olma, ne fark eder?
Çektiğim senelerce ceza yeter
Ne olur, "Biraz daha sabret" deme
Ne olur
Bir anlık heves için
Bir anlık heyecanla
Dokunma ve oynama gururumla

Dokunma artık bana
Dokunma artık bana
Dokunma artık bana

Ajda da ne yazmış be. 90dan 25i görmüş...

Anladik transferi yoneticilerin buyuk fedakqrliklar yapmasini gerektirecek ama bu mesaj gercekten kendisine iletildiyse buyuk sacmalik. Herif sizin gotunuzu kurtardi bu sene. Daha once de dedik. Eylul gelmis olsa ve biz iki santrafora sahip olsak bile Osi geliyorum dese kucak acacaksiniz. Dolayisiyla boyle aptal haberler yaptirmayalim sayin yoneticiler.

osimhene dedlayn verene kadar gidip kaleci, sağ bek, 10 numara işini çözseniz ne iyi olur

saneyi alıp eylüle kadar bekletmezsiniz umarım

psg liverpool malsenal madrid gibi takımlara bakalım sadece bunlar 9 numara almazlarsa tamamdır

Turnuva sonrası belli olur diyordum, öyle de olacak gibi. Hem Osimhen hem de bizim yöneleceğimiz alternatif isimler muhtemelen turnuva sonrasını bekliyor

1 ay sonra geliyorum derse almayacağız yani.

Dürüst olmak gerekirse biz osiye değil osi bize 15 gün süre verir

Kendimizi kandırmanın alemi yok

Beklenir de, bekledin, bekledin, finalde dedi ki "Gelmiyorum."

Ne yapacağız o saatten sonra?
Bu bi risk

Osimhen bu riske değmeyecek bi herif mi sence

Bu riski almayınca çok daha iyi transferleri 15 gün içinde bitirecez mi

Stratejik olarak doğru olan Osimhen'i beklemektir

Taa ki Fb yahut Bjk Osimhen olmazsa getiremeyeceğimiz kalitede bir santrfor ile anlaşana dek. O durumda araya girip o herifi almak gerekebilir

yakında şöyle haberler çıkar

nevzat dindar: galatasaray osimhen ile mülakat yaptı fakat osimhen kendini galatasaray yönetimine kabul ettiremedi

bu herifi kimsenin almaması çok garip. Avrupadan istedigi rakam 12 net galiba.

Sahada bu kdr her şeyini veren, dominant bi oyuncu icin o para verilir normalde. Ben Chelsea veya Manu alır diye düşünmüştüm ama olmadı

Anladik transferi yoneticilerin buyuk fedakqrliklar yapmasini gerektirecek ama bu mesaj gercekten kendisine iletildiyse buyuk sacmalik. Herif sizin gotunuzu kurtardi bu sene. Daha once de dedik. Eylul gelmis olsa ve biz iki santrafora sahip olsak bile Osi geliyorum dese kucak acacaksiniz. Dolayisiyla boyle aptal haberler yaptirmayalim sayin yoneticiler.
Ya butcemiz kalmamissa ona?

Bence dogru bir hamle

Gelmeyecekse söylesin bosuna beklemeye zaman kaybetmeye gerek yok

Piyasa da cok iyi topcular var onlari kacirmayalim

Bu yüzden kararini bildirsin ve bizde önümüze bakalim

Yanlis anlasilmasin bende kalmasini istiyorum ve kalmali da cünkü bizim icin cok önemli ama transferin son haftalarina kadar beklemesin cünkü olumsuz bir durum da biz kulup olarak planlama yapamayiz

Son güne kadar kesinliği değil belirsizliği beklemiş olursun. Son gün başka takıma gitmeye karar verince Oğulcan Çağlayan'a mı imza attıralım
Mutlaka ikili görüşmelerde sıcak soğuk adamdan geri dönüş alıyorsundur hiç ümit olmasa direkt kestirip atardı. Osimhen gibi fırsat bir daha kulübün ayağına gelmez Osimhen'den sonra kimi alsan Oğulcan gibi görünecek zaten bekleyeceğiz başka çaremiz yok.

bu herifi kimsenin almaması çok garip. Avrupadan istedigi rakam 12 net galiba.

Sahada bu kdr her şeyini veren, dominant bi oyuncu icin o para verilir normalde. Ben Chelsea veya Manu alır diye düşünmüştüm ama olmadı
abartılıyor cünkü

icardinin yarısı kadar topcu degil

Beklenir de, bekledin, bekledin, finalde dedi ki "Gelmiyorum."

Ne yapacağız o saatten sonra?
Bizimkiler zaten ezelden beridr geç transfer yapar. Kaleciyi önce bir şekilde alsınlar da gerisini yine sonra yaparlar. Osimhen'den kolay vazgeçilmez, kararını verene kadar beklemeliyiz bence.

Geri
Üst Alt