Yönetimin İçindeki Köstebek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Dedik

Sarı Üye
Arkadaslar farkindamisiniz?

Galatasarayimizi soyuyorlar. Menajerlerle beraber calisan yönetimin icinde bulunan köstebekler, transferlerden komisyon aliyorlar. Olaya mantikli baktigimiz zaman bunun baska bir yolu yok. Cok yakindan tanidigim bir abim almanyada büyük bir menajerlik sirketinde calisiyor. Özellikle bu köstebeki anlatti bana, transferleri hemen hepsini Menajer Ceylan caliskanla beraber yaptigini vurguladi. Drogba transferinden 1 milyon euro indirmis cebine, ki bu Menajerle servet kazanmislar transfer komisyonundan. Fatih Terimin sonunuda getiren ayni kisi bu adam, cünkü fatih terim floryaya almiyordu, transferleri rahat yapamiyordu. Fatih terim kovulduktan sonra transferlerde tek yetkili kisi o oldu ve nitekim Ocak ayinda 20 milyon euroluk fiyasko gerceklestirdi. Hajrovicler, Ontiveirolar, Burdissolar vs vs, hepsinden komisyon indirmis. Bu transferlerin Hicbiri mancinin istegi üzere olmadi. Özellikle Futbolcularin kendi olan menajerleri saf disi birakip, beraber calistigi menajere tüm yetkiyi vermis. 5 para etmez oyunculara milyon eurolar bonservis parasi verildi, Birden bire az para kazanan futbolcularin milyoner oldu.

Devre arasi Tariki 2 milyona almayip, veysel sari ve salih dursuna 6 milyon € bonservis verildi? Neden cünkü tarikin menajeri yedirmek istemedi komisyonu. Yedirmeyen menajerleriyle beraber calisilmiyor, oyuncusu alinmiyor.

Ayda 1800€ net kazanan Sinan Gümüse 500.000€ net para veriliyor.

Eray iscani Birden bire milyoner yaptik.

Ünal aysal ne dedi? Futboldan anlamam, ama futbolu anlayan adami anlarim.Sen ikisindende anlamiyorsun Ünal Aysal.

Futbolun basina gelen bu köstebek, kendi egosu icin, sirf kendi maddi menfatleri icin Galatasarayi ucuruma götürüyor. Tanimadigi menajerlerle kesinlikle calismiyor, sadece kendi menajerleriyle calisiyor.

Shaqiri transferini bizzat kendisi engellemis, cünkü shaqirinin menajerinden Wolfgang Vögeden yüzde 50% komisyon istemis, Wolfgang Vögede vermem degince gidip 8 milyona amrabati aldik.

Kendi cikari olmazsa, transferleri engelliyor.

Isim vermedim ama herkes biliyor bu köstebegi.

Burasi Galatasaray, soygun yeri degil.

Terimcileri buralarda pek sevmeyiz dostum. :sunglasses:

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif

Okudum ve adam haklı bu zihniyetle büyüyemez klüp, menajer tavsiyesine göre oyuncu alma mı kaldı ya

renkdaş kaç birazdan burayı antibakteriyelterimciler sarıcak...

Malesef haklı bu transferleri kimse izah edemez.

2 yılda dünyanın parasını harcadık ama ne sağ bekimiz var ne stoperimiz var ne de forvetimiz var.

Rezalet.

Yönetimin de bazı kişilerin Galatasaray'ı soyduğu açık.

Hayroviç olayı ve yüksek meblağlı sözleşmeler bunun kanıtıdır.

Hadi hepsini geçtim, süper ligin tartışmasız en kötü kalecisi olan karpuzcu Eray'a 1 milyon lira verilmesi bile başlı başına buna delildir.Tabi görmeye göz anlamaya akıl lazım.

Ontivero ne la yuhud Salih Dursun.Açıklanabilir bir tarafı mı var?

Bırakın şimdi terimi Ünal aysalı siz bu transferleri bu ödenen paraları açıklayın .

Burda giden Galatasarayın parası ve geleceği.

Haklı ola bilir ki daha çok değil kulübün avukatlarından birisi para yürütürken yakalanmışdı.

Tulun mu soyuyor veya başkası bilem ama.

Eray, Salih Dursun, Ontivero, Hajrovic gibi 5 para etmez adamlara verilen ücretlerden sonra kesinlikle dogrudur diyorum.

Konu içeriği ile köstebeği bir türlü birleştiremedim. Herhalde bunları anlatan abin yönetimdeki köstebek oluyor.

Bunları zaten bilmeyen yok, hadi transferler başarısız oldu diyelim şanssızlık diyelim peki bu eraya yapılan zam ne onu anlamadım birileri 900 milyar veriyorduda biz elimizden kacirmayalim diyemi zam yaptı, geçen sene aman aman bir performansı da yoktu.

Ünal Aysal acaba hangi çalışan elemanina bu kadar vasat performans göstermesine rağmen bu kadar zam yapmıştır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt