Yönetimin İçindeki Köstebek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal'ı eleştiren bir cümle varsa raporlayın ben hepsini okuyamıyorum şu anda. :)

puhahaha murhaaaaan hahahaaha

ne gülüyorsun ? düzgün bir çocuğa benziyor.. bu nasıl ukalaca bir yorum..

ayrıca sana taktım berat fena taktım. şimdi attığın yorumu şikayet ediyorum yönetime insanların fiziksel görüntüleriyle dalga geçmek ne demekmiş burnundan fitil fitil getireceğim.. sen dur

attıracağım seni bu forumdan göreceksin

ayrıca sana taktım berat fena taktım. şimdi attığın yorumu şikayet ediyorum yönetime insanların fiziksel görüntüleriyle dalga geçmek ne demekmiş burnundan fitil fitil getireceğim.. sen dur

Murat gayet iyi bir çocuk neden böyle yorumlar yaptin

TT

Dalga gecenlere bakma, actigin baslik daha farklk atilabilirdin lakin icerigin bazi yerleri dogru.

Ceylan Caliskan ismi dogru.

Zaten bu 6 aydir dillendiriliyor. Bende ve birkac kisi daha yazmisti. Mevlut'u yonetime oneren kisi yine Ceylan Caliskan..

Chedjou'yu ve Drogba'yi yamayan kisi yine ayni, Ceylan Caliskan

Sneijder'i bize oneren ve takimimiza transfer olmasini saglayan ve hollanda'da yasayan 2 genc var. Klubumuzde staj gorup, menajerlik sirektini kuran bu 2 isim kendilerine zarar verecegi icin konusmazlar. Lakin is arkadaslari ve yakin cevresi haddinden fazla konuya hakim...

Peki bu transferlere goz yumanlarda soyguncu degil midir ? Bana arkadasin yazdiklari mantikli geliyor.Nitekim Ft gittikten sonra maaslarin onunu alamadik

Arkadaşın anlattıkları doğrudur, değildir bilemem ama bana saçma gelmiyor.

yiğitleri danyleri sercanları chedjouları kim aldırdı acaba

ontiveroları hayroları kayserili dursunu aldıranlar aldırmış olabilir renklidaş.

zapata için "adnan başgan bu çocuk çok iyi romanyada yılın kalecisi seçildi al mutlaka kaçırma" diyenlerde aldırmış olabilir.

sen en son evleniyordun

noldu kız mı terketti

Ontivero'nun transfer süreci çok enteresan. Adı sanı duyulmamış, kendi oynadığı takımda dahi doğru dürüst forma şansı bulamayan bir çocuğun 2 milyon € gibi bir ücretle transfer edilmesi kafa karıştırıcıydı. Bunun yanında Cagliari görüşmesi de ''göstermelik'' olabilir. Menajerlerin yapamayacağı oyun yok.Ontivero bu fizik ve hantallıkla profesyonel seviyede yapamaz.

Üzerine düşülmesi gereken bir konu.

ontiveroları hayroları kayserili dursunu aldıranlar aldırmış olabilir renklidaş.

zapata için "adnan başgan bu çocuk çok iyi romanyada yılın kalecisi seçildi al mutlaka kaçırma" diyenlerde aldırmış olabilir.

taraftarların dava açabilmesi lazım şu hajrovic olayının sorumlusu mesela tüm parayı cebinden vermeli

[attachment=11991:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 148
dengesiz misin olm sen

beni alıntılayan sensin hahaha

Berat şuan tüm forum şu yazdıklarına tanık olup titriyor.. lütfen artık lütfen peşimi bırak.. yada özelden görüşelim seninle konuşurken ne futbol anlamında ne kişisel gelişim anlamında hiç bir konuda fayda elde edemiyorum ama sen inatla benimle sohbet edip benimle arkadaş olmak çabasındasın.. tamam hadi adminlerden berat aliyi seviyor tagı alıp 1 ay kullanalım !!

ama bu hiç birşeyi değiştirmeyecek çünkü ali ece bile senden daha sempatik ve saçlı geliyor gözüme düşün.. seviyeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt