Yönetimin İçindeki Köstebek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikaye mantıklı geldi bana.Devre arasında birileri götürdü paraları.Mancini'nin sadece Telles'i istediğini düşünüyorum.

@Adem Çakar reis ne diyorsun bu duruma?

Bunlar tabiki bizim süphelendigimiz olaylar. bu kulüp´ten nemalanan menejerler var ve adamlar sistemi kurmus gibi. Bunlar ile isbirligi yapan, yani kastedilen köstebek heralde Bülent Tulun ? Bu adam GS´dan para mi yürütüyor bilemem, ama kulüpte aldigi nefesin zarar oldugu belli oluyor. O nefesin kokusunu buraya kadar aliyorum, ve hic hos bir koku degil. RAHATSIZ OLDUM, yani kardes...

Biri bana aciklasin. Sinan Gümüs geldigi takim Stuttgart A2. A2de bile yedek olan futbolcu (19 mac 1 gol 2 assist) 1800 eurodan net, 500 bin euro alir??

Tekrar söylüyorumbu Sinan gümüs A2de yedekti. Sampiyonlar liginde oynayacak takima kim transfer ediyor? Biri mantikli cvp versin

Türkiye'de menajer kaziklarini bilmek icin duyum almaya gerek yok, Türk futbolunun lekelerinden biridir bunlar.

Hasan Sas'ta böyle menajer kazigi yüzünden avrupaya gidemedi. DK'den sonra isteyenleri coktu, menajeri yeterince para alamayinca takimlar ile anlasilamadi. Hele Adnan Sezginli dönemler... Bonservisi olmayan oyuncular icin menajere ikna parasi verip yarisini kendi cebine atiyordu.

3 ay takim arayip bulamayan Aydina 1 milyon dolar maasi kim verdi? 6 ay takim arayip bulamayan Aykutu 4.kaleci olara kim aldi? Hamite o maasi kim verdi? Umuta o maasi kim verdi?

Taraftar baskisi olmasa Lauro, Wellington Muslera ve Melo yerine bugün GSde oynuyor olacakti. Yiğitleri, Sercanlari kim aldi, onlara o maaslari kim verdi? Engini önce silip, sonra 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Ceyhunu 1 milyon euro yada dolar maasla kim aldi, kim doğru düzgün oynatmadi? Zana 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Sabriye 1.2 milyon dolar maasi kim verdi?

Floryaya kimseyi sokmayan ve transferlerden sorumlu kimdi?

bu yıl oyuncular yaşlandıkça yıllık bedelleri her yıl dahada artacak şekilde ayarlayanlar olabilir mi?

3 ay takim arayip bulamayan Aydina 1 milyon dolar maasi kim verdi? 6 ay takim arayip bulamayan Aykutu 4.kaleci olara kim aldi? Hamite o maasi kim verdi? Umuta o maasi kim verdi?

Taraftar baskisi olmasa Lauro, Wellington Muslera ve Melo yerine bugün GSde oynuyor olacakti. Yiğitleri, Sercanlari kim aldi, onlara o maaslari kim verdi? Engini önce silip, sonra 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Ceyhunu 1 milyon euro yada dolar maasla kim aldi, kim doğru düzgün oynatmadi? Zana 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Sabriye 1.2 milyon dolar maasi kim verdi?

Floryaya kimseyi sokmayan ve transferlerden sorumlu kimdi?

- Hamit transferinde cakal menejeri hem bizi hem feneri yolmaya calisti ve basarili oldu...

- Sercan herkezin istedigi bir oyuncuydu ve bizzat Adnan Öztürk bitirdi

- Engin konusunda haklisin, ancak o sözlesmeden sonra yeniden oynamya basladi, taki Terim gidene kadar.

- Ceyhun ayni Selcuk ve Elmander gibi Adnan Polat döneminden transfer

- Lauro konusunda Albayrak abimizin dili sürtmüstür. Kendisi genc bir kaleciden bahsediyordu ama Lauro genc bir isim degil.

- Melo´yu tercih eden bizzat Teknik ekibimiz oldu, cünkü daha iyisi yoktu piyasada.

- Yigit yanlis transferdi, olabilir...

- Sabri´nin aldigi nefes zarar

- Makdonya kökenli Aykut ve Candan Ercetin...

Bir Teknik Direktör, bu oyuncu alinacak, bu alinmiyacak diyebilir. Ama sözlesmeyi yapanlar profesyonellerdir. Fatih Terim tavsiye den öte birsey vermez, hele hele Ali Dürüst, Albayrak falan gittikten sonra bu islere bulastigini hic sanmiyorum... Fatih Terim´in gittiken sonra, bu olaylar iki kat daha da kötü bir seviyeye ciktigina göre, bunun Terim ile bir alakasinin olmadiginin kanitidir zaten...

Hikaye mantıklı geldi bana.Devre arasında birileri götürdü paraları.Mancini'nin sadece Telles'i istediğini düşünüyorum.

Biri bana aciklasin. Sinan Gümüs geldigi takim Stuttgart A2. A2de bile yedek olan futbolcu (19 mac 1 gol 2 assist) 1800 eurodan net, 500 bin euro alir??

Tekrar söylüyorumbu Sinan gümüs A2de yedekti. Sampiyonlar liginde oynayacak takima kim transfer ediyor? Biri mantikli cvp versin

Kaynak var mi? Sinanin maasinin 1800 euro olduğunu belirten?

Bu arada abinin ismi ne? Hangi menajerlik sirketinde calisiyor? Benimde tanidiklarim var. Böyle bir sirkette böyle bir kisi calisiyor mu, cok rahat ögrenirim.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takim oyuncusuna Almanya 3. Ligindeki takimin verdigi parayi mi verecekti? Bu işleri cok biliyor bu taraftar masallah yonetimde olsalar Real Madrid solda 0 kalir.

bu yıl oyuncular yaşlandıkça yıllık bedelleri her yıl dahada artacak şekilde ayarlayanlar olabilir mi?

3 ay takim arayip bulamayan, önerilen ücreti begenmeyen Aydina 1 milyon dolar verenlerin onlar olmadiğini hepimiz biliyoruz.

3 ay takim arayip bulamayan, önerilen ücreti begenmeyen Aydina 1 milyon dolar verenlerin onlar olmadiğini hepimiz biliyoruz.

erayın bu paraları hakettiği yerde aydın da o paraları hakediyordur.

keşke toz konudramadıkların biraz jb li olsaydı da sen karışma arkadaş sözleşme işi bizim işimiz deseydi madem.

ciddi olmak gerekirse bunlar beşiktaş ve fenerbahçede de var bu işlerin taraftarlık olayı yok..

milletin zorla kazanarak takıma kazandırdığı paraları cebine indiriyorlar. en basitinden bunca para dönmesine rağmen milli takımın başarısı ortada..

gerçek maliyetler de transfer yapsalar feneri dahi desteklerim ama hepsi şişirilmiş paralar ile topçular alıyor.. resmen yöneticiler için bir pazar..

borç batağındaki beşiktaş bile eminim demba ba dan ne para kaldırmıştır. gerek var mı ona o kadar para vermeye ?

tulun bize gelmeden önce ve tulun bizden gidince servetini arastirmak lazim , nezaman tulun yönetime girirse cok tuaf transferler oluyor

Riberyi getiren adam da ceylan çalışkan.

Devre arasi Tariki 2 milyona almayip, veysel sari ve salih dursuna 6 milyon € bonservis verildi? Neden cünkü tarikin menajeri yedirmek istemedi komisyonu. Yedirmeyen menajerleriyle beraber calisilmiyor, oyuncusu alinmiyor.

Bu kısmı görmemişim. Ulan adamın şifa niyetine iki gram matematiği de yok gelmiş buraya lagaluga yapıyor.

Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği (Eskişehirspor) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 400.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecek ve Şirketimizin halihazırda Eskişehirspor'dan olan 300.000 EUR tutarındaki alac

ağından vazgeçilecektir.

Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayseri Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.750.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir.

Mevcut Galatasaray yöneticilerinden birini olumsuz şekilde itham edecek bir yazı uygun değil.Kilitliyorum müsadenlizle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt