- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
@Adem Çakar reis ne diyorsun bu duruma?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Adem Çakar reis ne diyorsun bu duruma?
3 ay takim arayip bulamayan Aydina 1 milyon dolar maasi kim verdi? 6 ay takim arayip bulamayan Aykutu 4.kaleci olara kim aldi? Hamite o maasi kim verdi? Umuta o maasi kim verdi?
Taraftar baskisi olmasa Lauro, Wellington Muslera ve Melo yerine bugün GSde oynuyor olacakti. Yiğitleri, Sercanlari kim aldi, onlara o maaslari kim verdi? Engini önce silip, sonra 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Ceyhunu 1 milyon euro yada dolar maasla kim aldi, kim doğru düzgün oynatmadi? Zana 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Sabriye 1.2 milyon dolar maasi kim verdi?
Floryaya kimseyi sokmayan ve transferlerden sorumlu kimdi?
3 ay takim arayip bulamayan Aydina 1 milyon dolar maasi kim verdi? 6 ay takim arayip bulamayan Aykutu 4.kaleci olara kim aldi? Hamite o maasi kim verdi? Umuta o maasi kim verdi?
Taraftar baskisi olmasa Lauro, Wellington Muslera ve Melo yerine bugün GSde oynuyor olacakti. Yiğitleri, Sercanlari kim aldi, onlara o maaslari kim verdi? Engini önce silip, sonra 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Ceyhunu 1 milyon euro yada dolar maasla kim aldi, kim doğru düzgün oynatmadi? Zana 1 milyon dolardan fazla maasi kim verdi? Sabriye 1.2 milyon dolar maasi kim verdi?
Floryaya kimseyi sokmayan ve transferlerden sorumlu kimdi?
Hikaye mantıklı geldi bana.Devre arasında birileri götürdü paraları.Mancini'nin sadece Telles'i istediğini düşünüyorum.
Biri bana aciklasin. Sinan Gümüs geldigi takim Stuttgart A2. A2de bile yedek olan futbolcu (19 mac 1 gol 2 assist) 1800 eurodan net, 500 bin euro alir??
Tekrar söylüyorumbu Sinan gümüs A2de yedekti. Sampiyonlar liginde oynayacak takima kim transfer ediyor? Biri mantikli cvp versin
Kaynak var mi? Sinanin maasinin 1800 euro olduğunu belirten?
Bu arada abinin ismi ne? Hangi menajerlik sirketinde calisiyor?
bu yıl oyuncular yaşlandıkça yıllık bedelleri her yıl dahada artacak şekilde ayarlayanlar olabilir mi?
Beni niye mentionladın anlamadım?
3 ay takim arayip bulamayan, önerilen ücreti begenmeyen Aydina 1 milyon dolar verenlerin onlar olmadiğini hepimiz biliyoruz.
Devre arasi Tariki 2 milyona almayip, veysel sari ve salih dursuna 6 milyon € bonservis verildi? Neden cünkü tarikin menajeri yedirmek istemedi komisyonu. Yedirmeyen menajerleriyle beraber calisilmiyor, oyuncusu alinmiyor.
Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği (Eskişehirspor) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 400.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecek ve Şirketimizin halihazırda Eskişehirspor'dan olan 300.000 EUR tutarındaki alac
ağından vazgeçilecektir.
Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayseri Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.750.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir.