Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahahaYav şu boş işleri bırak Ercan yav.
Al sana video, sanırsın Cannavaro

Not badSen de onursuz olmuyor musun bu durumda renktas

Sıçtın sıvama bari.Vergi Dairesi başkanı olan üyeler varmış burada yeni öğreniyorum mesajlarına bilirkişi damgası falan koyun bari :d
Yaw holiganca tutum sergilenleyenlere bişey anlatmıyorum boşuna alıntılama , Senin saçma sapan konuşmalarını gördüm burada pek ciddiye alınacak biri değilsin , Yorumlarıma karışmana gerek yok burada Belhandaya olumlu mesaj yazanlara takındığınız tutumu biliyorum ondan pek takılmıyorum artıkSıçtın sıvama bari.
Yok artık şimdi sana bir liste yaparım ekranın kitlenir...Hürmetler...Galatasaray tarihi eminim bunun kadar kötüsünü görmedi.
Yav ne demek istiyorsun yani? Nice ve D. Kiev manyak gibi domalmış biz de mi domalalım? Yapılan yanlışı onlar da yanlış yapmış diyerek mi örteceksin? Bu nasıl bi zihniyettir yemin ediyorum sizin bi terapiye filan ihtiyacınız var.Hatta durum şöyle Dinamo Kiev adama 2012 yılındaki sözleşmesinde 5 yıl için yıl başına 2.3 M € vermiş , Nicede kiraladığı sene bu kiralama ücretini komple ödemiş durumda
2.3 için 5 milyon euro ödemeleri lazım, imkansız.Hatta durum şöyle Dinamo Kiev adama 2012 yılındaki sözleşmesinde 5 yıl için yıl başına 2.3 M € vermiş , Nicede kiraladığı sene bu kiralama ücretini komple ödemiş durumda
Yok reis, sanmam. Sneıjder'le 1.8M'a anlaşmışlardı, büyük ihtimal eline geçen net para bu yani. Vergisini ödemiş olabilirler. Wesley 900K'ya hayatta gitmezdi Nice'ye.2.3 için 5 milyon euro ödemeleri lazım, imkansız.
Herifin eline geçen 900 bin euro ki Sneijder'e de aynı bütçeyi ayırdılar.
Açıklanmıştı yav Wesley konusu, eline 900 bin euro geçecek diye.Yok reis, sanmam. Sneıjder'le 1.8M'a anlaşmışlardı, büyük ihtimal eline geçen net para bu yani. Vergisini ödemiş olabilirler. Wesley 900K'ya hayatta gitmezdi Nice'ye.
Belhanda ise 2.3M doğrudur büyük ihtimalle ve vergisini de kendi veriyordur.
Vergi Dairesi başkanı olan üyeler varmış burada yeni öğreniyorum mesajlarına bilirkişi damgası falan koyun bari :d