Younes Belhanda'dan Ayrılık Açıklaması

Herkes müsterih olsun.

Z9DV8G.png

Avrupa’nın en büyük kulübü, hem başarı hem de ekonomik yönden herkesin kıstas aldığı Nice’den örnek verilmesi bunu yaparken muhtemelen aldığı paraya vergilerin de katılması müthiş. Bunu yapan da karşıdakini abartmakla suçluyor :asd:

400 K lık dediği oyuncunun bi önceki takımında aldığı maaşı söyleyince gerçekleri gören haterdan özlü sözler

Benim maaşlar vesaire en çok takıldığım konu şu. Bu Belhandanın yada x bir oyuncunun menejer ücretini niye kulüpler karşılıyor?
Bu menejer sonuçta topçunun menejeri onun haklarını savunuyor onun maaşını pazarlıklarla yükseltiyor.
Kulüpler buna toplu halde dur demeli.
Herkes kendi menejerinin parasını kendi ödesin.
Bakalım öyle milyon dolarlar havada uçuşuyormu !!!

Gscimbom Mobile

Herife vergileri falan düştüğünde Nice’den aldığının 2-2.5 katını vermişiz adam Nice de çok para veriyordu diyor ahahahhaha

Vergi Dairesi başkanı olan üyeler varmış burada yeni öğreniyorum mesajlarına bilirkişi damgası falan koyun bari :d

Sıçtın sıvama bari.
Yaw holiganca tutum sergilenleyenlere bişey anlatmıyorum boşuna alıntılama , Senin saçma sapan konuşmalarını gördüm burada pek ciddiye alınacak biri değilsin , Yorumlarıma karışmana gerek yok burada Belhandaya olumlu mesaj yazanlara takındığınız tutumu biliyorum ondan pek takılmıyorum artık

Son düzenleme:
Karakteri iyi kötü tartışmam ama maliyet bakımından baya baya baya yağlı kazık oldu belhanda katkı yaptı az çok ama verdiğimiz paraya göre verdiği katkı kuş kadar kalır.

Hatta durum şöyle Dinamo Kiev adama 2012 yılındaki sözleşmesinde 5 yıl için yıl başına 2.3 M € vermiş , Nicede kiraladığı sene bu kiralama ücretini komple ödemiş durumda

Hatta durum şöyle Dinamo Kiev adama 2012 yılındaki sözleşmesinde 5 yıl için yıl başına 2.3 M € vermiş , Nicede kiraladığı sene bu kiralama ücretini komple ödemiş durumda
Yav ne demek istiyorsun yani? Nice ve D. Kiev manyak gibi domalmış biz de mi domalalım? Yapılan yanlışı onlar da yanlış yapmış diyerek mi örteceksin? Bu nasıl bi zihniyettir yemin ediyorum sizin bi terapiye filan ihtiyacınız var.

Kaldı ki, Avrupa'da vergi oranları da çok yüksek. Burda ise vergi yok gibi bir şey. Orada eline geçen para 2M bile değildi yani.
Sen ne yaptın? Enayi gibi kemiksiz 3.3M + nefes alsa bonus kazanacağı tarzda bi kontrat verdin, gelmiş bide yapılan yanlışı örtmek için saçmalayıp duruyorsun. Yetmiyor bir de millete salak muamelesi yapıyorsun. En çok da ona sinirleniyorum. Belhanda hakkında ne düşündüğün zerre umurumda değil. İstersen git tanrı kabul edip tap. Ama burda verilen parayı eleştirenlere de salak muamelesi yapma. Komik duruma düşüyorsunuz.
Burda ben birtek salak görüyorum kusura bakma...

2.3 için 5 milyon euro ödemeleri lazım, imkansız.

Herifin eline geçen 900 bin euro ki Sneijder'e de aynı bütçeyi ayırdılar.

İşin diğer yanı hadi Kiev vermiş olsa kariyer zirvesindeki adama o maaşı, biz kariyeri düşüşe geçmişken ne mantıkla 1.5 katını verebiliyoruz?

2.3 için 5 milyon euro ödemeleri lazım, imkansız.

Herifin eline geçen 900 bin euro ki Sneijder'e de aynı bütçeyi ayırdılar.
Yok reis, sanmam. Sneıjder'le 1.8M'a anlaşmışlardı, büyük ihtimal eline geçen net para bu yani. Vergisini ödemiş olabilirler. Wesley 900K'ya hayatta gitmezdi Nice'ye.

Belhanda ise 2.3M doğrudur büyük ihtimalle ve vergisini de kendi veriyordur.

Yok reis, sanmam. Sneıjder'le 1.8M'a anlaşmışlardı, büyük ihtimal eline geçen net para bu yani. Vergisini ödemiş olabilirler. Wesley 900K'ya hayatta gitmezdi Nice'ye.

Belhanda ise 2.3M doğrudur büyük ihtimalle ve vergisini de kendi veriyordur.
Açıklanmıştı yav Wesley konusu, eline 900 bin euro geçecek diye.

Belhanda'nın da yüzde 50lik vergiyi cebinden ödemesi ütopik geliyor bana.

Geri
Üst Alt