Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Karar'ı olumlu buluyorum.
Son iki maçta puan kayıplarından sonra hata bizde değil zeminde diyerek kimse sorumluluktan kurtulamaz. Bu açıklamayı yapanı gönderemezsen kulüp sirke döner. Yavaş yavaş sesler yükselir.
Bu hareket Belhandaya ceza değil diğerlerine çeki düzen verme olarak yorumlanmalı.

Hatırlarsanız bir Orduspor maçımız vardı.
İlk yarı 0-2 geride kapattık.
Fatih Hoca ve Hasan Şaş tribine gönderilince şok etkisi olmuştu ve maçı 4-2 almıştık.
Bazen kötü gidişatı çevirmek için bir şok gerekir. Bu hamle gereken o şoktur.

Belhandalar gelir gider. Yaptığı katkılara teşekkür ederiz.
Umarım son katkısı da bu şekilde olur...

Sezon sonu sözleşmesi bitecek adamı sonuna kadar haklı isyanından sonra apar topar sözleşmesini feshederek göndermek büyük rezalet. Bunun takımın moralini bozacağını, sıkıntılı olan orta saha rotasyonumuzu daha da sıkıntılı hale getireceğini düşünemiyor musunuz? Suçlu olduğunuz konuda, hiç de rencide edici bir açıklama da yapılmamışken bu kadar gergin olmanız niye? Bir tazminat olayı olursa siz ödeyin o zaman

kadro dışı olmalıydı, taraftara o hareketi yaptığında yollamıyorsan şimdi de yollama, şampiyonluk yolunda iç sorunların sakız edilmesi iyi haber değil... Haaa oyununu da kişiliğini de sevmem bu insanın gitsin naparsa yapsın orası ayrı....

Kör ölür badem gözlü olur.

Tazminat davası açsınmış, kazansa ve transfer yasağı yesek sevineceksiniz, bu kafayla yönetimi falan eleştirmeyin onlar geç de olsa bi karar aldılar sizden daha iyi Galatasaray lı olabilirler.

elde adam kalmadı
davalık olabiliriz
bu şekilde olan ayrılıklar transferde takıma katmak istediğimiz futbolcular ve menajerleri nezdinde galatasaray'ı tercih edilen kulüp olmaktan alıkoyabilir.
takım arkadaşlarının da moralini bozacak bir hamle.

nereden tutsak elde kalıyor. sevinen arkadaşlara anlam veremedim. zaten herifin kontratı bitiyordu, sene sonu giderdi.

yönetim yine kendisine taş gelince aslan kesildi.

Sorun ali veli mehmet değil. Sorun gönderilme şekli.

Kim böyle haklı bir sebepten gönderiliyorsa gerekeni yapsın.
Sneijder , Fatih hoca bile zamanında daha kötü biçimde gönderildi
Şu durumda Belhanda'dan taraf olup dava açmasını istemek nasıl iştir
Kendimize gelelim

Gedson ile 3. olma yolunda başarılar diliyorum Galatasaray'ımıza

Geri
Üst Alt