Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
Aklin varsa kulübe dava aç Belhanda gerekeni yaparsın umarım haksız yere gönderilmiş bir de allahim kafayi yicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yallah baska forumaŞAKA MISINIZ LAN SİZ ŞAKA MI BU ALOOOOOOOOOOO??? LAN YENİ UYANDIM BU HABER NE BİRİSİ ŞAKA DESİN LÜTFEN BU NE
Ne diyorsun birader? Ne başka forumu?Yallah baska foruma
Fatih hocanın takıntılarını sevmiyorum şahsen. Bu takıntıları da olmasa müthiş adam gerçekten.Fatih hocanın Belhanda konusunda devam edilmesi gerektiğine dair raporu var"
Belhanda hangi takima giderse artikNe diyorsun birader? Ne başka forumu?
S Ettiene gitsinBelhanda hangi takima giderse artik
Sorun ali veli mehmet değil. Sorun gönderilme şekli.Kulübe tazminat açsın laflarına gülüyorum sadece
Belhandasporlu musunuz siz
Seni al ittihad forumuna alalım renkdaşNe diyorsun birader? Ne başka forumu?
facia yorumlar olarak anlandırıyorum bu postlarıKulübe tazminat açsın laflarına gülüyorum sadece
Belhandasporlu musunuz siz
yönetim bir küfür hak etti renktaş mustafa cengiz konusuna bekliyorum seniAklin varsa kulübe dava aç Belhanda gerekeni yaparsın umarım haksız yere gönderilmiş bir de allahim kafayi yicem
Sneijder , Fatih hoca bile zamanında daha kötü biçimde gönderildiSorun ali veli mehmet değil. Sorun gönderilme şekli.
Kim böyle haklı bir sebepten gönderiliyorsa gerekeni yapsın.