Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

İlk sezonu hariç bir maçı diğerini tutmuyordu hiç güven vermiyordu ama bu şekilde adam gönderilmez

Ne hali varsa görsün, hakkı varsa da gitsin menejerini yollasın.
Galatasaray da kimsenin parası kalmaz.
Bir an önce bavullarını toplasın yeter.

Gscimbom mobil

yonetimin bu skandal icraatına yapılan haklı elestirleri belhandayı korumak olarak gostermeye calısan bir kac provokator var konuda.

Türkiyedeki işsizliğin nedenini anlamış oldum bu başlıkla.Herkes Belhanda ne demiş diyor anlaşılan herkes patronlarına karşı biraz anarşik olduğu için kovulup işsiz kalıyormuş

Takimin morelini sifira indirmek... sampiyonluk hayal. Bunlar sampiyonlugu satmistir bravo. Bu belhanda degil x oyuncu bile olsa hakli oldugu bi konuda küfür etmeden elestirdi diye kovmak rezaletdir!!! Bu hareketi savunanda bi boktan anlamiyor demektir. Simdi siz Galatasaray da oynuyorsunuz sizin tepkiniz ne olurdu??

Bana kalırsa Belhanda’nin mukavelesi uzatılmayacağını anlayınca takım içeresinde huzursuzluk çıkardı, vurdum duymaz tavırlar, erzurum maçında oyuna girdikten sonraki vücut dili ortada. En son örneğin Sivas maçından sonraki haddini açan açıklamar (twitter instagram kısmı). Hoca da baktıki artık verim almak zor bundan, yarardan çok zarar vermeye başlicak, onay veya ortak kararla bu yola baş vurdular. Her kimse bu kararın Fatih Terimin onayı dışında alındığını düşünüyorsa çok büyük yanılgı içeresindedir.

Takım için sabrettik bugüne kadar
Bugün de bu kararı takım adına yanlış buluyorum
Ama Belhanda gitti diye yandık bittik diyecek değiliz
Bundan sonra da ligi sonuna kadar kovalayacağız. Elimizdeki kadro yeterli

Yöneticiler farklı bir ülkede pislik Türk diye post atıp , rezalet bir zeminde oynatırsa maç cıkısında cok rahatlıkla yönetıcıler orda burda takılacagına zemını duzeltsın dıyebılır. Tum yonetıme soylenmıs bırsey degıldı.

Ama suc hocanın 9M teklıf varken sattırmadı al işte.

Geri
Üst Alt