Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Yönetim Belhanda'danın röportajını yeminli tercümana çevirttirip yayınlamış instagram sayfasından.

Adamın yanlış söylediği bir şey yok. Daha daha kötü duruma düştüler. Cidden amatör bir yönetimimiz var.

Can şu an yıkılmıştır efkarlanmıştır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yonetim, yonetebilmek icin orda adi ustunde. Kendi egolarini degil Galatasarayi yonetmek icin. Belhanda' ya bu kadar zaman tahammul edildi. 3 ay daha edilebilirdi hoca kalsin demisken. Futbol acisindan Gidisi hic onemli degil. Kaos acisindan hele ki adam dogruyu soyledi diye yollamak buyuk hata. Bu yonetim iyi baslar gibiydi suan kimsenin hatirlamak istemeyecegi bir yönetim haline gelmek uzere.

Gelecek olan yonetim bunu tutarmiydi acep.
Hoca kalsin derdi banko onlarda dinlerlerdi heralde. Kalan maclar icin eldeki rotasyon acisindan kotu oldu fakat ilerisi icin iyi oldu

Hoca kafana takma futbolunu oyna yeterki, yeni yönetim geldiğinde senin ile uzatiriz demiştir zaten. Muhtemelen bir çok topcuya buna benzer sözleri vardir.
Bunu öngörüp kinci bir davraniş oldu gibi.

Bu olay çok su kaldirir...

Neyse en azından Belhanda ile birlikte Belhandacılar'dan da kurtuluruz böylece. Belhanda'nın gitmesine sevindim tabii ki ama zamanlama yanlış. 2 ay sonra sözleşme yenilenmese de olurdu. Bilemedim. Ama sezon sonuna kadar bize yararı olacağını düşünmüyordum zaten. O yüzden çok da sıkıntı olmaz.

Isin iyi tarafi para vermeden yolladik;

FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 14. Maddesi uyarınca 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir.
Kalan parasını alma ihtimali nedir acaba? Hatta onun imajına zarar geldiğini iddia ederek kalan parasından daha yüksek bir meblağ tazminat alma olasılığı olur mu? Korkuyorum açıkçası.

Gitmesini dort gozle bekleyen biri olarak bu sekilde gitmesi son derece yanlistir. Ya adamin o kadar disiplinsiz davranislari vardi ceza vermediniz. Istedigi zaman oynuyordu ceza yemedi. Sozlesmesi bitecegine yakin fesh etmek kolay geldi. Soylediklerinde bence yanlislik yok. Bu adamlara bu kadar para harcayacaginiza keske o zemine para harcasaydik su an bu durumda olmazdik.

!! Ayrica Fatih hocanin onayi alinmadan gonderildiyse tam rezalettir.

Geri
Üst Alt