- 29 Aralık 2018
- 1.684
- 1.096
- 303
demek ki yönetime göre sampiyonluk yolunda degiliz.Dava felan kazanamaz
Kulüp bir gerekçe belirtmiş ve haklı bir gerekçe yani
Ama bizim isyanımız şuna
neden şampiyonluk yolunda ilerlerken böyle bir karar verildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demek ki yönetime göre sampiyonluk yolunda degiliz.Dava felan kazanamaz
Kulüp bir gerekçe belirtmiş ve haklı bir gerekçe yani
Ama bizim isyanımız şuna
neden şampiyonluk yolunda ilerlerken böyle bir karar verildi
Hincal kovdurmus
Demek bos yere spekulasyon yapiyoruz. Ne sen ne ben hukukcu degiliz zaten kafalarina gore yapmiyorlardir bunu diye dusunuyorum. Kendilerine gore gerekceleri varmis aciklamaya bakarsak. Zaten sezon sonu gonderilecekti.Sen sözleşme detayını nereden biliyorsun? Adam belki x maç üzerine y bonus alıyordu? 3 ay kenarda bekletsen alamaz bu parayı ama tazminat davasında maksimumdan alabilir. Hiç bir durumda bu gönderilme biçimi doğru değil.
2 haftadir önemli maclari kaybediyoruz, kayseri macinda da bu gidisle tuyu dikecezValla topyekûn çirkin bir saldırı altında olduğumuz bir sezonda böyle düşecekse ne diyim kimse etkilenmemesi bundan cumartesi günü ya tamam ya devam maçına çıkacağız çünkü
Bu beceriksiz yönetimin kafalarına göre yaptığı düşüncesi bende ağır basıyor. Umarım dediğin gibi olur.Demek bos yere spekulasyon yapiyoruz. Ne sen ne ben hukukcu degiliz zaten kafalarina gore yapmiyorlardir bunu diye dusunuyorum.
Bjk yaparsa sasirmam. Veya basakbu karaktersiz sezon sonu fb ile anlaşır
İnşallah yani bizim için yaptığı en iyi hamle bu olabilir eğer öyle olursa.bu karaktersiz sezon sonu fb ile anlaşır
Kaynak nedir? Eğer öyle ise bizden ayrılan hemen hemen tüm yabancı futbolcular niye hala takip etmekte ve sık sık paylaşım yapmaktadır? Rakip takımlarda buna benzer örnekler var mıdır?Çevrilmemiş sözleri de olduğu doğru mu? Oralarda ağır hakaret var diyolar. Eğer varsa haklı yönetim ama sadece saha için konuştuysa nolursa olsun ayıp edilmiştir. Galatasaray'da zaten vefa olmayan bir duygudur. Nice büyük topçularımıza jübile bile yapılmamıştır
Gonderin bir roportaji cevireyimbu herif hakaret etmiş büyük ihtimal. o konuşmayı çevirecek bi babayiğit yok mu koca ülkede