Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Sen sözleşme detayını nereden biliyorsun? Adam belki x maç üzerine y bonus alıyordu? 3 ay kenarda bekletsen alamaz bu parayı ama tazminat davasında maksimumdan alabilir. Hiç bir durumda bu gönderilme biçimi doğru değil.
Demek bos yere spekulasyon yapiyoruz. Ne sen ne ben hukukcu degiliz zaten kafalarina gore yapmiyorlardir bunu diye dusunuyorum. Kendilerine gore gerekceleri varmis aciklamaya bakarsak. Zaten sezon sonu gonderilecekti.

Çevrilmemiş sözleri de olduğu doğru mu? Oralarda ağır hakaret var diyolar. Eğer varsa haklı yönetim ama sadece saha için konuştuysa nolursa olsun ayıp edilmiştir. Galatasaray'da zaten vefa olmayan bir duygudur. Nice büyük topçularımıza jübile bile yapılmamıştır

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Sırf Bein'e verdiği demeçle ilgili fesh edildiyse ortada bir haksızlık var. Saçmalık.

Yahu herkes gitsin diye dua ediyordu, s...r çekiyordu şimdi yönetim suçlu olmuş. Çim konusunda haklı olması farklı bir durumu kendi yönetimini başkanını tabiri caizse patronunu herkesin önünde rencide etmek küçük düşürmek farklı bir durum arkadaşlar bunu yapamazsın yaparsan kovulursun. Adama sorarlar sen kendi işini yapıp topunu oynuyor musun diye? Yönetimin yaptığı son derece doğru. Yolu açık olsun

Valla topyekûn çirkin bir saldırı altında olduğumuz bir sezonda böyle düşecekse ne diyim kimse etkilenmemesi bundan cumartesi günü ya tamam ya devam maçına çıkacağız çünkü
2 haftadir önemli maclari kaybediyoruz, kayseri macinda da bu gidisle tuyu dikecez

Ah, ahh.. 9 milyon Euro teklif gelmediği zaman satılmaması hala içimde yaradır.

Bence yanlis .

Belhanda yanlış bir şey söylemedi. Başkan da zemin konusunda hatalı olduklarını kabul etti. Adamı böyle saçma bir nedenden dolayı göndermek olmadi.
Sanki neden ariyorlarmis gibi .

Çevrilmemiş sözleri de olduğu doğru mu? Oralarda ağır hakaret var diyolar. Eğer varsa haklı yönetim ama sadece saha için konuştuysa nolursa olsun ayıp edilmiştir. Galatasaray'da zaten vefa olmayan bir duygudur. Nice büyük topçularımıza jübile bile yapılmamıştır
Kaynak nedir? Eğer öyle ise bizden ayrılan hemen hemen tüm yabancı futbolcular niye hala takip etmekte ve sık sık paylaşım yapmaktadır? Rakip takımlarda buna benzer örnekler var mıdır?

1-10 numara boşa çıktı,
2-Fatih Hocanın da onayı olmadan karar alamazlar,
3-Zamanında benim orayla(Doğu Tribünü) ile küfür ve ağız dalaşına girdi, o zaman göndermek lazımdı,
4-Eğer kaldıysa sezon sonuna kadar faydalanmak gerekliydi...

Geri
Üst Alt