Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

gucleri ancak sozlesmesinin bitmesine 2 ay kalmıs adamı kovmaya yetiyor demek. aciz herifler.

Bari kadro dışı bıraksaydik.

Şimdi hem kalan alacaklarını
Hem tazminat
Hem de faiz ödeyeceğiz.

Yine yanlış işler yapıyoruz kim bilir kimin ayağına bastı da feshedildi

Ins gelecek mac herkes zeminden bahsedip yönetimi elestirir. Bakalim hangi birini kovacaklar. Bunlar sampiyon mampiyon olmak istemiyor belli.kim bilir neler ceviriyorlar

Yeni gördüm. Bu yönetim safi zarar. Kendilerine dokununca hemen hamle yaptılar. 2 senedir, taraftara küfür ettiğinde 3-5'e bakmadan yollasaydı kimse laf etmezdi. Takım içinde olumsuz bir havada yaratır bu durum.

Fatih Hoca'nın haberi vardır, zaten sahada en çok sövdüğü oyunculardan biriydi.

Sahayı şampiyon olmayalım diye bakım yaptırmıyor olamazlar mı? Bu heriflerden herşey beklenir

Zaten çok olumlu bir hava vardı aman napıcaz şimdi
"Düşene bir de sen vur" bakış açısıyla başarı beklersiniz bu forumda o zaman. Bu görüşte olup dile getirmeyen oyuncuları kötü etkiler. Konsantrasyon, konsantrasyon diyoruz bunu bozmak için her şeyi yapıyoruz.

galibiyette baş rol oynasa yine bi derece tutarlı olurdu da. bu biraz dünya kupasını mesut özil aldırdı demek gibi bişey olmuş.
ben sonuca bakarım rtaş oynadığı maçlardaki 3 puan yüzdesine bakarım her maç 2 gol atıp da takım yenilirse de bir önemi olmaz o performansın

Twitterda kendisini izlememesi lazım felan demiş
Ben bunları yeni görüyorum daha
Bu konuşmalar biraz da sözleşmesi uzatılmadığı için onun siniriyle yapılmış gibi. Onun da etkisi vardır kesinlikle

Geri
Üst Alt