- 1 Ağustos 2014
- 62.942
- 73.206
- 4.218
Rodop'a da yönetimi savunuyor diye sallıyor taraftar
Rodop çıldırdı
Rodop çıldırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonunda kazara sözleşmesi falan uzatilirdi birkac yıl daha basımıza bela olurdu. Kurtulduk kanka sevin boşver yönetimi monetimi.Belhanda gitti diye seviniyor muyum? Hem de deliler gibi.
Ben bunun gitmesine veya gönderiş şekline laf etmiyorum. Kendisinden kurtulduğumuz için aşırı mutluyum.
Benim sinirlendiğim olay tamamen yönetimin samimiyetsizliği. Sana aylardır dört bir yandan organize saldırı düzenleniyor sen bunlara karşı üç maymunu oynuyorsun sonra ancak futbolcuna kulüp imajına zarar verdiğinden ötürü borun ötüyor.
Defolup gideceksiniz ulan. Koskoca çınarın hakkını savunamayan aciz ve beceriksiz adamlarsınız hepiniz.
Geçelim artık başkanı korumayı. Adam her zaman bu işin başında. Geçen sene Fatih Hoca'ya eleman dedi geri vites yaptı. Yok baskı yüzündenmiş. Yönetici mi var kulüpte başkandan başka. Y.Günay, Apo biraz da Kaan Kançal. Bunlardan baskı yiyorsa bıraksın zaten görevi. Adam Tüpraş'la iş yapıyor diye Koç'a laf söylemiyor gidecek diye hala zorlanmıştır falanBaşkanın artık gitmesi lazım. Büyük ihtimal yonetım kurulu zorladı buna kabul ettirdi. Terimin filan haberi olduğunu sanmıyorum
Zaten içten içe acayip seviniyorum.Sezon sonunda kazara sözleşmesi falan uzatilirdi birkac yıl daha basımıza bela olurdu. Kurtulduk kanka sevin boşver yönetimi monetimi.
şaşırtıcı yavPUHAHAHAHAHHAAHA GITTI lan. Zamanlamaya gel salakmisiniz abi siz