Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Rodop'a da yönetimi savunuyor diye sallıyor taraftar
Rodop çıldırdı

Belhanda gitti diye seviniyor muyum? Hem de deliler gibi.

Ben bunun gitmesine veya gönderiş şekline laf etmiyorum. Kendisinden kurtulduğumuz için aşırı mutluyum.

Benim sinirlendiğim olay tamamen yönetimin samimiyetsizliği. Sana aylardır dört bir yandan organize saldırı düzenleniyor sen bunlara karşı üç maymunu oynuyorsun sonra ancak futbolcuna kulüp imajına zarar verdiğinden ötürü borun ötüyor.

Defolup gideceksiniz ulan. Koskoca çınarın hakkını savunamayan aciz ve beceriksiz adamlarsınız hepiniz.
Sezon sonunda kazara sözleşmesi falan uzatilirdi birkac yıl daha basımıza bela olurdu. Kurtulduk kanka sevin boşver yönetimi monetimi.

Başkanın artık gitmesi lazım. Büyük ihtimal yonetım kurulu zorladı buna kabul ettirdi. Terimin filan haberi olduğunu sanmıyorum

Başkanın artık gitmesi lazım. Büyük ihtimal yonetım kurulu zorladı buna kabul ettirdi. Terimin filan haberi olduğunu sanmıyorum
Geçelim artık başkanı korumayı. Adam her zaman bu işin başında. Geçen sene Fatih Hoca'ya eleman dedi geri vites yaptı. Yok baskı yüzündenmiş. Yönetici mi var kulüpte başkandan başka. Y.Günay, Apo biraz da Kaan Kançal. Bunlardan baskı yiyorsa bıraksın zaten görevi. Adam Tüpraş'la iş yapıyor diye Koç'a laf söylemiyor gidecek diye hala zorlanmıştır falan

Belhanda'yı savunacağım aklıma gelmezdi. Sizin gibi yönetimin... Özellikle Albayrak ve yancısı kulübün kapısından bile geçmemeli.

Fatih hoca ile toplantı yapılıp öyle karar alınmış

-rodop-

belhandadan sonra darısı bu yönetimden kurtulmaya.

ulan belhanda gibi bi herifi kovmak için milyonlarca sebep varken dehlenme sebebine bak...

hiçbir zaman fikrim değişmedi, değişmeyecek.
GALATASARAYIN EN BÜYÜK DÜŞMANI MEVCUT YÖNETİMDİR.

Başta genç üyeler olmak üzere fikri hür vicdanı hür 2018 şampiyonluğuna giderken "her şey çok güzel olacak" diyen yaşlı divan üyelerimiz bu lekeyi bu tarihimize geçen kara leke yönetimi İBRA etmeyerek göstereceklerdir.

GS ölürse hepimiz ölürüz arkadaşlar ülkecek, esir alınamayacak tek kurumdur Galatasaray. Malum kişinin bu ülkede ıslıklanıp kovulduğu tek yerdir Sami Yen bu bizim onur madalyamızdır. Bu mevcut yönetim bir daha Tevfik Fikret salonuna girememeli, başaracağız temizlenecek bu leke başka bir yolu yok.

Sezon sonunda kazara sözleşmesi falan uzatilirdi birkac yıl daha basımıza bela olurdu. Kurtulduk kanka sevin boşver yönetimi monetimi.
Zaten içten içe acayip seviniyorum.

Ama bu yönetimin ezikliği,pısırıklığı, beceriksizliği falan da sinirlerimi tepeme çıkarıyor.

3 ay sonra geri gelecek

Belhanda sözleşmesi uzatilmayacak haberinden sonra maçlarda nasıl ruhsuz oynadigi ortada idi gayet. 2 0 erzurum maçında izleyin bakalım. Gönderilmesi hiç bir kayıp yaratmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray düşmanları bu beladan kurtulduğumuz için kuduruyor.Beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler.

Kangrenli parmak kesildi şampiyonluk yolunda önemli bir hamleydi.

Hoca’nın talimatıyla açıklama yapan Belhanda bedelini ödedi

Geri
Üst Alt