- 29 Aralık 2018
- 1.684
- 1.096
- 303
Nizip BelediyesiTek taraflı fesihten dava açıp kazanırsa kim ödeyecek?
CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nizip BelediyesiTek taraflı fesihten dava açıp kazanırsa kim ödeyecek?
CLT-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sezon sonu yine gidecekti ki zatenŞu adama 10m bonservis verdik
Fesih yaptık ya
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yönetimin güç gösterisi yapmak için gönderdiğini düşünmüyorum. hocanın da fikri, en kötü rızasıyla çok zorlu geçecek şampiyonluk haftalarında ayağının ucu veya ciddiyetsiz oynayan oyunculara bir mesaj için yapıldığını düşünüyorum. zaten sözleşme imzalanmayacağını kendisi ifade etmişti, olması gerekenden erken gönderilmesini de şampiyonluk için yapılan bir hamle olarak değerlendirdim. yoksa taraftara küfür ederken arkasında durulan bir adamın ufak bir zemin eleştirisi yüzünden gönderilmesi abes olur. bu fevri girişim takımın geri kalanından nasıl karşılık bulur onu gelecek haftalarda göreceğiz.
her şeye rağmen 2 şampiyonluğumuzda ciddi katkıları olan bir elemandı, yolu açık olsun.
Taraftara Ana Avrat küfreden Adamı güzel yollayacakmısız öyle mi? Bırakın Allah aşkına. O zaman gitmesi gerekirdi.
Icimi kararttin rengim dur iki dk şunun gidişine sevinelim sonra ciftligimize döneriz.bunlar taraftar değil seyirci diye taraftarı bolenleri nasıl ve ne zaman yollayalım
galatasarayin teklifi komikti deyip babası yaşında adamı dövenler bas tacı su an
ama yakışır çünkü kulüp çiftlik olmuş herkes ay koşturuyor
Hocanin gerçekten onay verdigine inanan var mi ? Devre arasi olsa anlarim da, kalmis 12 hafta, elimizdeki ortasaha oyuncularinin kalitesi belli. Bu net olarak şampiyonluğu satma hamlesidir. Simdi haftaya muslera buna benzer aciklama yapsa onu da yollayacaklar ? Akillari sira belhandayi yollayalim, nasılsa taraftar sevmiyor bizi desteklerler diye düşünmüşler ama fena tosladilar her zamanki gibi.