Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Olay Terim’le yönetim arasında. Bellli ki hocanın bilgisi dahilinde Belhanda bu açıklamayı yaptı. Belhanda yönetim gidici hoca kalıcı her türlü sözleşmeyi koparırım diye rahattı ama yönetim erken davranarak bileti kesti.

Belhanda sezon sonuna kadar alacağı parayı her türlü alır ama artık yeni yönetimle sözleşme uzatamaz.

yönetimin güç gösterisi yapmak için gönderdiğini düşünmüyorum. hocanın da fikri, en kötü rızasıyla çok zorlu geçecek şampiyonluk haftalarında ayağının ucu veya ciddiyetsiz oynayan oyunculara bir mesaj için yapıldığını düşünüyorum. zaten sözleşme imzalanmayacağını kendisi ifade etmişti, olması gerekenden erken gönderilmesini de şampiyonluk için yapılan bir hamle olarak değerlendirdim. yoksa taraftara küfür ederken arkasında durulan bir adamın ufak bir zemin eleştirisi yüzünden gönderilmesi abes olur. bu fevri girişim takımın geri kalanından nasıl karşılık bulur onu gelecek haftalarda göreceğiz.

her şeye rağmen 2 şampiyonluğumuzda ciddi katkıları olan bir elemandı, yolu açık olsun.

belhanda su an mevcut kadrodaki topculari top diye oynar, sampiyonluk gitmistir!!!

Taraftara Ana Avrat küfreden Adamı güzel yollayacakmısız öyle mi? Bırakın Allah aşkına. O zaman gitmesi gerekirdi.

bunlar taraftar değil seyirci diye taraftarı bolenleri nasıl ve ne zaman yollayalım

galatasarayin teklifi komikti deyip babası yaşında adamı dövenler bas tacı su an

ama yakışır çünkü kulüp çiftlik olmuş herkes ay koşturuyor

Benim demek istediğim bunu belhanda değil başka bi oyuncuda söylemiş olsa haklı bi söylemdir cezalandırmak kindar bi davranıştır ,gs menfaatini düşünen bi yönetim bundan ders çıkarırdı gs nin şampiyonluk yolunda hasar görmemesi adına ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağını belirtmesi gerekiyordu.bu alınan karar belhandayla ilgili değil tekere çomak sokmak takımdaki oyunculara bu zemine müstahaksınjz demektir futbolcu sağlığını düşünmemek demektir bunu anlayan oyuncu kendini artık futbola verir mi ya da demez mi arkadaş benim sağlığım herşeyden öte ,madem bunu belirten arkadaşımı yolladınız bende konuşmam ama futboluda sakatlanmayacağım şekilde tıngır tıngır oynarım der kendi içinde.ayrıca bu fesih işlemi aynı konuşmayı yapmış hocanada gözdağı vermektir.bu yönetim kısaca truvanın kralıdır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunlar taraftar değil seyirci diye taraftarı bolenleri nasıl ve ne zaman yollayalım

galatasarayin teklifi komikti deyip babası yaşında adamı dövenler bas tacı su an

ama yakışır çünkü kulüp çiftlik olmuş herkes ay koşturuyor
Icimi kararttin rengim dur iki dk şunun gidişine sevinelim sonra ciftligimize döneriz.

Ağa cidden bu kadar olayları yorumlamak tan uzaksiniz. Şunun hoca -yönetim krizine döneceği belli. Belhanda ya bu açıklamaları yaptıran net hocadır. Belhanda ne ilgilenir Abdurrahim Twitter da ne yapmış ne izlemiş v.s . Yönetim hocaya dokunamaz ama onun adamını sutlayarak hocaya mesaj veriyor. Bu arada hocanın bilgisi yokmuş. Yönetimin adamı rodopa inanmayın

Hocanin gerçekten onay verdigine inanan var mi ? Devre arasi olsa anlarim da, kalmis 12 hafta, elimizdeki ortasaha oyuncularinin kalitesi belli. Bu net olarak şampiyonluğu satma hamlesidir. Simdi haftaya muslera buna benzer aciklama yapsa onu da mı yollayacaklar ? Akillari sira belhandayi yollayalim, nasılsa taraftar sevmiyor bizi desteklerler diye düşünmüşler ama fena tosladilar her zamanki gibi.

Hocanin gerçekten onay verdigine inanan var mi ? Devre arasi olsa anlarim da, kalmis 12 hafta, elimizdeki ortasaha oyuncularinin kalitesi belli. Bu net olarak şampiyonluğu satma hamlesidir. Simdi haftaya muslera buna benzer aciklama yapsa onu da yollayacaklar ? Akillari sira belhandayi yollayalim, nasılsa taraftar sevmiyor bizi desteklerler diye düşünmüşler ama fena tosladilar her zamanki gibi.

Belhanda sözlerinde haklıydı evet.

Lakin bir şekilde gönderilmesine sevindiğimi de açıkça belirtmek isterim.

İnş tazminat olarak dönmezse karlı bir hamle olarak görüyorum.

Üzüldüm diyemem,fazla katkı verdiğini düşünmüyorum. Birazda baştan beri üslup sorunu var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam 4 yıldır takımda herkes ile arkadaş beraber yiyip içiyorlar, WP gruplar var, dışarıda belki ailecek görüşüyorlar şimdi bu adama yapılan diğer oyunculara yansımayacak mı? ister istemez yansıyacak.

Yönetimin isteğide bu çünkü onlar işbirlikçi.

Medya bas bas bağırıyor Kaos kaos diye
Bari biz yapmayalım , herkesin istediği bu zaten
Şu olayı unutup hemen lige odaklanırız umarım

Saçmalık. Sen asıl bu hareketinle kulüp imajını zedeliyorsun. Galatasaray yönetimi iflas etmiştir.

Belhandanin gönderilmesi emrini bizzat ali koç vermiş. Yönetim Fatih Terimi istifaya zorluyor.

Geri
Üst Alt