Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Belhandayı normalde gs de istemeyen biriyim.gs ye katkısı elbet oldu ama 9 m teklif geldiğinde satılmalıydı ,bu ayrı konu ama bi oyuncu bu sözleri uyarıları gs menfaati için söylüyor ,yani konu aslında gs nin şampiyonluk yolunda sıkıntı çekmemesi .bunu cezalandırmak gs ye yapılan bi tavırdır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Belhanda geldiği günden itibaren ırkçılığa maruz kaldı. GS üyesi bile ırkçılık yaptı adam kulübe ırkçılık davası açsa kanıtları var. CAS'a gitse anamızı ağlatır.

Şimdi haksız fesihten tazminat açsa kazanır ki umarım kazanır ibrasızlığın önü açılır.

Rodop nasıl mutlu yav
Yönetimin en büyük icraati diyor adam :D

Haydaa tazminst ödemek zorunda kalınmaz inşallah

Bu adam rakiple kavga ederken, hakeme saydırırken, kırmızıları görürken, basına küfrederken, taraftara sövüp el kol hareketleri çekerken başını ezmezsen döner seni sokar işte tam da böyle. Kendi yarattığınız canavar döndü sizi öptü.

Belhandanın gidişine sevinecekken bile içimize kocaman bir burukluk oturttular bu saçma sapan gönderiş şekliyle.

14 sayfa okumadığım için görememiş olabilirim ama @Can Eroğlu ve eğer aramızdaysa @Can Karabacak 'ın düşüncelerini merak ediyorum

Bu çöpü savunanlar için de ayriyeten bir baslik açılmalı dinlenmeli bu arkadaslar hap recete neyse yazilmali forum umut ışığı olmalı bu tükenmiş kişiler için

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandanın artık Forma giymecek olmasına sevinsemde Yönetiminde gitmesinede o kadar sevinecem

Taraftara küfretmiş, canı istedi mi oynayan istemedi mi oynamayan bir adamdı. Genelde de istemiyordu zaten. Ne bu tantana? Çok evvelden ipinin çekilmesi gereken bir oyuncuydu geç bile kalındı. Zemin ile alakalı açıklamalardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Sözleşme uzatamadı ya içeriyi karıştırıyordu büyük bir ihtimalle. Kafadan kırık bir herifti. İş ahlakı olduğunu da düşünmüyorum. Şampiyonluğun Belhanda ile alakası olduğunu da düşünmüyorum. Biz şampiyonluğu Ankaragücü maçı ile verdik zaten.

Feghouli-Emre-Gedson ile devam edeceğiz artık

Geri
Üst Alt