Abdullah Aşur
Kırmızı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 1.869
- 1.281
- 648
Ben bu sitede on yıllık üyeyim ve bu zamana kadar hep dışardan takipledim arkadaşlar. Huyum kurusun, yazdım mı da uzun yazarım. Bu konum biraz sıkıntıdır. Ama çoğu köklü arkadaşlar ses etmeyince bir sıkıntı olmadığını düşündüm. Lakin formun kuralında böyle bir kısıtlama varsa ben uymasını da bilirim. Genel rahatsızlık bunaysa, tekrardan uzaktan takibe dönerim. Benzer görüşlerimi yazan arkadaşlara desteğimi veririm. Tek mesajda yazıyorum derdimi. On kez aklıma o bu şu geleceğine bir kez de çıksın diyorum. On yıllık sessiz kalan üye olarak buna da hakkım yoksa, teşekkür eder, çekilirim. Rahatsızlık verdiysek affola bunca zaman için. Buna dikkat edeceğim yazarsam da. Hayırlı akşamlar.
Anladığım mesajın kısalığına uzunluğuna tahammül yok ve bundan müzdarip değilsiniz. Ama Galatasaray futbolcusu Galatasaray yönetimini (kişilerden bağımsız, Galatasaray tüzel kişiliğini temsil makamını) eleştiriden öte instagramda fotoğraf filan diyor ve diyen futbolcu gönderilmesinden müzdaripsiniz. İlginç geldi bana bu yaklaşım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi