Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Ben bu sitede on yıllık üyeyim ve bu zamana kadar hep dışardan takipledim arkadaşlar. Huyum kurusun, yazdım mı da uzun yazarım. Bu konum biraz sıkıntıdır. Ama çoğu köklü arkadaşlar ses etmeyince bir sıkıntı olmadığını düşündüm. Lakin formun kuralında böyle bir kısıtlama varsa ben uymasını da bilirim. Genel rahatsızlık bunaysa, tekrardan uzaktan takibe dönerim. Benzer görüşlerimi yazan arkadaşlara desteğimi veririm. Tek mesajda yazıyorum derdimi. On kez aklıma o bu şu geleceğine bir kez de çıksın diyorum. On yıllık sessiz kalan üye olarak buna da hakkım yoksa, teşekkür eder, çekilirim. Rahatsızlık verdiysek affola bunca zaman için. Buna dikkat edeceğim yazarsam da. Hayırlı akşamlar.

Anladığım mesajın kısalığına uzunluğuna tahammül yok ve bundan müzdarip değilsiniz. Ama Galatasaray futbolcusu Galatasaray yönetimini (kişilerden bağımsız, Galatasaray tüzel kişiliğini temsil makamını) eleştiriden öte instagramda fotoğraf filan diyor ve diyen futbolcu gönderilmesinden müzdaripsiniz. İlginç geldi bana bu yaklaşım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu sitede on yıllık üyeyim ve bu zamana kadar hep dışardan takipledim arkadaşlar. Huyum kurusun, yazdım mı da uzun yazarım. Bu konum biraz sıkıntıdır. Ama çoğu köklü arkadaşlar ses etmeyince bir sıkıntı olmadığını düşündüm. Lakin formun kuralında böyle bir kısıtlama varsa ben uymasını da bilirim. Genel rahatsızlık bunaysa, tekrardan uzaktan takibe dönerim. Benzer görüşlerimi yazan arkadaşlara desteğimi veririm. Tek mesajda yazıyorum derdimi. On kez aklıma o bu şu geleceğine bir kez de çıksın diyorum. On yıllık sessiz kalan üye olarak buna da hakkım yoksa, teşekkür eder, çekilirim. Rahatsızlık verdiysek affola bunca zaman için. Buna dikkat edeceğim yazarsam da. Hayırlı akşamlar.
Forumda kısıtlama gibi bir durum yok , hatta sizin de hatırlayacağınız üzere dolu dolu analizler , uzun uzun yazılar yazılırdı foruma. Maalesef memleketteki insan kalitesinin düşüşünü forum olarak biz de yaşıyoruz. Hayatlarını yüz kelimeyle idame etmeye çalışanlara takılmayın siz.

Anladığım mesajın kısalığına uzunluğuna tahammül yok ve bundan müzdarip değilsiniz. Ama Galatasaray futbolcusu Galatasaray yönetimini (kişilerden bağımsız, Galatasaray tüzel kişiliğini temsil makamını) eleştiriden öte instagramda fotoğraf filan diyor ve diyen futbolcu gönderilmesinden müzdaripsiniz. İlginç geldi bana bu yaklaşım.

Mesajımdan bunu çıkarmanız beni üzdü. Onu özür dilemek babında attım ben. Trip olarak değil Abdullah bey.
On yıldır üye de olsam, hiç bir şekilde aktif görüşümü belirtmedim ve böyle şeyler olabilir. Uzun yazılar yasaktır, bir kısıtlaması vardır.
Tekrar gelmeyeceğim, üyeliğimi silin gibi bir ibarem var da ben mi göremiyorum acaba. Sadece dikkat edeceğimi iletmek amacıyla dedim. Burada herkes eleştirilir, uyuşamayabilir, fikrini beyan edebilir. Dediğiniz gibi egolu insan olsam eleştiren arkadaşı şu an yok sayardım ve beğeni de atmazdım. O hakkı bile rahatsız olan kişiye bıraktım. Belli ki istemiyor. Zorla düşüncelerimi kimseye hapsedemem. Ben böyle kişilikte bir insan değilim. Çünkü doğru, benim huyum bu. Bir daha yazarsam, yine görürse ne olacak, boşu boşuna vakit kaybı. Yani bu yüzden kimseye rahatsızlık vermek istemem. Bunu iletmemin ne gibi bir sakıncası var ki. Bu gibi arkadaşlar varsa edebilir. Benim açımdan bir sıkıntı yok. Başkasını eleştirip kendimi eleştirmemek bariz bir şekilde acizlik örneğidir. Başka sıkıntı varsa iletirsiniz. Formun huzurunu ve tadını kaçırmak için gelmedim buraya. Farklı fikirleri okuyup görüşümü belirtmeye geldim ev hakaret de etmedim kimseye...Buradan herhangi bir ücret de almadığıma göre kıyasınız sizce de tuhaf değil mi...

EwIPeHeXIAUOcp4

Bu konudaki en büyük sorun zatén Galatasaray Lisesi gibi demokratik bir kurumdan cikmis bir futbol takiminin icinde yer alan futbolcusunun kullandigi elestiri ve özgür ifade hakkinin herseyin üstüne birde tam anlamiyla dogru olmasidir. Özellik ile Mustafa Cengiz Baskanimiz zibilyon kez biyik altindan Belhanda´yi elestirmistir, ve bunu da taraftarin Belhanda hakkindaki tutumunu bile bile, zaman zaman kendisini önüne atmaya yönelik olmustur bu davranisi.
Belhanda´yi ise koruyan, ve ondan baskilara ragmen faydalanan Fatih Terim olmustur. Bu yüzden Belhanda´nin yönetim ile arasi kötüdür. Belhanda üzerindeki bu baskilar ne Belhanda´ya ne de bize son 3.5 senede hic bir zaman fayda saglamadi. Yaz döneminde transfer dahi yapmayan yönetim bu sezonda lige cok iyi bir baslangic yapan Belhanda´yi gönderip, yerine oyuncu dahi almama planlari yapiyordu.

Belhanda´ya bu sekilde davranmalarin sebebi de, sosyal medya müptelasi olduklari icin, Belhanda konusundan da taraftarin kendilerine tepki verecegini düsünmemelerindendir. Ayni "istediniz Falcao´yu aldik simdi elestiriyorsunuz", dedikleri gibi, simdi de "Belhanda´yi zaten istemiyordunuz, simdi bundan dolayi da elestirmeniz tam olarak art niyetli elestiri yaptiginizi gösteriyor", demeye getiriyorlar.

Mustafa Cengiz tedavi gördügünden dolayi, kendisinin ruh sagliginin da hangi seviyede oldugunu uaktan kestirmek zor. Iyi olmadigini düsünüyorum. Ve bu da net olarak saglikli alinmis bir karar degil.

1. Orta saha kreatiflik sorunu yasarken, o konuda en basarili oyuncusunu yiyorsun yok yere
2. Fatih Terim´in sözünü yiyiorsun, Florya´ya karisarak otoritesini sarsiyorsun, ve potansiyal büyük bir krizin zeminini hazirliyorsun

Dedigim gibi bu bir degil, iki degil. Her sezon öncesinde, ortasinda hocanin elinden sistemi icin kritik oyunculari aldilar, ve yerini doldurmadilar. Bu sefer daha da öteye gidip, bunu sezonun son 10 haftasinda yapip, citayi yükseltmeyi basardilar.

Bu ruh hastasi kardesimiz Emre Akyazici az bile söylemis zamaninda.

Forumda kısıtlama gibi bir durum yok , hatta sizin de hatırlayacağınız üzere dolu dolu analizler , uzun uzun yazılar yazılırdı foruma. Maalesef memleketteki insan kalitesinin düşüşünü forum olarak biz de yaşıyoruz. Hayatlarını yüz kelimeyle idame etmeye çalışanlara takılmayın siz.
Memduh bey, teşekkür ediyorum ama bundan sonra dikkat edeceğim. Elbette uzun yorumlar olmuş ve olacaktır da. Ben de kendimi kısadan ifade etmeyi öğreneceğim. Bu da benim için iyi olabilir. Bana bir şeyler katar. Sadece amacım üç kişiyi ele aldım konuda, yönetimden hocaya ve belhandaya hak geçmesin diye kendimce açmak istedim. Üçünün de haklı-haksız olduğu noktaları kendimce yorumladım. Kalkıp da her konuya böyle uzunlukta şeyler yazmam zaten.

hıncal uluç direkt mustafa cengize mesaj attığını söylemiş mustafa cengize yayıbcı kuruluş belhandanın laflarının tamamını çevirmedi şunu bun dedi bu lafları yersen senden adam olmaz demiş. sporx sayfasında yazıyor.

konuyu bir aşure misali karıştırmak yasaktır

E şu anda nasıl eleştiri yapacağımı bana söylüyorsun. Ne farkı var?
İnsanların emeklerine saygı duymamak eleştiri değildir, yapıcı bir eleştiri yapmak isteyen o şekilde konuşmaz zaten.

Neyse ben uyarımı yaptım, uymak ya da uymamak sana kalmış; benim cevabım da ona göre olur

Mesajımdan bunu çıkarmanız beni üzdü. Onu özür dilemek babında attım ben. Trip olarak değil Abdullah bey.
On yıldır üye de olsam, hiç bir şekilde aktif görüşümü belirtmedim ve böyle şeyler olabilir. Uzun yazılar yasaktır, bir kısıtlaması vardır.
Tekrar gelmeyeceğim, üyeliğimi silin gibi bir ibarem var da ben mi göremiyorum acaba. Sadece dikkat edeceğimi iletmek amacıyla dedim. Burada herkes eleştirilir, uyuşamayabilir, fikrini beyan edebilir. Dediğiniz gibi egolu insan olsam eleştiren arkadaşı şu an yok sayardım ve beğeni de atmazdım. O hakkı bile rahatsız olan kişiye bıraktım. Belli ki istemiyor. Zorla düşüncelerimi kimseye hapsedemem. Ben böyle kişilikte bir insan değilim. Çünkü doğru, benim huyum bu. Bir daha yazarsam, yine görürse ne olacak, boşu boşuna vakit kaybı. Yani bu yüzden kimseye rahatsızlık vermek istemem. Bunu iletmemin ne gibi bir sakıncası var ki. Bu gibi arkadaşlar varsa edebilir. Benim açımdan bir sıkıntı yok. Başkasını eleştirip kendimi eleştirmemek bariz bir şekilde acizlik örneğidir. Başka sıkıntı varsa iletirsiniz. Formun huzurunu ve tadını kaçırmak için gelmedim buraya. Farklı fikirleri okuyup görüşümü belirtmeye geldim ev hakaret de etmedim kimseye...Buradan herhangi bir ücret de almadığıma göre kıyasınız sizce de tuhaf değil mi...

Öncelikle kendimi ifade edememişim bundan ötürü bir özür borcum var.
Söylemek istedim;
1- uzun yazmanızdan rahatsız olan var olduğunu anladım ve bu durum incitici bir durum ama incindiğinizi değil kırmamaya özen gösterdiğinizi belirtiyorsunuz.
2- ancak Galatasaray hukmi şahsiyetini temsil eden yönetime, bir futbolcu haddini aşıp instagramda Twitter’da boş boş twit atıp foto paylaşıyorsunuz diyor ve bunun üzerine yönetim bu topçuyu gönderiyor siz bu durumu incitici buluyorsun bunu ifade ettim.

Kırdıysam veya haddi aştıysam özür dilerim ama dert Kişiler değil Galatasaray. Yönetim Galatasaray’ın temsil makamıdır çünkü..

Arkadaşlar ben çok üzülüyorum. Lütfen gereksiz yere konu uzamasın. Ben arkadaşa kırılmadım. O da kendince doğruyu dedi, ben de sitenin şıkkını önerdim. Bu sizlerin arasında da oluyor sonuçta. Ben uzaktan sizleri okuduğumda da zevk alıyordum, yazarken de. Hepinize destek için, o arkadaşa da açıkça düşüncesini belirttiği için teşekkür ederim. Arada hakaret olmadıkça eleştirilmem dahil sorun olmaz. Galatasarayımız için birlik olalım. Zaten bakın bir sürü şey oluyor. Keşke atmasaydım o mesajı da pişman oldum gerçekten, özür dilemek istedim ama vallahi art niyetim yoktu. Varsa aranızda beni yok sayarsanız üzülmem diye dedim...

Önümüzde önemli bir maç var, onu düşünelim. Hepimiz gerginiz, yanlış anlaşılıp ifade edebiliyoruz demek ki. Ben de yanlış anlatmışım kendimi. Bu siteden gitmeye niyetim yok. En azından siz beni kovana kadar. Gerçekten çok mutlu oldum ki beni aranıza kabul ettiniz. Görüşüme önem vermese Muhammet kardeşim de bence okumadan öyle demezdi. Keyif aldı belki ve kısa olsaydı dedi. Ya da okumak istedi tam tersine uzun geldi. Yine uzun oldu ama lütfen böyle şeyler olmasın. Güzel güzel konuşalım. Hepimizin çabası Galatasaray sonuçta. Aile arasında olur böyle şeyler.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Cem Emiroğlu görevinden istifa etmiştir. Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

herife bedevi diyene tşk et sonra twitter instagramda turlamak yerine sahayı düzeltin dedi diye bu şekilde kov 1 kelime ile gülünç

Bu Yönetim demokratik haklardan bir haber oldugu gibi, irkciliga sifir tolerans ilkesinden de bihabermis.

İnsanların emeklerine saygı duymamak eleştiri değildir, yapıcı bir eleştiri yapmak isteyen o şekilde konuşmaz zaten.

Neyse ben uyarımı yaptım, uymak ya da uymamak sana kalmış; benim cevabım da ona göre olur

Tam tersine emeğe saygı duyduğum ve okunmayacağı için yazdım. Neyse haklısınız, saçma bir konuyu daha da saçmalaştırmayayım.

Geri
Üst Alt