Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Size de kırılmadım, teşekkür ederim ama yine de. İncelik gösterdiniz. Ben de kırdıysam özür dilerim. Yanlış anlamadıysam Belhanda eleştirdi ve ben onu kovulması konusunda komik buldum dediğim kısmını diyorsunuz. Konuşmanın içerisinde hakaret olmadığı ve bize lanse edilen çeviri bu olduğu için dedim onu ama tüm yazımda da belirttim ki başka bilmediğimiz şeyler varsa açık olunmalı diye de. Yani bize yansıtılan neyse ben o konuda değerlendirdim. Yönetimin noterli açıklamasında da sonuçta hakaret yoktu. Ben onu baz aldım. Hatta eksik yazmışım aynı yönetim bedevi diyen yöneticiyi kovmuştu sanırım. Yani doğru karardı bu da bence. Twitter, instagram paylaşım kısmı içinse böyle bir algı o dönem size göre olmayabilir ama eleştirildiği zaman hususi konuluyordu. Ya da bana öyle geliyordu. Yanlış düşünebilirim. Ben buna kızmıyorum. Ama bu restleşme bir şekilde sözlere de fotoğraflara da yansıyordu, o dönem için. Onun hem oyuncuya, hem hocaya hem de kulübe zarar verdiğini düşünerek belirttim. Umarım doğru ifade edebilmişimdir.Öncelikle kendimi ifade edememişim bundan ötürü bir özür borcum var.
Söylemek istedim;
1- uzun yazmanızdan rahatsız olan var olduğunu anladım ve bu durum incitici bir durum ama incindiğinizi değil kırmamaya özen gösterdiğinizi belirtiyorsunuz.
2- ancak Galatasaray hukmi şahsiyetini temsil eden yönetime, bir futbolcu haddini aşıp instagramda Twitter’da boş boş twit atıp foto paylaşıyorsunuz diyor ve bunun üzerine yönetim bu topçuyu gönderiyor siz bu durumu incitici buluyorsun bunu ifade ettim.
Kırdıysam veya haddi aştıysam özür dilerim ama dert Kişiler değil Galatasaray. Yönetim Galatasaray’ın temsil makamıdır çünkü..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi