Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Kasetle gelen kasetle gider yok lan bu o değildi.
Herifr Sneijder sendromu yasatmisiz ya lan. Bir kulüp israra bu kadar comarca niye davranır acaba, yapacağımız şey yazin anlasip fesih etmekti belhanda da bunu bekliyordu anam yalandan uzatıp şimdi de işimize yaramayinca kalan sürelerde kar etme peşine kosuyoruz

Benim anlamadığım bir nokta var. Adami sırf çimleri sahayı eleştirdiği için mi kovuldu sanıyorsunuz. Aynı serzenişi başka futbolcumuz yapsa kovulmazdi. Güzelce anlatırlardı bak bunu deyince şöyle anlaşılır vs. diye. Demekki içerde başka işler var ki kovuldu. Size bir soru bu takımdan herhangi bir futbolcu Fatih hocanın izni olmadan gönderilebilir mi? Demekki bilinçli bir iş var. Zaten tersi olursa hoca durmaz. Yani üzülen üzülür bişey diyemem ama açıkça bir sorun olmuş Belhanda ile ilgili belkide en doğrusu buydu. Belliki hocaninda onayı var. Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapmak bir mantık süzgecinden geçirmemek yanlış olur. Bir bekleyelim bakalım sebep vardır illaki diye düşünüyorum. Açıklaması yapılır

Benim anlamadığım bir nokta var. Adami sırf çimleri sahayı eleştirdiği için mi kovuldu sanıyorsunuz. Aynı serzenişi başka futbolcumuz yapsa kovulmazdi. Güzelce anlatırlardı bak bunu deyince şöyle anlaşılır vs. diye. Demekki içerde başka işler var ki kovuldu. Size bir soru bu takımdan herhangi bir futbolcu Fatih hocanın izni olmadan gönderilebilir mi? Demekki bilinçli bir iş var. Zaten tersi olursa hoca durmaz. Yani üzülen üzülür bişey diyemem ama açıkça bir sorun olmuş Belhanda ile ilgili belkide en doğrusu buydu. Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapmak bir mantık süzgecinden geçirmemek yanlış olur. Bir bekleyelim bakalım sebep vardır illaki diye düşünüyorum. Açıklaması yapılır

Bunu bilmiyoruz ama onceden haber vereceklerini zannetmiyorum.
Daha bir gun once basin onunde salliyordu hoca ve futbolcular hakkinda baskan..

Kendisini hiç sevmedim. Galatasaray kalitesinde bir topçu değil gerek karakter gerek yetenek. Ben bunun transferinde ağır komisyon döndüğünü düşünüyorum.
Ne kadar sevmesemde Böyle topçu göndermek çok yanlış. Adam kendi görüşünü açıklamış bişeyler görmüş tepkisini dile getirmiş. Madem gönderecektiniz maçta taraftara küfür ettiğinde göndereydiniz. Ama beni sokmayan yılan bin yaşasın mentalité li bir başkan ve yardimcisi olduğu için bu duruma geldik. Takımı şuan yöneten Apo bunun gibi insanlar bırak yönetime almayı tribune bile almamak lazım.

Estagfirullah.
Ofke Kin yok. Sadece GS koltugunu GS cikarlarindan cok kendi reklamlari icin kullananan basiretsiz yonetime kizginlik var.
Bu arkadas taraftara soverken neredelerdi ? Yuttular.
Rakip yoneticilerinin yaptigi soylemler cirkeflikler karsisinde neredelerdi ? Yuttular (Asiri taraftar baskisi yuzunden kem kum edebildiler sadece)
Hoca isyan ederken neredeydiler ? Yuttular
Sadece istikrarsiz bir oyuncudan kendileri icin dogru bir elestiri yapilinca alasagi ettiler.

O zaman kendi fikrimi yazayım. Yönetimler tüzel kişiliklerin temsil makamıdır. Eleştiri elbette olacak ancak bu eleştiri dozunda ve yerinde olmalı. Mesela genel kurul ve muhalefet hakarete varmayan ağır eleştiride bulabilir çünkü genel kurul seçiyor temsil malamı muhalefet ise adaydır. Rakip takımlar rekabet gereği yapar hatta haddini aşanlar da var. Buna KB de dahil (hatırlayınız 17 klübün geçen yıl ki bildirisi). Yönetim teknik heyete eleştiri getirebilir çünkü teknik heyetin idari yönetime karşı sorumluluğu var. Buna rağmen teknik heyette kendini konumunu bilerek eleştirebilir ki Fatih hoca çok defa yaptı hatta ağır eleştiride de bulundu, transfer isterken yaptığı eleştirilere de hak vermiştim. Taraftar Galatasaray’ın gücü ve ruhudur. Ancak asla müşteri değildir. Bu nedenle de taraftarın yönetimi eleştirmesi doğaldır ama oyuncu tepki gösteremez taraftara çünkü o itici gücü yok eder. Oyuncu sadece eleştirmedi yönetimin yönetme kabiliyetini sorguladı ve bununla yetinmeyip azarlayarak siğaya çekmeye kalkıştı. Burda asıl yaratı Galatasaray alır sert bir tepki verilmez ise. Hep deriz ya hiçbir futbolcu Galatasaray’dan büyük değildir diye.. işte olgu zarar görür.. zannım belhanda kendini kovdurmak istedi. Çünkü bu söylemin sonucunu biliyor olmalı. Belhanda ırkçılığa da uğradı sert tepki olmazsa da bir bedel ödendi.. o ırkçılığı burda hergün yapılıyor oda ayrı bir konu
Tüm bu nedenlerden ötürü diyorum ki kişiler yöneticiler futbolcular (Ali Sami Yen, Metin Oktay gibi yönetici ve futbolcu gördü bu takım) geçici aslolan Galatasaray’dır. Onu temsil eden yönetimdir. Bunun farkına varmalı kulüp çalışanları ve ona göre eleştirini yapmalı. En azından kamuoyu önünde...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bırakın bu işleri aynı hareketi Fatih Terim'e yapsa mesela çıksa deseki ''biz 9-10 maçtır ne oynuyoruz ben bir şey anlamıyorum''.Cümlesini sarf etse bir daha floryanın önünden geçemezdi.Başkan ve Yönetim de aynı süreçte doğru kararı aldılar.

O zaman kendi fikrimi yazayım. Yönetimler tüzel kişiliklerin temsil makamıdır. Eleştiri elbette olacak ancak bu eleştiri dozunda ve yerinde olmalı. Mesela genel kurul ve muhalefet hakarete varmayan ağır eleştiride bulabilir çünkü genel kurul seçiyor temsil malamı muhalefet ise adaydır. Rakip takımlar rekabet gereği yapar hatta haddini aşanlar da var. Buna KB de dahil (hatırlayınız 17 klübün geçen yıl ki bildirisi). Yönetim teknik heyete eleştiri getirebilir çünkü teknik heyetin idari yönetime karşı sorumluluğu var. Buna rağmen teknik heyette kendini konumunu bilerek eleştirebilir ki Fatih hoca çok defa yaptı hatta ağır eleştiride de bulundu, transfer isterken yaptığı eleştirilere de hak vermiştim. Taraftar Galatasaray’ın gücü ve ruhudur. Ancak asla müşteri değildir. Bu nedenle de taraftarın yönetimi eleştirmesi doğaldır ama oyuncu tepki gösteremez taraftara çünkü o itici gücü yok eder. Oyuncu sadece eleştirmedi yönetimin yönetme kabiliyetini sorguladı ve bununla yetinmeyip azarlayarak siğaya çekmeye kalkıştı. Burda asıl yaratı Galatasaray alır sert bir tepki verilmez ise. Hep deriz ya hiçbir futbolcu Galatasaray’dan büyük değildir diye.. işte olgu zarar görür.. zannım belhanda kendini kovdurmak istedi. Çünkü bu söylemin sonucunu biliyor olmalı. Belhanda ırkçılığa da uğradı sert tepki olmazsa da bir bedel ödendi.. o ırkçılığı burda hergün yapılıyor oda ayrı bir konu
Tüm bu nedenlerden ötürü diyorum ki kişiler yöneticiler futbolcular (Ali Sami Yen, Metin Oktay gibi yönetici ve futbolcu gördü bu takım) geçici aslolan Galatasaray’dır. Onu temsil eden yönetimdir. Bunun farkına varmalı kulüp çalışanları ve ona göre eleştirini yapmalı. En azından kamuoyu önünde...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soylediklerinizin coguna katilmakla birlikte bu sekilde gonderilis GS nin menfaatine olmadigini dusunuyorum.
Belhandayi yeteneginden degil istararsizligindan dolayi sevmeyen biri olarak : Adam hakeret etmedi. Kufur etmedi. Kinayeli bir dille elestirdi.
GS mefaatleri icin bunu da yutabilirlerdi madem cok alindilarsa..
Ya da hocayi nasil basin onunde elestirdilerse Belhanda icin de soyleyebilirlerdi `once kaptirdigi topun pesinden kossun` gibisinden...
Sezon sonu istediklerini yapsinlar takima bir zarar gelmeden..

yahu ne saçmaladınız. Yönetimin tek hatası Belhanda ile ilgili daha önceden göndermemesiydi. Yok takım iplemezmiş. Şampiyon olurlarsa primi, vitrini var bu işin.

Sergen bizi ve feneri gördükçe keyifleniyordur top oynamasakta şampiyon yapacak bu kerizler bizi diyordur

Belhandayi pek tutan biri degilim ama sen adami taraftara kufur ettiginde gonderme, sacma sapan kartlar gordugunde gonderme, keyfine gore oynayip oynamadiginda gonderme ama zemin konusunda ve sosyal medya konusunda dogruyu soyledigi icin ve ucu yonetime degdigi icin gonder. Sacmalik zaten burada.

Ben bu beyanda bir hakeret, birilelerini kotu duruma dusurme algilamiyorum..
Dogru da soylemis..

1615399073878.png

Bunu bilmiyoruz ama onceden haber vereceklerini zannetmiyorum.
Daha bir gun once basin onunde salliyordu hoca ve futbolcular hakkinda baskan..
Ya tabi neler oluyor bilmiyoruz bizimki varsayım ama ben hocanın haberi olmadan oyuncu gonderilebilcegini düşünmüyorum. Eğer yapılırsa böyle birşey işin içinde tuhaf biseyler ararım açıkçası. Hayırlısı olsun da bizim için gerisi sorun değil. Zaten taraftarca sevilen bir oyuncu değildi. Son maçında önündeki adama pas atamıyodu. Gönderilme şekli buysa bir sebebi var diye düşünüyorum sadece renktas

Geri
Üst Alt