- 19 Mart 2014
- 28.104
- 29.560
- 2.598
2 sezondur fenerin ayarları ile oynayan adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim de kasımpaşamiz Samsun![]()
Yaw bir de Samsun kaç yıldır ligde? 3. senesi mi oldu bu sene?Şakasını bile yapmayın bence.
Kasımpaşa ile Fb arasında, başka ülkede olsa tepeden tırnağa araştırılacak bir ilişki var.
Her iki kulübün başkanı 7/24 beraber. Kurumsal kararlarını bile beraber alıyorlar (kupaya katılmama vb gibi). Birbirilerine bedava (!) topçu veriyorlar.
Gs ile Samsun arasında ne olmuş? Daha ligin ilk yarısındaki maçı zar zor yendik (3-2).
Muhtemelen deplasmandaki maç da zor geçecek.
Samsun başkanı Yalı'nın güdümüne girmeyi red ettiği için, itibar suikastı yapıyorlar, medyadaki kalemşörleri ile.
Puan alma bakımındanŞakasını bile yapmayın bence.
Kasımpaşa ile Fb arasında, başka ülkede olsa tepeden tırnağa araştırılacak bir ilişki var.
Her iki kulübün başkanı 7/24 beraber. Kurumsal kararlarını bile beraber alıyorlar (kupaya katılmama vb gibi). Birbirilerine bedava (!) topçu veriyorlar.
Gs ile Samsun arasında ne olmuş? Daha ligin ilk yarısındaki maçı zar zor yendik (3-2).
Samsun başkanı Yalı'nın güdümüne girmeyi red ettiği için, itibar suikastı yapıyorlar, medyadaki kalemşörleri ile.
Şakasını bile yapmayın bence.
Senin benim de daha fazla katkımız var bu saydığın isimlerden, zarar vermedik kulübe.metin öztürkten fazla faydası var kulübe. aynı kategoriye hatibi de koyabiliriz.
samsunspor'un tüm kadrosunun sarı kart durumunu inceledim. bizim maça kadar 2 maç yapacaklar.Beyaz futbol a çıkmış dinledim, sempatik bir adam diline geleni söylüyor.
Bizim maçtan önce canlıya çıkacakmış beyaz tv de. Kazanmaya çıkacağız göreceksiniz gibi konuşmalar yaptı Samsun dibine kadar puan almak için asılır o maça da. Ama puan vereceğimizi sanmıyorum.
Evet kağıt üstünde sahada her yerde zor maç ama Rize maçı gibi bi maç olur ve alırız diye düşünüyorum.samsunspor'un tüm kadrosunun sarı kart durumunu inceledim. bizim maça kadar 2 maç yapacaklar.
okan koçuk (mevcutta 3 sarı kartlı)
benasser (mevcutta 2 sarı kartlı)
emre kılınç (mevcutta 6 sarı kartlı)
bu 3 oyuncu dışında, bizim maç öncesi sınıra gelip sarı kart cezası alması ihtimali olan oyuncu sayısı matematiksel olarak 0.
olası bir kırmızı kart ya da sakatlık durumu olmazsa, bizim maça neredeyse full kadro çıkma ihtimalleri çok olası.
bizde ise osimhen 3 sarı kart ile sınırda. samsun maçından önce bjk maçı gibi zorluk ve stres seviyesi yüksek bir maç oynayacağız. osimhen bjk maçında sarı kart görürse, samsun maçında oynamayacak.
kısacası samsun deplasmanı, bayağı zor maç olacak bizim için.