yüksel yıldırım

Bir Galatasaray neferi. Koca yürekli aslan adam.

arada bizimle ilgili de meydan okuyan tarzda yorumlar yap başgan.

adımız çıkmasın sonra :d

Bizim de kasımpaşamiz Samsun 😁

Şakasını bile yapmayın bence.

Kasımpaşa ile Fb arasında, başka ülkede olsa tepeden tırnağa araştırılacak bir ilişki var.

Her iki kulübün başkanı 7/24 beraber. Kurumsal kararlarını bile beraber alıyorlar (kupaya katılmama vb gibi). Birbirilerine bedava (!) topçu veriyorlar.

Gs ile Samsun arasında ne olmuş? Daha ligin ilk yarısındaki maçı zar zor yendik (3-2).

Muhtemelen deplasmandaki maç da zor geçecek.

Samsun başkanı Yalı'nın güdümüne girmeyi red ettiği için, itibar suikastı yapıyorlar, medyadaki kalemşörleri ile.

Kasımpaşa ile Fb arasında, başka ülkede olsa tepeden tırnağa araştırılacak bir ilişki var.

Her iki kulübün başkanı 7/24 beraber. Kurumsal kararlarını bile beraber alıyorlar (kupaya katılmama vb gibi). Birbirilerine bedava (!) topçu veriyorlar.

Gs ile Samsun arasında ne olmuş? Daha ligin ilk yarısındaki maçı zar zor yendik (3-2).

Samsun başkanı Yalı'nın güdümüne girmeyi red ettiği için, itibar suikastı yapıyorlar, medyadaki kalemşörleri ile.
Yaw bir de Samsun kaç yıldır ligde? 3. senesi mi oldu bu sene?

Puan alma bakımından

O kadar alismislar ki herkesi sindirmeye ortada durmaya calisan bir herifi bile GS neferi gibi gostermeyi basariyorlar..
Ama bunlarin gozune gozune sokacaksin r.tas baska dilden anlamazlar keske samsun bize yatsa da kudursalar...
Bize oynadigi tek macta bile celme takan eyup sizin arka bahceniz diyebilecek hadsizlige ve beyinsizlige sahip bir guruh var karsimizda ..

Beyaz futbol a çıkmış dinledim, sempatik bir adam diline geleni söylüyor.

Bizim maçtan önce canlıya çıkacakmış beyaz tv de. Kazanmaya çıkacağız göreceksiniz gibi konuşmalar yaptı Samsun dibine kadar puan almak için asılır o maça da. Ama puan vereceğimizi sanmıyorum.

enaz yalı kadar zengin bir adam kimseye maddi konuda eyvallahı yok ,iyie gs li hatta kulüp üyesiydi eskiden ama kasımpatı gibi gırtlaga kadar pislige batacak biri degil

Beyaz futbol a çıkmış dinledim, sempatik bir adam diline geleni söylüyor.

Bizim maçtan önce canlıya çıkacakmış beyaz tv de. Kazanmaya çıkacağız göreceksiniz gibi konuşmalar yaptı Samsun dibine kadar puan almak için asılır o maça da. Ama puan vereceğimizi sanmıyorum.
samsunspor'un tüm kadrosunun sarı kart durumunu inceledim. bizim maça kadar 2 maç yapacaklar.

okan koçuk (mevcutta 3 sarı kartlı)
benasser (mevcutta 2 sarı kartlı)
emre kılınç (mevcutta 6 sarı kartlı)

bu 3 oyuncu dışında, bizim maç öncesi sınıra gelip sarı kart cezası alması ihtimali olan oyuncu sayısı matematiksel olarak 0.

olası bir kırmızı kart ya da sakatlık durumu olmazsa, bizim maça neredeyse full kadro çıkma ihtimalleri çok olası.

bizde ise osimhen 3 sarı kart ile sınırda. samsun maçından önce bjk maçı gibi zorluk ve stres seviyesi yüksek bir maç oynayacağız. osimhen bjk maçında sarı kart görürse, samsun maçında oynamayacak.

kısacası samsun deplasmanı, bayağı zor maç olacak bizim için.

samsunspor'un tüm kadrosunun sarı kart durumunu inceledim. bizim maça kadar 2 maç yapacaklar.

okan koçuk (mevcutta 3 sarı kartlı)
benasser (mevcutta 2 sarı kartlı)
emre kılınç (mevcutta 6 sarı kartlı)

bu 3 oyuncu dışında, bizim maç öncesi sınıra gelip sarı kart cezası alması ihtimali olan oyuncu sayısı matematiksel olarak 0.

olası bir kırmızı kart ya da sakatlık durumu olmazsa, bizim maça neredeyse full kadro çıkma ihtimalleri çok olası.

bizde ise osimhen 3 sarı kart ile sınırda. samsun maçından önce bjk maçı gibi zorluk ve stres seviyesi yüksek bir maç oynayacağız. osimhen bjk maçında sarı kart görürse, samsun maçında oynamayacak.

kısacası samsun deplasmanı, bayağı zor maç olacak bizim için.
Evet kağıt üstünde sahada her yerde zor maç ama Rize maçı gibi bi maç olur ve alırız diye düşünüyorum.

akşam konuşacakmış yine ertemin programda

attığı twit de ayrı komik

Gerekeni yap baskan.

Yusuf Demir bonservisiyle, Carlos Cuesta'yı ise kiralık olarak transfer edebilirsin başkan.

Kerem Demirbay'a olan aşkını da gizlemiyorsun biliyoruz.

Geri
Üst Alt