Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.338
- 2.060
- 1.773
Hocam neresi yav ben Çamdibindeyim tık yok burdaBen bayraklı dayım sallantı felaket korkutttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam neresi yav ben Çamdibindeyim tık yok burdaBen bayraklı dayım sallantı felaket korkutttu
2013te geldim ilk buraya tatile 2 senedir de burda yaşıyorum ilk geldigim günden beri diyorum ben bu kadar eski bina stoğu olan başka bir şehir görmedim.ada guzel yer severım ama merkez genelde dag tepe kayalık zemınde gibi davutlar ve güzelçamlı tarafları bence zemin cok kötü hatta cok eskiden oralar zaten bostanlıkmış sonra doldurulmuş yazlıklar vs
ada gibi turistik ilçeleri şehirle kıyaslamak dogru degil zemini çok kötüde olsa ada da 4 kattan yuksek bina yok gibi
ben izmirliym ama yamanlar ve egekent tepeleri harici izmirde saglam zemin yok karsıyaka bostanlı alsancak filan doldurma zemin üzerinde binalar
bornov bayraklı konak tarafı doldurma degil ama ova eski tarım arazileri özellıkle bayraklı ve alsancak eski bataklık heleki bayraklıya yuksek katlılara izin verdiler
iç ilçeler desen kuzey guney ilceler desen yine aynı cünkü izmirde her ilçenin içinden parçalı onlarca fay hattı geçiyor
yani tüm şehri bosaltmak gerek yada yerınde güclendırme ve dönüşüm yapılmalı baska formulü yok
bostnlı sahilinde güzelyalı sahilinde 40 50 yaşında aşagıya ev yok
Valla reis Bayraklıdayım ben oturur pozisyonda gazate okurken aman bi sallandık yusuf yusuf sormaHocam neresi yav ben Çamdibindeyim tık yok burda
Hepimize renktaş beteri olmasınValla reis Bayraklıdayım ben oturur pozisyonda gazate okurken aman bi sallandık yusuf yusuf sorma
Geçmiş olsun
ben izmirliyim,izmirin iç siyaseti böyledir iç kaos herzaman vardır bişeyler yapıyormuş gibi görünürler ama günün sonunda hiçbirşey yapmazlar2013te geldim ilk buraya tatile 2 senedir de burda yaşıyorum ilk geldigim günden beri diyorum ben bu kadar eski bina stoğu olan başka bir şehir görmedim.
Kentsel dönüşüm de yavaş ilerliyor. İstanbul'da orda burda hafriyat kamyonlarindan inşaat gürültüsünden bahsederler ben bir kere İzmir için bunu duymadım çünkü inşaat yok
Hocam yanildigin bir kac sey var ada merkezin zemini davutlar guzelcamlidan daha gevsek ozellikle degirmendere ve ikicesmelik acaip kotu her sarsintiyi hissediyorlar arkadaslar orda oturuyorada guzel yer severım ama merkez genelde dag tepe kayalık zemınde gibi davutlar ve güzelçamlı tarafları bence zemin cok kötü hatta cok eskiden oralar zaten bostanlıkmış sonra doldurulmuş yazlıklar vs
ada gibi turistik ilçeleri şehirle kıyaslamak dogru degil zemini çok kötüde olsa ada da 4 kattan yuksek bina yok gibi
ben izmirliym ama yamanlar ve egekent tepeleri harici izmirde saglam zemin yok karsıyaka bostanlı alsancak filan doldurma zemin üzerinde binalar
bornov bayraklı konak tarafı doldurma degil ama ova eski tarım arazileri özellıkle bayraklı ve alsancak eski bataklık heleki bayraklıya yuksek katlılara izin verdiler
iç ilçeler desen kuzey guney ilceler desen yine aynı cünkü izmirde her ilçenin içinden parçalı onlarca fay hattı geçiyor
yani tüm şehri bosaltmak gerek yada yerınde güclendırme ve dönüşüm yapılmalı baska formulü yok
bostnlı sahilinde güzelyalı sahilinde 40 50 yaşında aşagıya ev yok
dogrudur ben yazdan yaza geliyorum adaya ki dedigim gibi zemin çok kötü bile olsa çok katlı bina yok 3 max 4 katlı bu avantajHocam yanildigin bir kac sey var ada merkezin zemini davutlar guzelcamlidan daha gevsek ozellikle degirmendere ve ikicesmelik acaip kotu her sarsintiyi hissediyorlar arkadaslar orda oturuyor
Guzelcamlida hic bir sarsinti hissetmedik
Davutlar ve Guzelcamlinin sahil kesimleri dolma
Ama yolun ust taraflari adadan daha saglam zemine sahip ve binalarin hepsi yenilendi eski bina az kaldi
Yasak zaten imar izni zemin dahil 4 katdogrudur ben yazdan yaza geliyorum adaya ki dedigim gibi zemin çok kötü bile olsa çok katlı bina yok 3 max 4 katlı bu avantaj
birde millet eleştiriyor ama ada arka yamacta daga dogru büyümesi dogru olay
sahil ilçelerinde misal bodrumda saglam zemin hep tepelerde kurulu ama didim marmaris filan buralar hep bostanlıgın uzerıne kurulu özellıkle didim dümdük bataklık alanmış eskiden cogu yeri
şiddet?Off İzmir iyi salladi
Geçmiş olsun sn. başkanımOff İzmir iyi salladi
sallıyosun gibiYüksek katta ve eski evde oturmak pişmanlıktır. Koltuk dürttu baya avize de iyi sallandı. 5e yakın gibi hissettim