Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yellowstone, Napoli ve Toba kalderası bu üçünden özellikle Yellowstone ve Toba patlarsa biz diye bir şey kalmaması maksimum 15 ay sürer.Mevzu o değil, kül bulutu sana mini buz devrini bile getirebilir, güneşi bir iki sene goremedigin durum bile oluşabilir sağlam bir volkan patlamasında. Daha öncesinde milattan sonra 500lerde 2 seneye yakın güneş isigi olmadığı için soğuk ve kıtlıktan çok ciddi bir nüfus kaybı var dünyada. Aktif bir patlama çok şeye gebe olur, havacılık biter zaten bu bölgede. Santorini volkaninin gücünü bilmiyorum ama yellowstone veya Napoli/Sicilya bölgesindeki süper volkan vs patlarsa o zaman bildiğimiz dünyaya elveda der, mad Max gibi dolaniriz hayatta kalirsak
heh yaşa dün bahsetmiştim de isimlerini hatırlamıyordum...Yellowstone, Napoli ve Toba kalderası bu üçünden özellikle Yellowstone ve Toba patlarsa biz diye bir şey kalmaması maksimum 15 ay sürer.
demek yukarıdaki kanal tutarlı yavDemin İzmir'de çok fena sallandık, öyle böyle değil.
Demin İzmir'de çok fena sallandık, öyle böyle değil.
Ekli dosyayı görüntüle 278135
Yunanistan'daki depremler ile ilgili sürekli bildirim gelince deprem uygulamasının chat'ine bir baktım volkanik dağı soğutmak isteyenler gördüm.
Yav fayları betonla dolduralım diyorlardı bunlar en son yanardağı buzla soğutmaya mı evrilmişlerEkli dosyayı görüntüle 278135
Yunanistan'daki depremler ile ilgili sürekli bildirim gelince deprem uygulamasının chat'ine bir baktım volkanik dağı soğutmak isteyenler gördüm.
evrilmenin tersi olabilir ya açıkçası karşılaştırınca.Yav fayları betonla dolduralım diyorlardı bunlar en son yanardağı buzla soğutmaya mı evrilmişler
evrilmenin tersi olabilir ya açıkçası karşılaştırınca.
patlattım biraz öncepatladı mı yanardağ