Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cezayı verecekler hocam herkeze her cezayıda vermiyorlar çifte standart var her zaman demişimdir biz ayrıcalık beklemiyoruz yeterki yolumuza taş koymasınalr böyle hasit kahpece Bizans oyunları ile hiç bişey elde edemezler o taraftar beştaşa boydan girer hafta sonu zatenOkan Hoca da 2 hafta önce aynı 41.maddeden sevk edilmiştir para cezası aldı sonra o da iptal oldu.. Tedbirli diye ceza almıyor her zaman..
Yunus'u paylaşımında hicbirsey yok eğer buna ceza çıkarsa herkese her cezayı verirsin
Bizimkine yönetim denmez. Yönetemeyen adamlara yönetemeyeci denir ancakBjk yönetimi tff’ye ziyarete gitmis
Serefsizler siparis üzerine is görüyorlar bu iki oldu daha önce de okan hoca ve batshuayi’nin sevk edilmesini sagladi fener yönetimi
Bu rezillige yönetim dur demeli ama basimizda yönetim yok
Yönetim ne yapsın abi tepedeki adam Fenerbahçe kongre üyesi ülkenin en zengini Beşiktaş kongre üyesi herifler ahbap çavuş takılıyorBizimkine yönetim denmez. Yönetemeyen adamlara yönetemeyeci denir ancak
Zaynutdinov denen tinerci direk küfürlü tezahürata katılmıştı ceza aldı mı oArastirin yokmu besiktasli fenerli futbolcularin bu sekilde bir paylasimi, cezasa herkese olacak
Aynen oyuncumuz suçlu rakipler anamıza bacımıza küfür ederken bunu görmeyenler suçsuz.Yunus önce RFS macinda kendini yere atti simdi de bu.
Acilen kulagi cekilmeli. Acilen.
Ergen saçmalığı bu yaptığı. Biraz akıl izan yavYunus önce RFS macinda kendini yere atti simdi de bu.
Aynen oyuncumuz suçlu rakipler anamıza bacımıza küfür ederken bunu görmeyenler suçsuz.
Senin arkanda ülkenin en büyük taraftar kitlesi var. Sert çıksan bunlara bukadar rahat hareket edemezlerYönetim ne yapsın abi tepedeki adam Fenerbahçe kongre üyesi ülkenin en zengini Beşiktaş kongre üyesi herifler ahbap çavuş takılıyor
"Koy beşiktaş'a" lafı eğer küfürse her maç tribüne gelenlere tonla ceza verilmelidir.Yav onlar zaten bize celme takmak icin yer ariyorlar. Hakliklar mi? Hayir ama yapacak bisey yok. Bizim oyuncularimiz akilli davranmali. Tek bunu yapabiliriz.
Vallahi şu sevk nedeniyle milli takıma futbolcu göndermiyoruz açıklaması yapacak adam lazım.
Yunus önce RFS macinda kendini yere atti simdi de bu.