Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Koy beşiktaş'a" lafı eğer küfürse her maç tribüne gelenlere tonla ceza verilmelidir.

Adamlar her maç Vahap Beyaz, Ahmet Çakarlı tezahüratı dakikalarca yapıyor tek tribün cezası almıyor.

Bizimkiler hiçbir şey yapmasa bile her maç 10 blok cezası alıyor.

Iste bunlari bildigimiz icin dikkatli olmak gerekiyor diyorum.

Yoksa tabi adaletsizlik var ortada. Adamlar bizi durdurmak icin her türlü pisligi yapacak.

Anlamıyorum arkadaş! Ortada net suç yokken nedir bu kabullennme? Yok iyi oldu kesin yenecez, yok yunus da dikkat edecek falan... Yapmayın arkadaşlar! Şerefsizler neler yapıyor. Bu kabul edilecek birşey değil. Ortalığı yıkacağız yine de bu şerefsizlerin oyuncağı olmayacağız

Bu maç için geçerli olmaz herhalde
Olursa da
Ananınızı sülalenizi

Ya o degil de bu maddenin bizden baskalarina uygulandigi nerde görüldü? Var mi bir fbjk'li örnek?

Daha oncede söylemiştin kulüp fenerlilesmeye başladı yönetime muhalefet yok oldu resmen ,fener başkanlarına dönmeye basladik

Geçen sezon Masuaku'nun böyle bir durumu vardı pfdk'ya felan sevk edilmemişti diye hatırlıyorum.

Ne iyi halt etmiş ya besteyi bilmiyorsunuz ya da dünyadan haberiniz yok bestede 1 tane küfür yok küfür...

Sen gözümün nuru,
Adanmış hayatların umudu,
Şanlı Galatasaray...

Koy, Beşiktaş'a koy,
İnlesin tüm ülke zaferinle,
Şanlı Galatasaray...

Sen gözümün nuru,
Adanmış hayatların umudu,
Şanlı Galatasaray...
Ağa bilmediğimden değil. Vakıa, marşta argo var ama küfür yok ama .

Gereksiz gereksiz, manyak manyak işler.

"Ol, Sen şampiyon" diye paylaşsa sonunu ne olur? O zaman bir şey demem. Kendini motive ediyor derim. Taraftarı cezbediyor derim.

Bu karşı tarafa kışkırtma işim tipik Mert Hakan hareketi. Ne gereği var?

Diyelim bjk'de şöyle oldu böyle oldu, o durumda bile konsantrasyonu bozmadan sahadaki oyununa bakması gerekiyor bu çocuğun.

Kabul ediyorum; buradan Yunus'a ceza çıkmamalı. Ama çıkarsa hiç üzülmem. Biliyorum yunus deli gibi oynamak istiyor o maçta, elinden alırlar hakkını. Özendiği adamin yolundan giderse burnunun boktan kurtulamayacağını anlamış olur.

Bir musibet, bin nasihatten evla...

Whataboutism'e girmeden şunu diyebilmeliyiz: Bize mhy gibi stadın önüne bağlayacak kulübe iti değil, zeki çevik ahlaklı yunus gerekir.

Ceza vermezseniz en buyuk operasyon cocugunusunuz!

KOOOOOOY EZIKTASA KOOOOOOOOOY!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt