Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer bu takımda sahaya çıkıp 7 sülalelerini üst üste koyup yenmezse yazıklar olsunMutlaka huzurumuzu bozacak bir şey buluyorlar
Sacma sapan yorumlara gerek yok yanginada gerek yok TFF kurullarinin rakip takimli doldugunu hepimiz biliyoruzAnlamıyorum arkadaş! Ortada net suç yokken nedir bu kabullennme? Yok iyi oldu kesin yenecez, yok yunus da dikkat edecek falan... Yapmayın arkadaşlar! Şerefsizler neler yapıyor. Bu kabul edilecek birşey değil. Ortalığı yıkacağız yine de bu şerefsizlerin oyuncağı olmayacağız
tam tersini düşünüyorumHe Haciosmanoglu, Koc'u perisan eder, cok delikanli adam, guce boyun egmez. Hayatiniz tezgah.
Vallahi kaybedeceksiniz, yine kaybedeceksiniz.
Geldiği zaman bile hiç inanmadım bu lafa. Bu tipler en çok paraya güce taparHe Haciosmanoglu, Koc'u perisan eder, cok delikanli adam, guce boyun egmez. Hayatiniz tezgah.
Vallahi kaybedeceksiniz, yine kaybedeceksiniz.
Malesef ben de kardesimtam tersini düşünüyorum
Cezalar koymaz bize ama en çok bu haksızlığa çıldırıyor insan. Çıkıp bunlara ana avrat sövecek bir yönetimimiz olsa ceza umrumda olmazyok ya sinirden kafayı yiyeceğim, mevzu yunusun oynayıp oynamaması da değil, ulan siz kimsiniz de kafanıza göre gsye ceza keseceksiniz????
her maç acaba hangi penaltımızı vermeyecek, maç sonu hangi topçumuz sosyal medyadan ceza yiyecek, medya nasıl iftira atıp galibiyete leke sürecek diye maçları izleyemez oldum.
sizin gibi yönetime lanet olsun.......
Erden timur aldı bunlar almadıBu yönetimle aldığımız 2 şampiyonluk inanılmaz bir olay