Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallayin gitsin ellerinden geleni ardina koymasinlar

Sallai ve Baris Alper var

Bize ekstre motivasyon lazimdi onu sagladilar
Yunus oynamadi diye simdi Baris Alper bunlarin icinden gecer telas yok

adalet diye zırlayan kuş kardeşler, hepinizin a.....k......

yapmadığınız pislik yok, taraftar dövmeye kadar ama kurallar yok, bize gelince tüm kurallar çalışıyor, geçmişteki 6 saniye kuralı da sadece bize uygulanmıştı.

neyse ilahi adalet var, o taraftar döven itinizin futbol hayatı bitecek inşalla, sıra küçük kuşta !!

Allah' tan da korkmuyorsunuz, nasıl gözünüz karardıysa, pes !!!

ek olarak dursun aman bir şey yapma, sonra odalara saklanırsın falan, senin de .......

He Haciosmanoglu, Koc'u perisan eder, cok delikanli adam, guce boyun egmez. Hayatiniz tezgah.

Vallahi kaybedeceksiniz, yine kaybedeceksiniz.

Küfür yok ki paylaşımda?

Beste küfürlü olabilir de adam o kismi kullanmamış bile.

Buna verilse verilse para cezası verilir ki o bile anlamsiz.

Her maç ana avrat dumduz giden futbolculara da 2 3 maç ceza versinler o zaman?

Lazin bunu yapacagi belliydi ,okan hoca konusunda aleni soyledi ama bizim yonetim dinlemedi bile

Anlamıyorum arkadaş! Ortada net suç yokken nedir bu kabullennme? Yok iyi oldu kesin yenecez, yok yunus da dikkat edecek falan... Yapmayın arkadaşlar! Şerefsizler neler yapıyor. Bu kabul edilecek birşey değil. Ortalığı yıkacağız yine de bu şerefsizlerin oyuncağı olmayacağız
Sacma sapan yorumlara gerek yok yanginada gerek yok TFF kurullarinin rakip takimli doldugunu hepimiz biliyoruz

Su anda asiri bir tepki vermek saha disina cikmak olur bir aciklama tabiki yapilir ama
Fazlasina asla gerek yok yunus yarin oynar
Pazar gunu Baris Alper oynar cokta muhim degil Ali koc gibi asiri tepki vermek saha disina cikmak maci kaybetmek demektir

yok ya sinirden kafayı yiyeceğim, mevzu yunusun oynayıp oynamaması da değil, ulan siz kimsiniz de kafanıza göre gsye ceza keseceksiniz????

her maç acaba hangi penaltımızı vermeyecek, maç sonu hangi topçumuz sosyal medyadan ceza yiyecek, medya nasıl iftira atıp galibiyete leke sürecek diye maçları izleyemez oldum.

sizin gibi yönetime lanet olsun.......

Yok abi. Bence dikkat etmeliyiz. Yunus dikkat edecek...

Paylaşımı dinledim ne hakaret var ne de küfür. Ben bir şey duyamadım. Bu haysiyet şeref yoksunları hangi hakarete istinaden sevk etmişler?

yok ya sinirden kafayı yiyeceğim, mevzu yunusun oynayıp oynamaması da değil, ulan siz kimsiniz de kafanıza göre gsye ceza keseceksiniz????

her maç acaba hangi penaltımızı vermeyecek, maç sonu hangi topçumuz sosyal medyadan ceza yiyecek, medya nasıl iftira atıp galibiyete leke sürecek diye maçları izleyemez oldum.

sizin gibi yönetime lanet olsun.......
Cezalar koymaz bize ama en çok bu haksızlığa çıldırıyor insan. Çıkıp bunlara ana avrat sövecek bir yönetimimiz olsa ceza umrumda olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt