Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakma laz fenerle olan geçmişi yüzünden onlara sirin gorunecem diye bize saldırıyor bizim başımızda da yönetim olmadığını biliyor

Beştaşa barış ve sallaide yeter heryerlerinde saplayacaz Okan buruk takımı kampa al hocam bu maç hariç diğer maçlar umurumda değil kan alman lazım kan

Bunlara küfürsüz kelimeler kullanmak çok zor.

bizim g.amerika tayfaya işte böyle şeyler lazımdı. saol tjk.

icardi, torriera, sanchez falan yastığı yorganı 2yodur şu an :d

Okan Hoca da 2 hafta önce aynı 41.maddeden sevk edilmiştir para cezası aldı sonra o da iptal oldu.. Tedbirli diye ceza almıyor her zaman..

Yunus'u paylaşımında hicbirsey yok eğer buna ceza çıkarsa herkese her cezayı verirsin

Şeref yoksunları çocuğun sözlü hakareti mi var beştaşın anasına geçireyim gelsinler banada dava açsınlar

Cakma kabadayi ibraam fazla kivirmaya basladi

Galatasaray marşı paylaşmak ne zaman suç oldu

Bu kaçıncı salak sevk ağızlarını açamıyor korkak herifler

Tedbirli olduna göre bilerek aciklamayi besiktas macindan sonra yapabilirlermi? O vakit ceza almasa bile Besiktas macini kacirmis olur.

Bu saatden sonra sosyal medya üzeri paylasimi birakmalari gerek, en ufak birseyde oyunculara ceza vermek icin pusuda bekliyorlardir.

Bu koduklarima fark atip eve gönderecegiz. Solda Baris sagda sallai oynar o vakit.

O tff yi bombardımana tutmazsanız adam değilsiniz

bu ülkedeki futbol yönetiminden sorumlu kurumun başkanı, gs hocasını muhatap alıp aleyhte sözler sarfederken suspus oturan ezik yönetim kurulu teneke bağlanarak istifa ettirilmeli.

gs adını terör örgütüyle bağdaştıracak minvalde bel altı dövüşen haysiyetsiz genelev mahsullerine haddini bildiremeyen yönetim sövülerek gönderilmeli.

Okan Hoca da 2 hafta önce aynı 41.maddeden sevk edilmiştir para cezası aldı sonra o da iptal oldu.. Tedbirli diye ceza almıyor her zaman..

Yunus'u paylaşımında hicbirsey yok eğer buna ceza çıkarsa herkese her cezayı verirsin
Yunus cezayı yedi bile biz kendimizi avutmaya devam edelim. Okana mevzuaatan dolayı cezayı veremedi diye kuduruyordu i.hacı. böyle bir fırsat bekliyordu zaten

mert hakan her maç sonu olay çıkarıyor hiç sevk edilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt