Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.242
- 1.770
- 1.913
Bizim taraftardan bir cacık olmayacağını birkez daha anlamış oldum. Şu olayda bile Yunus'u haksız görüp tffnin verdiği cezaya alkış tutacak zihnıyete sahip kişiler var inanılmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Hukuğa uygun hangi iş yapıldı buralarda acaba.Ceza çıkmaz buna küfür ya da hakaret içeren bi şey yok paylaşımda. Varsayımla iş yapamazlar
Yav hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Hukuğa uygun hangi iş yapıldı buralarda acaba.
Karar çıkana kadar yapılacak maçlarda oynayamaz demek. Sonunda ceza tayinine gerek olmadığına karar verilse bile.tedbirli olarak sevkedildi ne demek ?
İcardi mevzusunda da ceza veremezler diye diretiyordu bazı arkadaşlar. Nerede yaşadığımızın farkına varın artık bi zahmet. Ceza almak için bir suçu işlemen gerekmiyor, istiyorlarsa verirler bukadar basitIcardi’ye ceza verilmesi skandal. Verildi ama.
O görüntü gerçek olsaydı Koç medyası elli açıdan servis ettirirdi ama bulamadılar.
Bizimki kendi iş hayatını düşünüyor sadece. Gs umrunda değilkibizim yönetim böyle islerde hic yangin cikarmiyor digerleri gibi. Ulan gecen sezon madem Masuaku öyle bir paylasim yapmis neden yangin cikarmadiniz?
karar ne zaman açıklanıyor perşembe miydiKarar çıkana kadar yapılacak maçlarda oynayamaz demek. Sonunda ceza tayinine gerek olmadığına karar verilse bile.
Napsın taraftar gidip tff binasını mı bombalasın twit atmakla iş mi değişecek, kaç yıldır bu kulüpte bilmiyor mu üzerimize oynananları sazan gibi gitmiş atlamış oltanın üzerine onunda suçu varBizim taraftardan bir cacık olmayacağını birkez daha anlamış oldum. Şu olayda bile Yunus'u haksız görüp tffnin verdiği cezaya alkış tutacak zihnıyete sahip kişiler var inanılmaz.
240 p tribün görüntüsünden icardinin eli 1 saniye apış arasına gitti diye ceza verdi bunlar. Ötesi var mıbu herifler saçma sapan bir videoda tezahürattaki ses ardanın mı değil mi belli bile değilken ceza verdi.
o küfürlü tezahüratı yapanın kim olduğunu anlamak için robotik analiz felan yaptırdığını düşünen var mı sizce?
algı hangi yönde eserse piyango hangi oyuncuya vurduysa istediklerine cezayı kesebiliyor bizim yönetici olacak basiretsizler de beyfendilik oynuyor.
Mustafa Cengiz, Elmas yada ondan önceki yine Özbek zamanı da böyleydi çok uzun zamandır hem yönetim hem camia olarak güçsüzüz bu konularda. Hatta Aysal zamanı bile güçsüzdük ama o zaman en azından ilk döneminde Öztürk falan gibi isimler içimizi soğutuyordu şimdi o da yok.Bizimki kendi iş hayatını düşünüyor sadece. Gs umrunda değilki