Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür yok ki paylaşımda?

Beste küfürlü olabilir de adam o kismi kullanmamış bile.

Buna verilse verilse para cezası verilir ki o bile anlamsiz.

Her maç ana avrat dumduz giden futbolculara da 2 3 maç ceza versinler o zaman?

bizim yönetim böyle islerde hic yangin cikarmiyor digerleri gibi. Ulan gecen sezon madem Masuaku öyle bir paylasim yapmis neden yangin cikarmadiniz?

Icardi’ye ceza verilmesi skandal. Verildi ama.

O görüntü gerçek olsaydı Koç medyası elli açıdan servis ettirirdi ama bulamadılar.
İcardi mevzusunda da ceza veremezler diye diretiyordu bazı arkadaşlar. Nerede yaşadığımızın farkına varın artık bi zahmet. Ceza almak için bir suçu işlemen gerekmiyor, istiyorlarsa verirler bukadar basit

bu herifler saçma sapan bir videoda tezahürattaki ses ardanın mı değil mi belli bile değilken ceza verdi.

o küfürlü tezahüratı yapanın kim olduğunu anlamak için robotik analiz felan yaptırdığını düşünen var mı sizce?

algı hangi yönde eserse piyango hangi oyuncuya vurduysa istediklerine cezayı kesebiliyor bizim yönetici olacak basiretsizler de beyfendilik oynuyor.

Bestenin küfürlü kısmını kullansa tepki verilmesi normal derimde o kısmı zaten kullanmamis yani niyet okumaya girmişler o mafya bozuntusuna had bildirmeli birisi tabi saha disina cikilmamali kisminada katiliyorum

Bjk maçında yok diyebiliriz, yazıklar olsun

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftardan bir cacık olmayacağını birkez daha anlamış oldum. Şu olayda bile Yunus'u haksız görüp tffnin verdiği cezaya alkış tutacak zihnıyete sahip kişiler var inanılmaz.
Napsın taraftar gidip tff binasını mı bombalasın twit atmakla iş mi değişecek, kaç yıldır bu kulüpte bilmiyor mu üzerimize oynananları sazan gibi gitmiş atlamış oltanın üzerine onunda suçu var

bu herifler saçma sapan bir videoda tezahürattaki ses ardanın mı değil mi belli bile değilken ceza verdi.

o küfürlü tezahüratı yapanın kim olduğunu anlamak için robotik analiz felan yaptırdığını düşünen var mı sizce?

algı hangi yönde eserse piyango hangi oyuncuya vurduysa istediklerine cezayı kesebiliyor bizim yönetici olacak basiretsizler de beyfendilik oynuyor.
240 p tribün görüntüsünden icardinin eli 1 saniye apış arasına gitti diye ceza verdi bunlar. Ötesi var mı

Bizimki kendi iş hayatını düşünüyor sadece. Gs umrunda değilki
Mustafa Cengiz, Elmas yada ondan önceki yine Özbek zamanı da böyleydi çok uzun zamandır hem yönetim hem camia olarak güçsüzüz bu konularda. Hatta Aysal zamanı bile güçsüzdük ama o zaman en azından ilk döneminde Öztürk falan gibi isimler içimizi soğutuyordu şimdi o da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt