Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akil alir gibi degil. Her sene daha kotuye, daha da kotuye gidiyor. Az kaldi, gol atmak, maca cikmak suc olacak Galatasaray icin. Tiyatro degil lan burasi. 30-40 milyon adam var bu kulubun arkasnda. Yettiniz it oglu itler.

GahAkvrWEAA87f9

Montaj videodan Icardi'ye ceza verdiler. Kufursuz, hakaretsiz video'dan da Yunus'a verirler. Yazik. Galatasaray olunca cezalar havada ucusuyor. Zengin zuppenin oyuncagi olmus hertaraf. Bunlar fetoyle isbirligi yapan zihniyet. Adamlarini yeslestirmisler, istedikleri gibi at kosturuyortlar. Lale ortayi da VAR icin yerlestirmislerdi ama Erden Timur engel oldu.

Çene reis moduna düştüm

Bu yönetim yarın bi daha Yunusu milli takıma göndermiyoruz diye bi açıklama yazmazsa yazıklar olsun

yunus ceza alırsa yönetim direk versin istifasını böyle saçma sapan iş mi olur ...

Tff kaşınıyor
Bjk mi 5alep etti yoksa
Sipariş sevk mi bu şimdi

2 gündür Jk şikayette bulunacak deniliyordu. Sipariş sevk olduğu belli. Olayı çıkartan kişi bile belli.

Şu tinerci.

Bu tinercinin hicmi ofsayta düşen hareketi yok. Direk üzerine oynanip o tweterini kapatirmali. Akabinde yönetim direk TFF binasında soluğu almalı.

En son 13. olduğumuz sezon bu işlere girmişlerdi. Beşiktaş'ın üstünden buldozer gibi geçmişti takım. Kendileri bilir.

Gol beşiktaşa gol deniyor o kısımda. Yunus da öyle anlayarak paylaşmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt