yurt dışında yaşayan gscliler

Senin o Türkçeyle Almanya doğumlu olduğuna inanmam Kemalim

Almanyada doğan Musap gibi konuşmalı.

Neyse gurbolar hepiniz aynısınız…

Ben onun o kibar konusmasinin altında ki gurbo kokusunu alırım, acun abi beatbox yapacam ben dediğini duyarım onurum sen rahat ol

Ben onun o kibar konusmasinin altında ki gurbo kokusunu alırım, acun abi beatbox yapacam ben dediğini duyarım onurum sen rahat ol
Yok abi mümkün değil yav. Türkiyede doktormuş da 30undan sonra Almanyaya yerleşmiş gibi bir herif o. Bir kere oyro dediğini duymadım.

İvedi olarak GSC Nürnberg zirvesi oluşturulmalı ve konsey toplanmalıdır.

gscnin transferde muhasebe yapanlara neden kızdığı belli oldu.
Biz trde yaşaya yaşaya hep parayı düşünür olmuşuz , bende forumda niye bu kadar transfer obezi var diyodum

@Kalender Cengiz NL ile aranız nasıl memnunmusunuz kalender bey , kaç yıldır ikamet etmektesiniz ?

Gurbo mode on/

NL iy idegil bitmis renkdas. Turkiye daha iyi, hersey var, bol bol. Kurulu duzen olmasa iste..

/Gurbo mode off

Gayet iyi/guzel memleket, 5 senedir buradayim. Spesifik sorun olursa yardimci olmaya calisirim ki NL'den baya renkdas var forumda belki onlar daha deneyimli olabilir ama farkli deneyimler tabi.

Gurbo mode on/

NL iy idegil bitmis renkdas. Turkiye daha iyi, hersey var, bol bol. Kurulu duzen olmasa iste..

/Gurbo mode off

Gayet iyi/guzel memleket, 5 senedir buradayim. Spesifik sorun olursa yardimci olmaya calisirim ki NL'den baya renkdas var forumda belki onlar daha deneyimli olabilir ama farkli deneyimler tabi.
Burada sizi kıskanıyorlar kısımı eksikken tam randıman alamadım.

Geri
Üst Alt