- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
Senin o Türkçeyle Almanya doğumlu olduğuna inanmam KemalimAlmanya/Nürnberg yakin bir sehirde yasiyorum burda dogdum büyüdüm
Almanyada doğan Musap gibi konuşmalı.
Neyse gurbolar hepiniz aynısınız…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin o Türkçeyle Almanya doğumlu olduğuna inanmam KemalimAlmanya/Nürnberg yakin bir sehirde yasiyorum burda dogdum büyüdüm
musap podcast yapmaliAlmanyada doğan Musap gibi konuşmalı.
Küçük bi bukle ses kaydı alabilir miyiz üstad? Gerçekten gurbo olduğunuza ikna olmamız lazım.Almanya BWde dogdum ve orda yasiyorum. Cocuklugumun bir kismini Türkiye'de gecirdim.
Küçük bi bukle ses kaydı alabilir miyiz üstad? Gerçekten gurbo olduğunuza ikna olmamız lazım.
onlara geliriz daa beyler..Küçük bi bukle ses kaydı alabilir miyiz üstad? Gerçekten gurbo olduğunuza ikna olmamız lazım.
Senin o Türkçeyle Almanya doğumlu olduğuna inanmam Kemalim
Almanyada doğan Musap gibi konuşmalı.
Neyse gurbolar hepiniz aynısınız…
Yok abi mümkün değil yav. Türkiyede doktormuş da 30undan sonra Almanyaya yerleşmiş gibi bir herif o. Bir kere oyro dediğini duymadım.Ben onun o kibar konusmasinin altında ki gurbo kokusunu alırım, acun abi beatbox yapacam ben dediğini duyarım onurum sen rahat ol
Roleplay var diyorsun yani heaBen onun o kibar konusmasinin altında ki gurbo kokusunu alırım, acun abi beatbox yapacam ben dediğini duyarım onurum sen rahat ol
Yok abi mümkün değil yav. Türkiyede doktormuş da 30undan sonra Almanyaya yerleşmiş gibi bir herif o. Bir kere oyro dediğini duymadım.
Roleplay var diyorsun yani hea
Liboşu kullanalım gül.Öyle bir bir şey demedim farimaz
gscnin transferde muhasebe yapanlara neden kızdığı belli oldu.
Biz trde yaşaya yaşaya hep parayı düşünür olmuşuz , bende forumda niye bu kadar transfer obezi var diyodum
@Kalender Cengiz NL ile aranız nasıl memnunmusunuz kalender bey , kaç yıldır ikamet etmektesiniz ?
Burada sizi kıskanıyorlar kısımı eksikken tam randıman alamadım.Gurbo mode on/
NL iy idegil bitmis renkdas. Turkiye daha iyi, hersey var, bol bol. Kurulu duzen olmasa iste..
/Gurbo mode off
Gayet iyi/guzel memleket, 5 senedir buradayim. Spesifik sorun olursa yardimci olmaya calisirim ki NL'den baya renkdas var forumda belki onlar daha deneyimli olabilir ama farkli deneyimler tabi.
nire burası?Umarım bir gün
Ekli dosyayı görüntüle 213514