yurt dışında yaşayan gscliler

tenısi güzel mi #hacı
Wunderbar hem de ucuz. Sessiz sakin yerleri cok oldugu gibi Nashville, Memphis gibi buyuk metropolleri de var. Dogasi cok guzel, daglar, nehirler. Havasi da fena degil. Ayni gun icinde dort mevsimi yasamak mumkun. Bu kis eksilere dustu ama christmas'ta 25 dereceyi de gorduk vaktinde. Yaz ise su ana kadar cok sicak gecmedi. Bayagi yagmur yagdi. Bazi seneler 40'lari buluyor. Cokca yatirim da mevcut.

Wunderbar hem de ucuz. Sessiz sakin yerleri cok oldugu gibi Nashville, Memphis gibi buyuk metropolleri de var. Dogasi cok guzel, daglar, nehirler. Havasi da fena degil. Ayni gun icinde dort mevsimi yasamak mumkun. Bu kis eksilere dustu ama christmas'ta 25 dereceyi de gorduk vaktinde. Yaz ise su ana kadar cok sicak gecmedi. Bayagi yagmur yagdi. Bazi seneler 40'lari buluyor. Cokca yatirim da mevcut.

iyimiş heis esenlikler dilerim

Limburg güzel yer, ama konusulan Felemenkce biraz tuhaf orada, "yumuşak g" ile konuşuyorlar. Bi de Amsterdama bayağı uzak. Venlo/Maastricht iyi sayilir. Ev kiralari da fahiş sayilmaz
Üstad bunu duyduğuma sevindim çünkü işten kaynaklı yüksek ihtimal Limburg dışına yerleşmem, ilk etapta ingilizceyle hayatı idame ettirip paralelinde elimden geldiğince felemenkçe öğrenmeye çalışırım. Nasıl öğrenirsen öyle kaldığı için bende yumuşak g ile konuşurum gibi görünüyor ilerde :)

Benim yer Maastricht'e yakın.
Forumda Pogrom gecesi sutlanacaklar listesi mi yaptin rtas?
Türkiyede yaşayan herkes birer gurbetçi adayı , öyle düşünmeyelim rtas :asd:

Polonyadayım ama 3 sene sonra falan ispanya ya da italyaya geçmeyi düşünüyorum

Marseille / France

Mülteci olarak geldim, hala buralardayım.

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok faydali bir konu 👏👏👏
Gurbetten ulkeye gelen var mi?
Bende 500 gram kadar paket var da onu geri donerken bir tanidigima teslim edebilir mi?

Oralarda ırkçılık olayları nasıl? Meksikalılara karşı bir nefret durumu var mı? LA'den güzel suburbleri olan bir yere taşınmak istiyoruz ama bilemedik.
Gel abi sen de gel. East Tennessee 'ye ozellikle sizin oralardan acaip bir goc oldu covidden sonra. Ben Chattanooga 'da calisiyom tam Georgia sinirinda. 60 mil otede koy yerinde oturuyom.
Cete uyesi degilsen, kriminal aktivitelerde bulunmuyosan irkcilik falan yok. Oradan daha iyi karsilanacagina da emin olabilirsin.

Geri
Üst Alt