Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
rica ederim belki kaynaşma ve bilgi alışverişinde de işe yararRenkdas eline saglik cok iyi olmus![]()
Hacca gelirsek görürüz seni renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rica ederim belki kaynaşma ve bilgi alışverişinde de işe yararRenkdas eline saglik cok iyi olmus![]()
Wunderbar hem de ucuz. Sessiz sakin yerleri cok oldugu gibi Nashville, Memphis gibi buyuk metropolleri de var. Dogasi cok guzel, daglar, nehirler. Havasi da fena degil. Ayni gun icinde dort mevsimi yasamak mumkun. Bu kis eksilere dustu ama christmas'ta 25 dereceyi de gorduk vaktinde. Yaz ise su ana kadar cok sicak gecmedi. Bayagi yagmur yagdi. Bazi seneler 40'lari buluyor. Cokca yatirim da mevcut.tenısi güzel mi #hacı
Wunderbar hem de ucuz. Sessiz sakin yerleri cok oldugu gibi Nashville, Memphis gibi buyuk metropolleri de var. Dogasi cok guzel, daglar, nehirler. Havasi da fena degil. Ayni gun icinde dort mevsimi yasamak mumkun. Bu kis eksilere dustu ama christmas'ta 25 dereceyi de gorduk vaktinde. Yaz ise su ana kadar cok sicak gecmedi. Bayagi yagmur yagdi. Bazi seneler 40'lari buluyor. Cokca yatirim da mevcut.
Ahahah. Hac, umre, Ronaldo izlemek gibi attractive etkinlikler icin beklerimrica ederim belki kaynaşma ve bilgi alışverişinde de işe yarar
Hacca gelirsek görürüz seni renktas![]()
Tesekkur ederim. Ben buraya Connecticut'tan ozellikle havasi daha iyi ve ucuz oldugu icin geldiydim. Nasil yasiyo millet nyc, la gibi yerlerde bilmiyorumiyimiş heis esenlikler dilerim
Neresi?bu yıl Finlandiya, mezarım bile hazır
Limburg güzel yer, ama konusulan Felemenkce biraz tuhaf orada, "yumuşak g" ile konuşuyorlar. Bi de Amsterdama bayağı uzak. Venlo/Maastricht iyi sayilir. Ev kiralari da fahiş sayilmazEkli dosyayı görüntüle 213623
Bu arada böyle bi konunun ortaya çıkma sebebi Hollanda planımdan
Kısmet olursa bu yıl sonu Limburg/Hollandaya yerleşeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 213623
Bu arada böyle bi konunun ortaya çıkma sebebi Hollanda planımdan
Kısmet olursa bu yıl sonu Limburg/Hollandaya yerleşeceğim.
Ohhh 30 dk uzagimda. Ringe güzeldir
Üstad bunu duyduğuma sevindim çünkü işten kaynaklı yüksek ihtimal Limburg dışına yerleşmem, ilk etapta ingilizceyle hayatı idame ettirip paralelinde elimden geldiğince felemenkçe öğrenmeye çalışırım. Nasıl öğrenirsen öyle kaldığı için bende yumuşak g ile konuşurum gibi görünüyor ilerdeLimburg güzel yer, ama konusulan Felemenkce biraz tuhaf orada, "yumuşak g" ile konuşuyorlar. Bi de Amsterdama bayağı uzak. Venlo/Maastricht iyi sayilir. Ev kiralari da fahiş sayilmaz
Türkiyede yaşayan herkes birer gurbetçi adayı , öyle düşünmeyelim rtasForumda Pogrom gecesi sutlanacaklar listesi mi yaptin rtas?

Oralarda ırkçılık olayları nasıl? Meksikalılara karşı bir nefret durumu var mı? LA'den güzel suburbleri olan bir yere taşınmak istiyoruz ama bilemedik.Tennessee'nin köyünden aleykum selam
Gel abi sen de gel. East Tennessee 'ye ozellikle sizin oralardan acaip bir goc oldu covidden sonra. Ben Chattanooga 'da calisiyom tam Georgia sinirinda. 60 mil otede koy yerinde oturuyom.Oralarda ırkçılık olayları nasıl? Meksikalılara karşı bir nefret durumu var mı? LA'den güzel suburbleri olan bir yere taşınmak istiyoruz ama bilemedik.
Katılıyorum. Her an darbe yapabilirler.Bu paralel gurbo yapılaşmasını tehlikeli bulduğumu belirtmek isterim