- 20 Ağustos 2017
- 24.230
- 16.508
- 1.898
Ne is yaparsin onu da soyle belki biri cikar yol gosterir@Levent Akgün “like” atmışsın abi, İzlanda da olur, şu cendereden çıkalım yeter
İş tekliflerinizi, yerdımlarınızı bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne is yaparsin onu da soyle belki biri cikar yol gosterir@Levent Akgün “like” atmışsın abi, İzlanda da olur, şu cendereden çıkalım yeter
İş tekliflerinizi, yerdımlarınızı bekliyorum.
Bende de sorun burdaydi zaten Münih ziyaretimde. Büyük bir beklentiyle gitmistim sonra Almanyanin en güzel sehri bu mu dedim kendime. Aslinda fena degil ama abartildigi kadar güzel degil kesinlikle.
Hamburgu gec bence Düsseldorf bile daha güzel Münihten. Sizin NRWde Düsseldorfu cok begenmistim ben.
Ben de 2 yildir Hollanda-Amstelveen’deyim. Amaterdam yakinlarinda kucuk bir bolge.
Herkese cok selamlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yalniz hollandaca manyak bi dil almancadan da daha itici ve kaba, cok komik geliyo bana ciddiye alamiyom
Dresdene hic gitmedim, bi gidip görmem lazim kesinlikle.Bence Dresden en guzeli, sonra Hamburg, sonra digerleri belki Munih'de ilk 3 olabilir ama en cok Dresden'i begendim ben gordum yaklasik 13 buyuksehiri arasinda. Dusseldorf'a cok kez gittigim icin siradan geliyor ama yine de guzel evet.
Olur hocam. Instgram dan yazar mısın?Yakınız aslında ayarlayalım bi gün. Ben gelirim oraya. Şu an Bodrum dayim da dönünce haberleşelim?
Abartı ya. Bol sos var başka bir şey yok. Türkiyede daha iyi.Almanyada ki Dönerler overrated mi doğru mu Alman tayfa?
İyi yerde yersen çok başarılı, öyle herhangi bir yerden yersen kusarsın, çoğu kıyma döner.Almanyada ki Dönerler overrated mi doğru mu Alman tayfa?
Türkiye'de herhangi bir seyyar dönercideki döner > Almanya'da en iyi dönerAlmanyada ki Dönerler overrated mi doğru mu Alman tayfa?
Almanya'da en kötü döner > Hollanda'da en iyi dönerTürkiye'de herhangi bir seyyar dönercideki döner > Almanya'da en iyi döner
Hollanda'da daha hiç Döner yemedim. Geldiğimde ya Pommes frites yerim ya da balık ekmek.Almanya'da en kötü döner > Hollanda'da en iyi döner
kapsolon önemliHollanda'da daha hiç Döner yemedim. Geldiğimde ya Pommes frites yerim ya da balık ekmek.
Kapsolon mu ne vardı sizin orada herhalde, onu denemeyi düşünüyordum ama denk gelmedi daha.
Uğur dayı sen görmüş geçirmiş adamsın. Yedin mi hiç bundan.kapsolon önemli
gscde bile konusu var
yemedim rengim bir gün berline gelirsem deneyecegim mutlakaUğur dayı sen görmüş geçirmiş adamsın. Yedin mi hiç bundan.
Çok yağlı ya :Hollanda'da daha hiç Döner yemedim. Geldiğimde ya Pommes frites yerim ya da balık ekmek.
Kapsolon mu ne vardı sizin orada herhalde, onu denemeyi düşünüyordum ama denk gelmedi daha.
O zaman ben denemiş kadar oldum, hiç bulaşmayayım. Balık ve pommes'a devam.Çok yağlı ya :1800 kalori flndir
Bu Hollanda'da olan bir şey ama. Berlin'de döner yersin.yemedim rengim bir gün berline gelirsem deneyecegim mutlaka
murhan anlatmıstı bana da