yurt dışında yaşayan gscliler

Bende de sorun burdaydi zaten Münih ziyaretimde. Büyük bir beklentiyle gitmistim sonra Almanyanin en güzel sehri bu mu dedim kendime. Aslinda fena degil ama abartildigi kadar güzel degil kesinlikle.
Hamburgu gec bence Düsseldorf bile daha güzel Münihten. Sizin NRWde Düsseldorfu cok begenmistim ben.

Bence Dresden en guzeli, sonra Hamburg, sonra digerleri belki Munih'de ilk 3 olabilir ama en cok Dresden'i begendim ben gordum yaklasik 13 buyuksehiri arasinda. Dusseldorf'a cok kez gittigim icin siradan geliyor ama yine de guzel evet.

Bence Dresden en guzeli, sonra Hamburg, sonra digerleri belki Munih'de ilk 3 olabilir ama en cok Dresden'i begendim ben gordum yaklasik 13 buyuksehiri arasinda. Dusseldorf'a cok kez gittigim icin siradan geliyor ama yine de guzel evet.
Dresdene hic gitmedim, bi gidip görmem lazim kesinlikle.
Ben suyu bol olan sehirleri seviyorum, Düsseldorf o yüzden cok hosuma gitmisti. Sehrin ortasindan ren nehri geciyor, sehir ve nehir cok güzel kombine edilmis bence Düsseldorfda. Hamburg da bu konuda cok güzel, üstelik mimari yönden de cok hos bir sehir.

Almanyada ki Dönerler overrated mi doğru mu Alman tayfa?

Almanyada ki Dönerler overrated mi doğru mu Alman tayfa?
İyi yerde yersen çok başarılı, öyle herhangi bir yerden yersen kusarsın, çoğu kıyma döner.
Kıyma döner kesinlikle yeme, içinde ne olduğu belli değil.
Bana sorarsan bir Hatay usulü et dürüm daha iyi.

Geri
Üst Alt