- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
türk sayilmayacaksa eger ne gerek var simdi buna?
bir almanciya bu kadar bonservis cok
bir almanciya bu kadar bonservis cok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80 milyon serbest kalma maddesi koymuştum, ödemişlerdi.FM oynayanlara söylüyorum bu çocuğun potansiyeli 190'ı görüyor bazı kayıtlarda. Genelde de 190 civarında oluyordu.
@Vasfi Vural @Murat Durmaz Bakabiliyorsanız sizin kariyerlerde ne durumda bir kontrol etsenize müsait olduğunuzda ♥
Barcelona'nın maddi durumu batık olmasaydı o dönem devam edecekti. 10 maç oynarsa 10m€ zorunlu satın alma maddesi vardı. 9 maç oynattılar, Xavi o bütçeyi acil ihtiyaç gerektiren bölgelere harcamak istemişti. Bu çocuğu da sözleşmesini feshedip gönderdiler. Barcelona ile aldığı sürelerde bayağı iyi izlenim bırakmıştı. İşlenmesi gereken muhteşem bir cevher. Sadece bu çocukla ilgilenecek birisi olmalı kulüpte. Yediğinden içtiğine, uyku saatine her şeyi planlayıp gelişim hızını en üst seviyeye çekmeliyiz. Harika bir potansiyel80 milyon serbest kalma maddesi koymuştum, ödemişlerdi.Oyundakinin çeyreği kadar bile oynuyorsa büyük iş.
Lazyo Naci unuvara 2 günde nasıl tr vatandaşlığı çıkardı acaba o çocuk içinde yabancı sayılma durumu var deniyordu ama.birden yerli oldu
öyle bı takım oldu ki
kerem ve yunusa ihtiyac yok
Türk olmamasına şöyle takıyorum yabancı kuralı diye lanet birşey varYerli olmamasına takmayın, hadi ha Yusuf olmuş ha Yosuef. Aşırı yetenekli bir çocuğu gayet uygun fiyata aldık eğer haber doğruysa.
Milli takım tercihini 2015 yılı tarihinden önce yapanlar Türk statüsünde oynayabiliyor. Ondan sonra tercihlerini yapanlar yabancı sayılıyor.Nasıl türk sayılmıyor ya