Yaw ne sorgulaması, ellerindeki telefonda 28 tane menajerlik oyunu, evdeki pcde football manager; 2 maç kazanınca hepsi Nagelsman. Bütün ligler telefonun ucunda. İzleyip izleyip “Futbol çok değişti ağbiii yeaa, hoca çağdışıııı yeaaa, Alman abi yeaaa, taktik yeaa” mastürbasyonu yapıyorlardır. Sorsan Pep ne oynatıyor? Aguero derler. Yorumlama falan yok. Rijkaard’ın Barcelonasını görseler biz Rijkaard’ı getirince 3 gün uyku uyumazlardı sevinçten ama sahada işler öyle gitmiyor işte. Avrupa şampiyonu Mancini de geldi ama futbol ortadaydı.

Neyse önemli değil dün rezaletti takım, hoca her türlü eleştiriyi hak ediyor gitsin falan eyvallah da yarın gidip Pochettino’yu getirsen bir şey olmayacağından eminim.
Avrupa Şampiyonu Mancini döneminde ki futbolu en son kaç yaşındayken izledin ? Zira son 4 sene de ben prime Bursaya 6 attığımız kadar dominant bir oyun hatırlamıyorum keza avrupa da kopenhagı ezdiğimiz kadar bir avrupa maçı daha izlememiştim .

Avrupa Şampiyonu Mancini döneminde ki futbolu en son kaç yaşındayken izledin ? Zira son 4 sene de ben prime Bursaya 6 attığımız kadar dominant bir oyun hatırlamıyorum keza avrupa da kopenhagı ezdiğimiz kadar bir avrupa maçı daha izlememiştim .
peki içerde paşa'dan 4 yediğimiz maçtaki oyun? sneijder, drogba falan varken? iyi miydi?

Tudorun Gençler maçı daha iyidi Bursa maçından.

%100

Bir kaç bir şey okudum zaten, cevap olarak bazı şeyler yazdım yazdım sildim; Luyindama’ya defol yazacaktım onu bile yazmadım, kapattım forumu.

Kafalarındaki td gelse ligi 7. Falan bitireceğimizden de zerre şüphem yok.

Gelen hoca bana 3 sene zaman verin derse, reaksiyonun ne olur?

peki içerde kayseri'den 4 yediğimiz maçtaki oyun? sneijder, drogba falan varken? iyi miydi?

Tudorun Gençler maçı daha iyidi Bursa maçından.
içerde ne zaman 4 yedik kayseriden mancinili sezonda ki ben hatırlamıyorum öyle bi maç ?
1-0 yenildik onda da burak-sneijder falan 6 pastan kaç tane gol kaçırmıştı kayseri bi tane gelip atmıştı

Ya CL’nin çeyrek final rövanşında hem de 3-0’ın rövanşında Real Madrid’in anasını sikiyorduk az daha, hakemler aldı elimizden Real karşısında. Real tarihinde öyle dominant başka bir rakiple oynamamıştır. Ronaldolu Realdi bu yani.

Bana hiddetli mesajlar attırmayın.

Ya CL’nin çeyrek final rövanşında hem de 3-0’ın rövanşında Real Madrid’in anasını sikiyorduk az daha, hakemler aldı elimizden Real karşısında. Real tarihinde öyle dominant başka bir rakiple oynamamıştır. Ronaldolu Realdi bu yani.

yav o zaman kim eleştiriyordu zaten semihle-danyylee emreçolakla enginle şlde milletin içinden geçen takımın hocası bu gün niye çıkıp ağlıyorr ben yapamıyorum artık diyor arkadaş 4 senedir milletin isyanı buna zaten o günkü oyun felsefesinden eser kalmadığı için bu gün 30 maçta 2 galiiyetimiz var.

içerde ne zaman 4 yedik kayseriden mancinili sezonda ki ben hatırlamıyorum öyle bi maç ?
1-0 yenildik onda da burak-sneijder falan 6 pastan kaç tane gol kaçırmıştı kayseri bi tane gelip atmıştı
Kasımpaşa pardon, içerde üst üste maç kaybedince insan karıştırabiliyor.

O Bursa maçından bir hafta öncekindeki Antep maçı ve 2 hafta sonraki Antalya maçını da hatırlayalım zira.

Beşiktaş Sivastan 3 yemese muhtemelen 2. olup ŞLye gitme şansını dahi kaçıracaktık.

Mancini'nin bizdeki dönemine başarılı diyemeyiz, bu mantıktan çıkın artık, Inter ve Zenitte de sıçtı, MT'de başarılı oldu.

Kötü örneği kötü örnekle mübahlaştırmaktan kaçınalım.

Mesela 2009da nispeten mütevazı kadroyla oynayan Skibbe'den bahsedebilirsin ya da FT'nin 3. dönemindeki ilk sezonda. Keza hak yemeyelim Tudorun ilk 8 haftası da çok baskın bir oyun vardı.

Kasımpaşa pardon, içerde üst üste maç kaybedince insan karıştırabiliyor.

O Bursa maçından bir hafta öncekindeki Antep maçı ve 2 hafta sonraki Antalya maçını da hatırlayalım zira.

Beşiktaş Sivastan 3 yemese muhtemelen 2. olup ŞLye gitme şansını dahi kaçıracaktık.

Mancini'nin bizdeki dönemine başarılı diyemeyiz, bu mantıktan çıkın artık, Inter ve Zenitte de sıçtı, MT'de başarılı oldu.

Kötü örneği kötü örnekle mübahlaştırmaktan kaçınalım.

Mesela 2009da nispeten mütevazı kadroyla oynanan Skibbe'den bahsedebilirsin ya da FT'nin 3. dönemindeki ilk sezonda. Keza hak yemeyelim Tudorun ilk 8 haftası da çok baskın bir oyun vardı.
Yani çok başarılı diyemeyiz tabi ama dönemsel güzel göze hoş gelen futboldan ötürü akılda yeri edinmesinden ötürü bunlar zaten dile getiriliyor aynı şey evet Tudorun ilk 6-7 maçı içinde geçerli , ama takım 3 kupayı da almasına rağmen niye kimse hamzayı övmüyor mesala takım yenerken bile çöptü keza hocanın bu dönemi şampiyon olduğu dönem bile iyi maçı var mı hatırlamıyoruz bile
milletin genel isyanı artk skordan bağımsız sahada ki aciz laylaylom futbola

biz en son rakibe pres yapıp ne zaman bir gol attık lig kupa falan dahil ?
ama psv bizim 3 senede atmadığımız tarzdan golü tek maçta atabiliyor

Biz o maçta ki ara ara açar izlerim
İkinci yarı belli dönemde dominat oynadık(meyvesi gol olan dönem),zira fişi çekecek kalibrede bir real di ,3-0 la gelmişti ,onun rahatlığı da vardı

luce li 3-0 rövanşı olan 3-2 futboldu

Genelleme yapmayalım, 44 yaşındayım Terim'in tüm başarılı dönemlerinde vardım ama kesinlikle artık emekli olmalı, yeter. 4 yıldır takım top oynamıyor

Ek olarak yakın bir arkadaşım vat 48 yaşında benden daha da sert bu konuda

Haklısın. Bende seninle akran durumundayım. Terim'in tüm zaferlerine ve tarih yazışına şahit bir taraftar olarak yıllardır bende gitmeli diyorum. Bu sebeble olayın kuşakla pek bir alakası yok sanırım.

Ben Galatasaraylıyım Fatih Terim'li değilim. Ayrıca geçmiş günlerin anılarında yaşayıpta Terim'e tapınanlardanda değilim. İsmi Fatih Terim bile olsa, Galatasaray Başkanına saygısızlık yapan, hatasında ısrar eden, hep aynı hataları yapıp suçu futbolculara atan bir teknik direktörü kapının önüne koyacaksın.

Herkes haddini bilecek. Sen geçmiş efsanelerimizden de olsan sözleşmeli bir çalışansın, kulübün sahibi olmadığın gibi başkanla as üst ilişkisi içindesin. Galatasaray Terim'in egosunun oyuncağı olacak küçüklükte bir kulüp değil.

2000'de de henry altıpastan golü yapsa kupayı alamıyoduk. adamın bütün kariyeri yalan.

Geri
Üst Alt