Z kuşağı 3 yıldır Galatasaray'ı izliyorsa der ki bu nasıl hoca ? 2000 yılında iyiymiş ama şimdi hocalık Terim'i bırakmış der.

Mourinho da Ancelotti de 2000'lerde iyiydiler. Ama 2021'de devirleri geçti.

2009'da Mourinho en iyi hocaydı. Pep belki illk 3'te değildi. Şimdi Pep ile Klopp varken Mourinho'ya kimse bakmaz.

Bizde de ligin en iyi hocaları Çağdaş Atan ve Sergen Yalçın'dır. Okan da sayılabilr. Terim ve Şenol artık devri geçti.

keşke gelse yav ona da gitsin diyenler ilk bu tipler olacak, gelsin dediklerini de ertesi gün unutacaklar.

ben tarihte görmedim bu durumu, adam 1 ay foruma girmiyor mesela maç kaybedince çat gelip sadece terim'e sallıyor, hani samimi olsa oyunculara yönetime de sallar ama her şeyin arkasında terim var.

cidden keşke gitse diyorum, gelecek sene başarısız olduğu an gider diye düşünüyordum ama galatasaray'ın kötü olmasından çok bu konunun kangren olması daha çok yordu beni artık.
Aga kimleri kastettiğini bilmiyorumda herşeyde ftyi eleştiriyolar sözüne takılıp alıntılıyorum

Bu vaziyetin en büyük sorumlusu terim değilmi,elbette o eleştirilecek

Bak takım zaten dökülüyo,öncedende dökülüyodu yasin küçük takımı çalılştırırken,gidip doğru isimdir yanlış isimdir apar topar bartaliyi getirdi yasini yetersiz bulup

Bu sezon piri de ortada yokken yasin küçükle açtı sezonu piri daha sonra katıldı,yani topçuların idman yemesi gereken zamanda,pestilleri çıkması gereken zamanda takımı,yetersiz olduğunu geçmişte resmen ilan ettiği yasin küçüğe emanet etti

Eleman zaten belliki yetersiz,eleştirildi de ama esas eleştirilmesi gereken isim ona bu görevi veren terim,yetkili o çünkü sorumluluk onun

Scout şefi 10 senede bir elin parmakları dışında uygun maliyetli oyuncu bulamıyor,bulduklarıda çok maliyetli oluyor(bruma,luyi,moder) adam hala görevde tutuluyo ve adamı görevden aldırmıyo aynı tas aynı hamam devam ediyo,bu elemanlar zaten eleştiriliyo ama bunları tutan terim, elbette en çok o eleştirilecek

Teknik ekibine zaten hiç girmiyorum,levo şaş davala hakan selçuk neco biatçı sesi bile çıkmayan adamlar,bunlar birer hagi ve maradona olsalar dahi oyunculukları bitti,yönetmek çalıştırmak apayrı birşey,ft bunuda göz ardı ediyor ve ısrarla aynı hataya devam ediyor sorumlu yine kendisi

Takıma gelince 4 senedir oyun moyun bişey yok zaten,kadroda her sene irtifa kaybedip iyice çöpe döndü ben kadro kurmaya utanıyorum,utanmamayı başardığım zamanda midem bulanıyo başım dönüyo,kadronun kötü olduğunu kendiside biliyo ama kötü kadroyla ısrarla devam ediyo,sorumlu yine kendisi

Her işin,her kararın başında olduğu için otomatik olarak sorumlu zaten kendisi,yemek kötüyse garsonu suçlayamazsın aşçıdan hesap soracaksın

Sen kendisinin dünkü 3 sene daha verin sözlerine güvenebiliyomusun mesela,biz 3 sene sonra çok iyi bir noktada olabilecekmiyiz

Olamazsak hepimiz birer sezen aksu gibi kaybolan yıllarımızı nasıl istiyicez,istesekte nasıl alıcaz,iş işten bir hayli geçmiş olacak ve zaten borç harç işlerini bizden daha net biliyorsun 3 seneden 6 transfer dönemi alınan oyuncular maliyetler derken nasıl bir pozisyonla karşı karşıya kalacağımızı düşünebiliyormusun ki bide kurun daha kötüye gitme ihtimali hiçte az değilken

7 koca sene devrilecekse biz çok güzel yapılanamazmıydık bu sürede,ülkeler bile 5-10 senelik planlarla sporda kalkınırken biz sadece 7 senede futbolda tekrardan bir devrim yapabilirdik,ama o isim terim değil bence çünkü ışık vermiyo

40 yaşındayım 88 den beri bu renklere aşığız .. Bizleri Terim Galatasaraylı yapmadı büyük saygı duyarım ama özellikle bu seçimde genç başkan genç oyuncular deniyor ama hoca da genç olabilirdi. Bence devam edilmemeliydi. Çok yanlış karar verildi bana göre.Yaptıklarına büyük saygımız var ama bir takım 25 senedir korneri ön direğe kesiyorsa olmuyor kardeşim..Bizim kuşağın tek farkı hocaya hakaret etmiyor oluşudur eleştiri hep var zaten.

40 yaşındayım 88 den beri bu renklere aşığız .. Bizleri Terim Galatasaraylı yapmadı büyük saygı duyarım ama özellikle bu seçimde genç başkan genç oyuncular deniyor ama hoca da genç olabilirdi. Bence devam edilmemeliydi. Çok yanlış karar verildi bana göre.Yaptıklarına büyük saygımız var ama bir takım 25 senedir korneri ön direğe kesiyorsa olmuyor kardeşim..Bizim kuşağın tek farkı hocaya hakaret etmiyor oluşudur eleştiri hep var zaten.
Üstat yedi sene neden kayıp? Sen de mi Fenerbahçeliydin?

Anti terimci tabiri bence dogru degil. Cunku mesele Terim değil. Saglikli 1 taraftar takimin iyi olmasini ister. Basari ve guzel futbol odaklidir. Hangi yonetici, teknik direktor, futbolcu basari getiriyor ve iyi futbolu sergiletiyorsa onlari destekler. Aksini sergileyenlere karsi demokratik tepkisini gosterir ve destegini ceker.

Fatih Terim'i 1998'de veya 2013'de desteklemek ne kadar dogruysa su anda destegi cekmek ve tepki gostermek bu anlamda dogrudur ve tutarli 1 taraftar tepkisidir. Su anda sportif basari yerlerde, oynanan futbol 21.yuzyildaki en kotu gs oyunu. Utanc verici bir donem geçiriyoruz. Artik bu adami koru korune desteklemek ve ayni zamanda gs'yi destekledigini iddia etmek cok celiskili. Basarisiz 1 lidere saplantili aski ifade ediyor.

Yani şöyle bakarsak hiç bir avrupa başarısı görmedim, yakın zamanda bir cl çeyrek finalimiz var onu da biz doğru dürüst hatırlamıyoruz.Çeyrek finali falan geçtim en azından psv gibi takımlara madara olduğumuzu görmek istemiyorum ya.Anti terimci değiliz sadece hocadan umudumuz kalmadı.Her güzel şeyin sonu vardır, hoca 67 yaşına girdi nereye kadar sırtımızı yaslamayı düşünüyoruz?

Aga kimleri kastettiğini bilmiyorumda herşeyde ftyi eleştiriyolar sözüne takılıp alıntılıyorum

Bu vaziyetin en büyük sorumlusu terim değilmi,elbette o eleştirilecek

Bak takım zaten dökülüyo,öncedende dökülüyodu yasin küçük takımı çalılştırırken,gidip doğru isimdir yanlış isimdir apar topar bartaliyi getirdi yasini yetersiz bulup

Bu sezon piri de ortada yokken yasin küçükle açtı sezonu piri daha sonra katıldı,yani topçuların idman yemesi gereken zamanda,pestilleri çıkması gereken zamanda takımı,yetersiz olduğunu geçmişte resmen ilan ettiği yasin küçüğe emanet etti

Eleman zaten belliki yetersiz,eleştirildi de ama esas eleştirilmesi gereken isim ona bu görevi veren terim,yetkili o çünkü sorumluluk onun

Scout şefi 10 senede bir elin parmakları dışında uygun maliyetli oyuncu bulamıyor,bulduklarıda çok maliyetli oluyor(bruma,luyi,moder) adam hala görevde tutuluyo ve adamı görevden aldırmıyo aynı tas aynı hamam devam ediyo,bu elemanlar zaten eleştiriliyo ama bunları tutan terim, elbette en çok o eleştirilecek

Teknik ekibine zaten hiç girmiyorum,levo şaş davala hakan selçuk neco biatçı sesi bile çıkmayan adamlar,bunlar birer hagi ve maradona olsalar dahi oyunculukları bitti,yönetmek çalıştırmak apayrı birşey,ft bunuda göz ardı ediyor ve ısrarla aynı hataya devam ediyor sorumlu yine kendisi

Takıma gelince 4 senedir oyun moyun bişey yok zaten,kadroda her sene irtifa kaybedip iyice çöpe döndü ben kadro kurmaya utanıyorum,utanmamayı başardığım zamanda midem bulanıyo başım dönüyo,kadronun kötü olduğunu kendiside biliyo ama kötü kadroyla ısrarla devam ediyo,sorumlu yine kendisi

Her işin,her kararın başında olduğu için otomatik olarak sorumlu zaten kendisi,yemek kötüyse garsonu suçlayamazsın aşçıdan hesap soracaksın

Sen kendisinin dünkü 3 sene daha verin sözlerine güvenebiliyomusun mesela,biz 3 sene sonra çok iyi bir noktada olabilecekmiyiz

Olamazsak hepimiz birer sezen aksu gibi kaybolan yıllarımızı nasıl istiyicez,istesekte nasıl alıcaz,iş işten bir hayli geçmiş olacak ve zaten borç harç işlerini bizden daha net biliyorsun 3 seneden 6 transfer dönemi alınan oyuncular maliyetler derken nasıl bir pozisyonla karşı karşıya kalacağımızı düşünebiliyormusun ki bide kurun daha kötüye gitme ihtimali hiçte az değilken

7 koca sene devrilecekse biz çok güzel yapılanamazmıydık bu sürede,ülkeler bile 5-10 senelik planlarla sporda kalkınırken biz sadece 7 senede futbolda tekrardan bir devrim yapabilirdik,ama o isim terim değil bence çünkü ışık vermiyo
Ben eleştirilemez mi dedim ya da eleştirenlere laf mı attım?

Foruma giriş amacı FT düşmanlığı olanlara hatta bu uğurda Galatasaray'ın başarısızlığını isteyenlere laf ettim.

Gerçekten o mesajımdan "FT eleştirilmemeli." gibi bir anlam mı çıkıyor?

Sözde z kuşağını övüp tüketim odaklı bir güruh üzerinden bir teknik direktörün değişimini sosyolojik analiz yapıyormuş gibi değerlendirme konusuna hiç girmiyorum bile zira bahsedilen kuşak yarın x gelse de y gelse de z gelse de bok atacak bir yön bulacak, hatta hiç istememiş gibi davranacaklar.

bugün çarsıda 15 - 16 yaşlarındaki iki gencin psv maçı üzerinden terimi elestirdigine tanik oldum. yabanci bir hoca gerekliligi uzerine konusurken, 36 yaşında orta yaşlı bir adam konuya dahil oldu. uefa kupasindan girdi, kazanilan lig sampiyonluklarindan çikti.

gencler abi iyi diyorsunda takimda taktik yok diye kendilerini savunmaya çalışsada, orta yasli adam sesini yükseltip Fatih Terim ders almaz, ders verir diye bagirmaya başladi.
forumda Z kuşağı var mı knk?

Geri
Üst Alt