- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Açıkçası kafalar başka soruyla meşgul.
Bayram günü Doruk'un çarşıda ne işi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası kafalar başka soruyla meşgul.
altı pastan bizim kaçırdığımızı atsak yine berabere ve kupayı alırdık.
:red:
Haklısın. 15-16 yaşında çocuklar da başka niçin çarşıya gitsin ki. Bir de bugün bayramın üçüncü günü artık çarşı yavaş yavaş açılıyor. Mantıklı bir yorum.torpil veya çatapat almaya gitmiş olabilir
Aga kimleri kastettiğini bilmiyorumda herşeyde ftyi eleştiriyolar sözüne takılıp alıntılıyorumkeşke gelse yav ona da gitsin diyenler ilk bu tipler olacak, gelsin dediklerini de ertesi gün unutacaklar.
ben tarihte görmedim bu durumu, adam 1 ay foruma girmiyor mesela maç kaybedince çat gelip sadece terim'e sallıyor, hani samimi olsa oyunculara yönetime de sallar ama her şeyin arkasında terim var.
cidden keşke gitse diyorum, gelecek sene başarısız olduğu an gider diye düşünüyordum ama galatasaray'ın kötü olmasından çok bu konunun kangren olması daha çok yordu beni artık.
Haklısın. 15-16 yaşında çocuklar da başka niçin çarşıya gitsin ki. Bir de bugün bayramın üçüncü günü artık çarşı yavaş yavaş açılıyor. Mantıklı bir yorum.
Üstat yedi sene neden kayıp? Sen de mi Fenerbahçeliydin?40 yaşındayım 88 den beri bu renklere aşığız .. Bizleri Terim Galatasaraylı yapmadı büyük saygı duyarım ama özellikle bu seçimde genç başkan genç oyuncular deniyor ama hoca da genç olabilirdi. Bence devam edilmemeliydi. Çok yanlış karar verildi bana göre.Yaptıklarına büyük saygımız var ama bir takım 25 senedir korneri ön direğe kesiyorsa olmuyor kardeşim..Bizim kuşağın tek farkı hocaya hakaret etmiyor oluşudur eleştiri hep var zaten.
Üstat yedi sene neden kayıp? Sen de mi Fenerbahçeliydin?
Yani Allah korusun falan olmadı şimdi olabilir sonuçta çocuksun. Bence büyütmeyelim. Saygılar.Yok krdş Allah korusun onun öncesinde televizyon yoktu![]()
Yas kac?Yaşlı kesimde araştırma yok terim ne kadar maaş alıyor kulübün borçlarında kimin eseri çok bilmezler neden gelen futbolcular çöp oluyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konuda hâlâ Terim'e toz kondurmayan tipler var.Vallahi biz iflah olmayız.
Ben eleştirilemez mi dedim ya da eleştirenlere laf mı attım?Aga kimleri kastettiğini bilmiyorumda herşeyde ftyi eleştiriyolar sözüne takılıp alıntılıyorum
Bu vaziyetin en büyük sorumlusu terim değilmi,elbette o eleştirilecek
Bak takım zaten dökülüyo,öncedende dökülüyodu yasin küçük takımı çalılştırırken,gidip doğru isimdir yanlış isimdir apar topar bartaliyi getirdi yasini yetersiz bulup
Bu sezon piri de ortada yokken yasin küçükle açtı sezonu piri daha sonra katıldı,yani topçuların idman yemesi gereken zamanda,pestilleri çıkması gereken zamanda takımı,yetersiz olduğunu geçmişte resmen ilan ettiği yasin küçüğe emanet etti
Eleman zaten belliki yetersiz,eleştirildi de ama esas eleştirilmesi gereken isim ona bu görevi veren terim,yetkili o çünkü sorumluluk onun
Scout şefi 10 senede bir elin parmakları dışında uygun maliyetli oyuncu bulamıyor,bulduklarıda çok maliyetli oluyor(bruma,luyi,moder) adam hala görevde tutuluyo ve adamı görevden aldırmıyo aynı tas aynı hamam devam ediyo,bu elemanlar zaten eleştiriliyo ama bunları tutan terim, elbette en çok o eleştirilecek
Teknik ekibine zaten hiç girmiyorum,levo şaş davala hakan selçuk neco biatçı sesi bile çıkmayan adamlar,bunlar birer hagi ve maradona olsalar dahi oyunculukları bitti,yönetmek çalıştırmak apayrı birşey,ft bunuda göz ardı ediyor ve ısrarla aynı hataya devam ediyor sorumlu yine kendisi
Takıma gelince 4 senedir oyun moyun bişey yok zaten,kadroda her sene irtifa kaybedip iyice çöpe döndü ben kadro kurmaya utanıyorum,utanmamayı başardığım zamanda midem bulanıyo başım dönüyo,kadronun kötü olduğunu kendiside biliyo ama kötü kadroyla ısrarla devam ediyo,sorumlu yine kendisi
Her işin,her kararın başında olduğu için otomatik olarak sorumlu zaten kendisi,yemek kötüyse garsonu suçlayamazsın aşçıdan hesap soracaksın
Sen kendisinin dünkü 3 sene daha verin sözlerine güvenebiliyomusun mesela,biz 3 sene sonra çok iyi bir noktada olabilecekmiyiz
Olamazsak hepimiz birer sezen aksu gibi kaybolan yıllarımızı nasıl istiyicez,istesekte nasıl alıcaz,iş işten bir hayli geçmiş olacak ve zaten borç harç işlerini bizden daha net biliyorsun 3 seneden 6 transfer dönemi alınan oyuncular maliyetler derken nasıl bir pozisyonla karşı karşıya kalacağımızı düşünebiliyormusun ki bide kurun daha kötüye gitme ihtimali hiçte az değilken
7 koca sene devrilecekse biz çok güzel yapılanamazmıydık bu sürede,ülkeler bile 5-10 senelik planlarla sporda kalkınırken biz sadece 7 senede futbolda tekrardan bir devrim yapabilirdik,ama o isim terim değil bence çünkü ışık vermiyo
forumda Z kuşağı var mı knk?bugün çarsıda 15 - 16 yaşlarındaki iki gencin psv maçı üzerinden terimi elestirdigine tanik oldum. yabanci bir hoca gerekliligi uzerine konusurken, 36 yaşında orta yaşlı bir adam konuya dahil oldu. uefa kupasindan girdi, kazanilan lig sampiyonluklarindan çikti.
gencler abi iyi diyorsunda takimda taktik yok diye kendilerini savunmaya çalışsada, orta yasli adam sesini yükseltip Fatih Terim ders almaz, ders verir diye bagirmaya başladi.