Hamza´ya verilmedi bir imkan. Adam Mancini´nin, Prandelli´nin sictigi takimi sampiyon yapti, Sneijder gibi taraftar sevgilisi bir futbolcunun namusunu kurtardi resmen, keza sampiyonluksuz gidecekti resmen kariyeri cocugun. Tamamen kisisel antipatiklik üzerine adam defedildi, 50 bin dollara jem karacan aldirdi diye laf edildi...

Mancini icin ise ? Galatasaray tarihinin en zengin kadrolarindan bir tanesine devre arasi 16 Milyon avro yatirim imkan degilse, bende birsey bilmiyorum. Ilk transfer dönemi sonrasi takim direk geriye gitti.

Haksizlik birine yapildiysa, o da hamzadir.
Tamam ben de onu diyorum Hamza'ya imkan verilmedi. O da FT gibi para harcamak isteseydi belki o kadar kötü hatırlanmazdı. Prandelli'ye de imkan verilmedi. Herife son gün Pandev ve Dzemaili verdiler başka da yok.

Mancini sezon başı gelseydi bence o takımı şampiyon bile yapardı yine de sezon ortasında kaos dolan bir takıma gelmesine rağmen fena bir performans göstermedi. Ha 2.lik, ŞL'den gruptan çıkartma ve ZTK başarısız diyorsanız son 2 senedir olan tabloya başarısızlık demek bile az kalır.

FT 2013'te berbat bir takım kurmuştur. Chedjou, Dany iki Afrikalı stoper tandemi, sonra yabancı sınırlaması varken 13 milyon euro'ya Bruma transferi (sözde bu transferi bize scout diye yutturdular ulan kimse de demedi 13 milyon euroya yapılan transfere scout mu denir diye) takımda doymuş oyuncular vardı değiştirmedi. 2013'te kötü bir takım mühendisliği vardı zaten o kadro patlayacaktı bir şekilde. Drogba Burak ikilisi olmuyordu birisini kesmek zorunda kalıyordun.

FT 2013'ten sonra bitmiştir.

leverkusen bi nebze diyelim orda ki alış veriş daha dinamik 10 a aldığını bi sonra ki sene 15 e veriyor ya da 20ye aldığını 10 a bırakıyor falan ama
brandt ve kai havertz dışında çok üst düzey biri çıkmadı son yıllarda onlar bile mesala romada tutturamayan patrik schik'e yönelebiliyolar

ama Psvnin geçen sene yaptıkları transfere bakalım

phlip max 8 mio€
götze free
ibrahim sangare 7 mio€
zahavi free

bi evvelki senede bizde mitroğlunu falan kiralamışlardı işte forvetleri yok diye
onların olayı altyapı maduikeyi 16 yaşında alt yapıdan yetiştirebilip 19 yaşında avrupa maçına sokabiliyolar

ama anlattığım orda ki temel anafikir elinde ki oyuncularla en iyisini yapabilme yetisiydi zaten
fatih terimi terim yapan özelliği de buydu aslında
yoksa 33 lük ujfaulusi kariyerinde bi sezonda 10 gol anca atabilen elmander çok mu iyi forvetti bidon seçilen meloya sövülüyordu ilk geldiğinde
sol beki hakan baltaydı
kanat oyuncusu yoktu
ama bu gün ki gibi bir saplantısı yoktu

Fatih Terim meselesi degil bu, ciddi mental yorgunluk var. Ujifalusi, Elmander bu tarz adamlar tutar seni bir sene götürür iste, sonra yine degistiriyorsun. Fatih Hoca kadronun yetersizliginin farkinda, ve cogu yabanci hoca gibi bunu cok ciddi hissettiriyor oyunculara, oyuncular da her maca artik bastan maglup cikiyor. Hoca böyle devam ettigi sürece, bizim gibi takimda is falan yapamaz zaten.

O bahsettigin alt yapilarda bizde yok. O 19 yasindaki elemanin fizik gücü bizim neredeyse tüm kadronun üzerinde. Bizim alt yapidan cikan "goril" lakapli gencimiz ise Türkiye seviyesinde bile ayakta kalamiyor. 21-21 yaslarinda hala fizik olarak lig ortalamasina bile yanasamiyorlar. Sonra kaybolan özgüvenleri ile yetenek olarak da geriye gidiyorlar. Kisir döngü resmen.

Mesele de sadece bir tutturamayan adam meselesi degil. Schick eger gittiyse Leverkusen´e bunun sebebi vardir. Adam tutturamadi, sakatti, ama yasi genc ve 30 milyona yapti leverkusene transferi.

Biz ise Schick´i hangi sartlarda aliyoruz ? Leverkusen´de de sakat gecirse bir sezon, performansi ciddi sekilde inerse, o zaman gidip aliriz 28-29 yaslarinda.

Luyindama, Bruma, Marcao, Telles tutar tutmaz, bu profiller bizim icin dogru profiller. Almadigimiz icin yazmiyorum temelli, ama Mostafa da buna dahil pratikte.

Ee ne yapalım şimdi geçmişte başarıları var diye başarısızlıklarına göz mü yumalım? Futbol bu. Başarısız olan gider, gitmeli. Ben bir tek bu ülkede görüyorum bu kadar duygusallığı. 4. dönemi tam bir felaket. Elalem acımıyor Mourinho bile kaç kere kovuldu. Hoca gitse yerine kim gelecek onda liderlik vasfı yok argümanları bana saçma geliyor. Denemeden bilemeyiz. Belki hocaya verilen imkanlar başka x bir hocaya verilse ondan daha başarılı olacak? Kaç senedir rezil bir görüntü var daha kötüsü olamaz herhalde.

Guardiola gelsin adama uygun bir takım verme, şampiyon yapamasın. Sonra da de ki, sen bu ligde şampiyon olamadın nasıl bir hocasın.

Fatih hocaya verilen imkanlar ne Hamza hocaya ne Mancini hocaya ne de başka bir hocaya verildi. Bir tek Tudor'a verildi onda da gayet iyi işler yaptı sanırım gönderildiğinde de liderin sadece 1 puan arkasında ve ikinci yarı fikstür avantajı olacak şekilde gitmişti. Şampiyon yapar mı yapmaz mı o ayrı bir mevzu. Ama hoca geliyor 6 yiyor 5 yiyor normalleşiyor bu sonuçlar. Ama başka bir hoca asla katiyen kaybedemez. Kimse kusura bakmasın böyle bir ortamda hiçbir yabancı hoca başarılı olamaz.

Yasin ne dediğin, ne istediğin belli değil gerçekten. Okuduğunu anladığın konusunda da ciddi şüphelerim var.

Hocanın ne uluslararası başarısı var dedin ona istinaden UEFA Kupasını, A.Ş’yi saydım. Bunlar var diye şunlara göz yumalım demedim.

Bir önceki mesajında yabancı hoca gelsin sabredilsin diyorsun, sonra başarısız olan gider kardeşim diyorsun Mourinho’dan örnek veriyorsun. Demekki Mourinhoyu getirsek adam ilk senesinde şampiyon olamasa gitmesi gerekecek bu mantıkla. Ee o zaman nerede kaldı sabretmek vs.

Guardiola gelsin hadi ver bakalım istediği takımı verebiliyor musun? Onyekuru denen 60/100 lük adamı 2 milyon euro verip getiremiyorsun daha.

Böyle durumda Fatih Terim ile o dünyaca ünlü taktisyen hoca arasında şöyle bir fark çıkıyor ortaya: Profesyonel hoca istediği transferler yapılmayınca sinirlenmiyor, ne kadar ekmek o kadar köfte moduna giriyor; şampiyonluk için kasmıyor, kovulup tazminatını almaya bakıyor. Fatih Terim Galatasaraylı olduğu için her koşulda şampiyon yapma zorunluluğu hissediyor. Sinirlenmesi de bu yüzden. Bu onu diğerinden daha iyi hoca yapmıyor, ciddi hatalarını ört bas etmiyor ama ligde şampiyon yapma olasılığı daha fazla olan hoca yapıyor.

Peşinen yazayım da hocanın kalması taraftarı falan değilim.

Tamam ben de onu diyorum Hamza'ya imkan verilmedi. O da FT gibi para harcamak isteseydi belki o kadar kötü hatırlanmazdı. Prandelli'ye de imkan verilmedi. Herife son gün Pandev ve Dzemaili verdiler başka da yok.

Mancini sezon başı gelseydi bence o takımı şampiyon bile yapardı yine de sezon ortasında kaos dolan bir takıma gelmesine rağmen fena bir performans göstermedi. Ha 2.lik, ŞL'den gruptan çıkartma ve ZTK başarısız diyorsanız son 2 senedir olan tabloya başarısızlık demek bile az kalır.

FT 2013'te berbat bir takım kurmuştur. Chedjou, Dany iki Afrikalı stoper tandemi, sonra yabancı sınırlaması varken 13 milyon euro'ya Bruma transferi (sözde bu transferi bize scout diye yutturdular ulan kimse de demedi 13 milyon euroya yapılan transfere scout mu denir diye) takımda doymuş oyuncular vardı değiştirmedi. 2013'te kötü bir takım mühendisliği vardı zaten o kadro patlayacaktı bir şekilde. Drogba Burak ikilisi olmuyordu birisini kesmek zorunda kalıyordun.

FT 2013'ten sonra bitmiştir.

Para harcamak isteseydi mi ? Hamza´nin öyle bir opsiyonu zaten hic olmadi. Taraftar biraz baski yapinca, gidip birden podolskiyi aldilar. Hamza bile bilmiyordu.

O takim zaten önceki yil sampiyonlar ligi ceyrek final oynayan takimla ayni takim. Gruptan cikinca yeterli de, ligde geride kalinca mi yetersiz ? Takimin ciddi geriye gitmesi devre arasindan sonra basladi, yani Mancini´nin transfer döneminde. Tek üzüntüm Mancini´nin bir sezon daha kalmayip, kabagin Prandelli´ye patlamasi.

Gerci o mess i düzelten Hamza´ya bile kabak patladi. Biraz tezzat bir durum degil mi ?

Kuşakla alakası söyle: Z kuşağı daha fazla yurtdışı maç izliyor. "Adamların oynadığı futbolsa bizimkisi ne" diyorlar... Bu bir gerçek...

Konu Fatih Terim'in gitmesi değil. Tamam ben de bırakmasını istiyorum ama bu yönetim ve sonrakiler kimi getirecek? Mesele burada. Derwall gibi yenilikçi birini getirecek futbol aklı yok artık Galatasaray camiasında. Gelecek adam Vitor Pareria, Riekering, Rijkaard gibi birisi olur. Hezimetten hezimete maçlar izleriz. Bazıları bunları futbol ilahı görür, tespitlerini öve öve bitiremez. Biz de lig 6.lıkları 8.likleri idare ederiz artık.

Yasin ne dediğin, ne istediğin belli değil gerçekten. Okuduğunu anladığın konusunda da ciddi şüphelerim var.

Hocanın ne uluslararası başarısı var dedin ona istinaden UEFA Kupasını, A.Ş’yi saydım. Bunlar var diye şunlara göz yumalım demedim.

Bir önceki mesajında yabancı hoca gelsin sabredilsin diyorsun, sonra başarısız olan gider kardeşim diyorsun Mourinho’dan örnek veriyorsun. Demekki Mourinhoyu getirsek adam ilk senesinde şampiyon olamasa gitmesi gerekecek bu mantıkla. Ee o zaman nerede kaldı sabretmek vs.

Guardiola gelsin hadi ver bakalım istediği takımı verebiliyor musun? Onyekuru denen 60/100 lük adamı 2 milyon euro verip getiremiyorsun daha.

Böyle durumda Fatih Terim ile o dünyaca ünlü taktisyen hoca arasında şöyle bir fark çıkıyor ortaya: Profesyonel hoca istediği transferler yapılmayınca sinirlenmiyor, ne kadar ekmek o kadar köfte moduna giriyor; şampiyonluk için kasmıyor, kovulup tazminatını almaya bakıyor. Fatih Terim Galatasaraylı olduğu için her koşulda şampiyon yapma zorunluluğu hissediyor. Sinirlenmesi de bu yüzden. Bu onu diğerinden daha iyi hoca yapmıyor, ciddi hatalarını ört bas etmiyor ama ligde şampiyon yapma olasılığı daha fazla olan hoca yapıyor.

Peşinen yazayım da hocanın kalması taraftarı falan değilim.
Mesajlarımda anlatmak istediğim gayet açık ve net. Anlayan anlıyor ama gerçekten anlamak isteyenler.

Hocanın uluslararası başarısı hemen hemen sıfır. Çünkü kariyerinde doğru dürüst bir yurtdışı tecrübesi yok. Ona bakarsan Şenol Güneş milli takımı DK'da 3. yaptı ee o daha iyi hocadan o zaman. Elin vasat yabancı hocası bile kaç tane ülke değiştiriyor. Fatih hoca bir İtalya yapayım dedi yapamadı orada. Neden yurtdışında devam etmek istemedi? Teklif mi gelmedi?

Hocalara sabredilmesi taraftarıyım ama umut veren hocalara. Fatih hocanın umut vereceğini bilsem hani dün dedi ya bana 3 yıl lazım diye. Tamam hocam sizde ışık görüyoruz bu takım daha iyi olacak 3 yıl sabrederiz. Ama hocada ışık göremiyor kimse. Bu yüzden gitmeli zaten çok sabrettik 3,5 senedir bu takım ne oynuyor hala kimse bilmiyor.

Mancini bu takıma umut veriyordu. Sezon ortasında gelmesine rağmen, takım mühendisliğinin kötü olmasına, yabancı sınırına, başka bir futbol iklimine gelmesine rağmen iyi bir performans ortaya koymuştur. Şampiyon olamadı diye başarısız diyecek halimiz yok. O zaman şampiyon olamayan her hocaya başarısız demek lazım bu mantığa göre. Son haftalarda galibiyet serisi yakalayan ve geleceğe umut veren kendisiydi ama adam ben bu ortamda yapamam dedi ve gitti. Bu sucukçuların her başarısız sonuçta imparator FT gel bizi kurtar diye bağırdığı ortamda zaten kalamazdı.

Mourinho gibi hocaların devrinin geçtiğini düşünüyorum. Eğer gelirse ve umut verirse ona da sabredilmesi taraftarıyım.

Guardiola örneği vermemdeki amaç Mancini hocaya yapılan muameleydi. Onu örnek vermeye çalıştım. Yoksa Guardiola'nın yardımcısını bile getiremezsin bu ortamda. Rijkaard'a falan adam gibi imkanlar verildi mi mesela? Geldiğinde total futbolun mucidi falan denildi ee adama total futbol oynatacak kadroyu veremiyorsun sonra başarılı olmasını bekliyorsun. Mustafa Sarp'la adam nasıl o topu oynatacak sana?

Fatih hocaya verilen yetkiler, imkanlar başka hiçbir hocaya verilmedi bunu herkesin kabul etmesi lazım. Adama sınırsız destek veriyorsun. Medya, taraftar vs. hepsi ona ait. Ama böyle bir ortamda bile başarılı olamıyorken ligi tanımayan yabancı hocalar ne yapsın?

Z kuşağı ağır taştır altında kalırsınız

Para harcamak isteseydi mi ? Hamza´nin öyle bir opsiyonu zaten hic olmadi. Taraftar biraz baski yapinca, gidip birden podolskiyi aldilar. Hamza bile bilmiyordu.

O takim zaten önceki yil sampiyonlar ligi ceyrek final oynayan takimla ayni takim. Gruptan cikinca yeterli de, ligde geride kalinca mi yetersiz ? Takimin ciddi geriye gitmesi devre arasindan sonra basladi, yani Mancini´nin transfer döneminde. Tek üzüntüm Mancini´nin bir sezon daha kalmayip, kabagin Prandelli´ye patlamasi.

Gerci o mess i düzelten Hamza´ya bile kabak patladi. Biraz tezzat bir durum degil mi ?
Renktaş neyi anlatmak istiyorsun bilmiyorum ben 2 saattir FT'ye verilen imkanlar Hamza dahil kimseye verilmedi diyorum. Sen de beni tasdikliyorsun ama sanki farklı bir düşüncedeymişiz gibi örnek veriyorsun anlayamadım seni.

O takımla bir önceki senenin takımı aynı değil. Aynı gibi görünse de değil. Değişen çok parametre var. Oyuncular 1 sene daha yaşlanıyor, başka takımlar geliyor, görünmeyen ve örnek veremediğim onlarca değişken parametre vardır. Aynı kadro deyip çıkamazsın. Mancini gelmeden önceki yaz transfer dönemi kötü geçirildi. Sana dedim işte Dany - Chedjou iki Afrikalı stoper tandemini hangi akıl ve mantıkla kurdu. Eboue de eklenince zaten defansta 3 Afrikalı oluyor. Bir takım için defansta bu kadar Afrikalı olamaz. Yabancı sınırı varken Bruma yerine daha garanti bir isim alınabilirdi. Zaten o Bruma devre arasında sakatlıktan sezonu kapadı ve hiç faydalanamadık. Drogba ve Burak ikilisi çift forvette hiç olamadı. Aynı Mohamed ve Falcao'nun bir arada oynayamaması gibi. Birisini yedeğe koyunca küsüyordu trip atıyordu. Ayrıca Sneijder kariyerindeki en verimli dönemini de Mancini döneminde geçirmiştir bence. Herif nerdeyse her maç gol atıyordu o dönem.

O sezona başarısız diyorsanız sırf 2. oldu diye. Peki soruyorum 2019'da yıldızlar dolu kadroyu ligde 6., ŞL'de madara eden, geçen sezon şampiyonluğu ganyancıya veren hocaya ne demeliyiz?

Renktaş neyi anlatmak istiyorsun bilmiyorum ben 2 saattir FT'ye verilen imkanlar Hamza dahil kimseye verilmedi diyorum. Sen de beni tasdikliyorsun ama sanki farklı bir düşüncedeymişiz gibi örnek veriyorsun anlayamadım seni.

O takımla bir önceki senenin takımı aynı değil. Aynı gibi görünse de değil. Değişen çok parametre var. Oyuncular 1 sene daha yaşlanıyor, başka takımlar geliyor, görünmeyen ve örnek veremediğim onlarca değişken parametre vardır. Aynı kadro deyip çıkamazsın. Mancini gelmeden önceki yaz transfer dönemi kötü geçirildi. Sana dedim işte Dany - Chedjou iki Afrikalı stoper tandemini hangi akıl ve mantıklı kurdu. Eboue de eklenince zaten defansta 3 Afrikalı oluyor. Bir takım için defansta bu kadar Afrikalı olamaz. Yabancı sınırı varken Bruma yerine daha garanti bir isim alınabilirdi. Zaten o Bruma devre arasında sakatlıktan sezonu kapadı ve hiç faydalanamadık. Drogba ve Burak ikilisi çift forvette hiç olamadı. Aynı Mohamed ve Falcao'nun bir arada oynayamaması gibi. Birisini yedeğe koyunca küsüyordu trip atıyordu. Ayrıca Sneijder kariyerindeki en verimli dönemini de Mancini döneminde geçirmiştir bence. Herif nerdeyse her maç gol atıyordu o dönem.

O sezona başarısız diyorsanız sırf 2. oldu diye. Peki soruyorum 2019'da yıldızlar dolu kadroyu ligde 6., ŞL'de madara eden, geçen sezon şampiyonluğu ganyancıya veren hocaya ne demeliyiz?

Yasin yasin mi gencti... Burak Drogba ikilisi gayet uyumlu ve can aliciydi. Nasil Falcao ve Mustafa ile karistiriyorsun. Bir atletik süratli, savunma arkasina sarkan, diyeri de atletik, fil gibi güclü, 10 numara özelliklere sahip worldclass bir adamdi... O dönem millet sneijder icin kanat futbolu istiyordu. Chedjou Danny neden tandem olsun. Semih zaten iki senedir ilk 11de, Danny yerine Chedjou geldi.

Fatih Hoca 2019´da, ve gecen sezon batmadan önce takimi 4 yil sampiyon yapti. Son 4 yilda da iki yapti, ve ayni zamanda zor sartlar altinda...

Mancini keske kalsaydi 3-4 sezon sampiyon yaparmiydi görürdük. Ama Ünal Aysal´a göre korktu.

Mesajlarımda anlatmak istediğim gayet açık ve net. Anlayan anlıyor ama gerçekten anlamak isteyenler.

Hocanın uluslararası başarısı hemen hemen sıfır. Çünkü kariyerinde doğru dürüst bir yurtdışı tecrübesi yok. Ona bakarsan Şenol Güneş milli takımı DK'da 3. yaptı ee o daha iyi hocadan o zaman. Elin vasat yabancı hocası bile kaç tane ülke değiştiriyor. Fatih hoca bir İtalya yapayım dedi yapamadı orada. Neden yurtdışında devam etmek istemedi? Teklif mi gelmedi?

Hocalara sabredilmesi taraftarıyım ama umut veren hocalara. Fatih hocanın umut vereceğini bilsem hani dün dedi ya bana 3 yıl lazım diye. Tamam hocam sizde ışık görüyoruz bu takım daha iyi olacak 3 yıl sabrederiz. Ama hocada ışık göremiyor kimse. Bu yüzden gitmeli zaten çok sabrettik 3,5 senedir bu takım ne oynuyor hala kimse bilmiyor.

Mancini bu takıma umut veriyordu. Sezon ortasında gelmesine rağmen, takım mühendisliğinin kötü olmasına, yabancı sınırına, başka bir futbol iklimine gelmesine rağmen iyi bir performans ortaya koymuştur. Şampiyon olamadı diye başarısız diyecek halimiz yok. O zaman şampiyon olamayan her hocaya başarısız demek lazım bu mantığa göre. Son haftalarda galibiyet serisi yakalayan ve geleceğe umut veren kendisiydi ama adam ben bu ortamda yapamam dedi ve gitti. Bu sucukçuların her başarısız sonuçta imparator FT gel bizi kurtar diye bağırdığı ortamda zaten kalamazdı.

Mourinho gibi hocaların devrinin geçtiğini düşünüyorum. Eğer gelirse ve umut verirse ona da sabredilmesi taraftarıyım.

Guardiola örneği vermemdeki amaç Mancini hocaya yapılan muameleydi. Onu örnek vermeye çalıştım. Yoksa Guardiola'nın yardımcısını bile getiremezsin bu ortamda. Rijkaard'a falan adam gibi imkanlar verildi mi mesela? Geldiğinde total futbolun mucidi falan denildi ee adama total futbol oynatacak kadroyu veremiyorsun sonra başarılı olmasını bekliyorsun. Mustafa Sarp'la adam nasıl o topu oynatacak sana?

Fatih hocaya verilen yetkiler, imkanlar başka hiçbir hocaya verilmedi bunu herkesin kabul etmesi lazım. Adama sınırsız destek veriyorsun. Medya, taraftar vs. hepsi ona ait. Ama böyle bir ortamda bile başarılı olamıyorken ligi tanımayan yabancı hocalar ne yapsın?
Her mesajında kendin ile çelişen mesajları atmayı nasıl başarıyorsun.. bir de mesajlarına yalan da ekliyorsun..mancini nin gitme sebebi çok açık.unal aysal dan transfer bütçesi istedi istediği bütçeyi alamayınca da bıraktı..ayrıca mancinin elindeki kadro da gayet iyiydi üstüne devre arasında da tonla transfer yaptırdı hani şu ontiverolar hayrovicler falan..mancininin o sene elle tutulur bir başarısı var o da şampiyonlar liginde gruptan çıkması.. yoksa lig falan başarılı derseniz komik kaçar ersunlu fener nisanda şampiyon oldu..ayrıca mancini ile bir sonraki sezon da devam edilmeliydi bence istikrar adına ligi de artık tanimisti..ama adam ciddi transfer bütçesi istedi Ünal Aysal da veremeyince bırakıp gitti..
Terim o eleştirmek için bir ton konu varken kalkıp dayanaksız argümanlar sunuyorsunuz..Ayrıca son 2 sezondur terim in performansı kötü bir cok hatasi ve inadı herkesin malumu..eleştiriyi de sonuna kadar hakediyor..ama böyle dayanaksız yalan yanlış boş argümanlar ile değil..

Yasin yasin mi gencti... Burak Drogba ikilisi gayet uyumlu ve can aliciydi. Nasil Falcao ve Mustafa ile karistiriyorsun. Bir atletik süratli, savunma arkasina sarkan, diyeri de atletik, fil gibi güclü, 10 numara özelliklere sahip worldclass bir adamdi... O dönem millet sneijder icin kanat futbolu istiyordu. Chedjou Danny neden tandem olsun. Semih zaten iki senedir ilk 11de, Danny yerine Chedjou geldi.

Fatih Hoca 2019´da, ve gecen sezon batmadan önce takimi 4 yil sampiyon yapti. Son 4 yilda da iki yapti, ve ayni zamanda zor sartlar altinda...

Mancini keske kalsaydi 3-4 sezon sampiyon yaparmiydi görürdük. Ama Ünal Aysal´a göre korktu.
Burak Drogba'nın çift forvet oynadığı hangi maçlarda başarılıydık ligde ve Avrupa'da? Toplasan birkaç maç vardır gerisinde Burak ve Drogba tek forvetken daha başarılı oldu.

O sezona biz Chedjou ve Dany stoper tandemiyle başladık gerçi sonra Dany'i postaladık bjk'ye ama iş işten geçti. İçeride 6 yenilen Real maçında stoper tandeminde Semih mi vardı renktaşım sen de valla he. Dany denen oyuncu neden alındı ben hala çözemedim hadi Chedjou neyse Fransa'da yılın stoperi seçilmiş okey. Dany'i neye güvenerek aldı hoca.

Zor şartlar diyorsun da bütün hocalar o zorlu şartlar çekiyor. Hatta emin ol yabancı hocalara o şartlar daha zor geliyordur. Sanki öyle bir anlatıyorsun ki hoca çok sıkıntı çekti diğer hocalar çekmedi. Hoca ne sıkıntı çekti? Yönetim onun emrine amade. Taraftar ve medya gık çıkaramıyor. Böyle sıkıntıya can kurban.

8 sampiyonluk kazandirdigi için ağzımıza edebilir arkadaşlar. Öyle bir gücü var

Dün gazeteciye verdiği cevap rezillikti. Cevap veremediği için kabadayaligi secti

Her mesajında kendin ile çelişen mesajları atmayı nasıl başarıyorsun.. bir de mesajlarına yalan da ekliyorsun..mancini nin gitme sebebi çok açık.unal aysal dan transfer bütçesi istedi istediği bütçeyi alamayınca da bıraktı..ayrıca mancinin elindeki kadro da gayet iyiydi üstüne devre arasında da tonla transfer yaptırdı hani şu ontiverolar hayrovicler falan..mancininin o sene elle tutulur bir başarısı var o da şampiyonlar liginde gruptan çıkması.. yoksa lig falan başarılı derseniz komik kaçar ersunlu fener nisanda şampiyon oldu..ayrıca mancini ile bir sonraki sezon da devam edilmeliydi bence istikrar adına ligi de artık tanimisti..ama adam ciddi transfer bütçesi istedi Ünal Aysal da veremeyince bırakıp gitti..
Terim o eleştirmek için bir ton konu varken kalkıp dayanaksız argümanlar sunuyorsunuz..Ayrıca son 2 sezondur terim in performansı kötü bir cok hatasi ve inadı herkesin malumu..eleştiriyi de sonuna kadar hakediyor..ama böyle dayanaksız yalan yanlış boş argümanlar ile değil..
Mancini'nin gitmesindeki sebep sadece transfer bütçesi değildi. Ben de biliyorum transfer bütçesinde anlaşamadıklarını. Ama bu futbol ikliminde hayatta kalmazdı. Federasyon ayrı bir dert, sınırlamalar ayrı bir dert, taraftarlar ayrı bir dert, medya ayrı bir dert. Tek sorun transfer bütçesi değildi. Ligde kimse başarılı oldu demiyor ama sezon ortasında gelen bir hocaya göre kağıt üstünde iyi bir tablo çizdi. Ligde şampiyon olamadı diye başarısız diyemezsiniz. O sezon içeride oynanılan futbola Tudor'un ilk 8 hafta oynattırdığı futbol bile yaklaşamaz. fener tarihinin en iyi ve en ballı sezonuna denk geldi bu da onun için unlucky bir durum oldu.

Burak Drogba'nın çift forvet oynadığı hangi maçlarda başarılıydık ligde ve Avrupa'da? Toplasan birkaç maç vardır gerisinde Burak ve Drogba tek forvetken daha başarılı oldu.

O sezona biz Chedjou ve Dany stoper tandemiyle başladık gerçi sonra Dany'i postaladık bjk'ye ama iş işten geçti. İçeride 6 yenilen Real maçında stoper tandeminde Semih mi vardı renktaşım sen de valla he. Dany denen oyuncu neden alındı ben hala çözemedim hadi Chedjou neyse Fransa'da yılın stoperi seçilmiş okey. Dany'i neye güvenerek aldı hoca.

Zor şartlar diyorsun da bütün hocalar o zorlu şartlar çekiyor. Hatta emin ol yabancı hocalara o şartlar daha zor geliyordur. Sanki öyle bir anlatıyorsun ki hoca çok sıkıntı çekti diğer hocalar çekmedi. Hoca ne sıkıntı çekti? Yönetim onun emrine amade. Taraftar ve medya gık çıkaramıyor. Böyle sıkıntıya can kurban.

Bize üst üste galibiyetleri getiren, schalkeyi eledigimiz düzen zaten 4-4-2 elmas tarzindaydi. Real Madrid macinda Semih sakat diye Danny ve Chedjou birlikte oynadi. Onun disinda bir tane mac bile yok aklimda. Yabanci siniri varken mümkün degil zaten.

Fatih Terim o zor sartlarda peki sifir mi cekti ? 4de2 yapti. Bu Terim icin cok zayif olsa da, kulübün sampiyonluk net orani yüzde 50 felan da degil. Fatih Terim iki sezon yamalayarak sampiyon yapti takimi. Artik heycani da kalmadi zaten. Ayni o yabanci hocalar gibi takiliyor floryada ve siciyor oyuncularin üstüne.

Fatih Terim Gs tarihinin en büyük efsanesidir. Taktik bilmiyor diyende futbol cahilidir. Ama bir gerçek var son yıllarda çok formsuz. Kendine yakişmayan hataları sürekli tekrarlıyor. Zarar vermeye başladi. Eleştirilmeside gayet normal.

O sezon içeride oynanılan futbola Tudor'un ilk 8 hafta oynattırdığı futbol bile yaklaşamaz. fener tarihinin en iyi ve en ballı sezonuna denk geldi bu da onun için unlucky bir durum oldu.

What. hangi evrende yaw :unsure:

2017/2018´de bir beraberlik disinda icerde her maci kazandik. Terim´de sezon ortasinda gelip sampiyon oldu icerde her maci kazanarak. Geldik yine imkanlar meselesine, ligin ikinci yarisinda kadro tudorunkinden zayifti.

Geri
Üst Alt