Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

mustafa keçeli süper indirdi semihin önüne.. yok böyle bişi..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

baroni ve emre çok iyi oynuyor..Emre sakatlanmasında kim sakatlanırsa sakatlansın..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 2-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

Bırak kardeş biz alışığız önceden milleti şampiyon görmeye cevap vermeye değmez

Orduya 4 atiyoruz bu takimi kimse tutamaz diyorlar. Sonra Antalya yeniliyoruz bu takimdan birsey olmaz diyorlar.

Harbiden ilginc.

Belki bu ararlar rezil oynuyoruz .. ama hep böyle gidecek diye birsey yok

Final = Galatasaray-Fenerbahçe

Geçen seneki senaryo aynen devam ediyor.Kupada rakipleri Bursaspor ve rahat galibiyetler...

fener istedği her oyuncuyu alır poulsen etoo dentinho senna arda gibi :asd:

adamlar dopingli gibi hiç durmuyor bu maç 8 olur!

bu bilica ne kadar itici yaa

Bursa ve sivas diyorum susuyorum..

Önceden antep vardı,onlar çekildiler...

Bursaspor ne kadar kötü olursa olsun Fener istekli oynuyor kabul etmek lazım. Her topa ayağını sokuyor adamlar.

Fener back leri ile işi götürüyor.

Dos Santos ile Uğur ileriye süper destek veriyor.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 2-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

Bana şunu Gs nin bu futboluna güveniyorum diyorsan girelim iddiaya

GS Store den Kapri eşofman altına. ?

Forum şahit olsun. Beraberlik ortada

GS galipse sen Kayseri galipse ben alırım.

Ben girerim iddiaya..:D

Bana şunu Gs nin bu futboluna güveniyorum diyorsan girelim iddiaya

GS Store den Kapri eşofman altına. ?

Forum şahit olsun. Beraberlik ortada

GS galipse sen Kayseri galipse ben alırım.

Ben sana Kayserispor yeneriz demedim!!! Malasef benimde o maca pek guvenim yok. Ama nedeni sakat oyuncular.

Benim sana demek istedim sey o maci kaybetdik diye sezon bitmedi!!!

Ömer Üründül denen dingil FB'li oyunculara kızıyor orada faul yapılır mı diye.. Şerefsiz!

28 yıldan beri hep çoşkulu oynuyolar ama:asd:

ya bursa fenere gelince niye eli ayağı tutuluyo ya hep aynı şeyler ya bize gelince aslanlar gibi oynuolar anlamadım bu işi ya

Geri
Üst Alt