Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Yani sende İNTER İNTER diyip duruyorsun ya. Tamam 1-0 yendiniz İNTER'i... İkinci maçta 3-0 yenildiğinizi neden söylemiyorsun hiç. :p:p

Yav Mrs.Perez bir shevchenko maceramız var..:pEvet Inter'den de 3 yedik ama yendiğimiz maçtaki oyun azim hırs gözümün önüne geldi..Ondan dedim Inter diye..

Mesela Chealse yi de yendik ama bence zirve maç Inter maçıdır..Onlara da 3 atabilirdik olmadı :)

Refik kardeşim 2.yarı Bursa'nın girdiği pozisyonlarda birdenbire ne oldu acaba? Ayaklarını topa sokar mı oldular biranda yetenek ve hırs mı bürüdü bu oyuncuları yoksa biz mi oyunu rolantiye aldık ondan mı iyi oynamaya başladılar..?

Hayır ilk yarıdaki Bursa'yla aynı takım şu an atak yapan pozisyon üreten takım..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

İnşallah şu antalya'yı evimizde yeneriz de fenerin kupa hasreti devam eder..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İkinci Yarı

fener turu geçerse medet umduğumuz takıma bak ya Manisaspor...

merakdan soruyorum bursalilar hic sert girdimi?

Guizanın acilen takıma dönmesi lazım yoksa alırlar kupayı

Önce biz kendi Takimimizin haline baksak..? Fener isterse Kupayi alsin ne yapalim bizim Takim düzelmedikten sonra..?

@Mim Sami

Ben zaten yazdım Bursaspor ne kadar kötü olursa olsun fenerliler istekli oynuyor diye bu 1.

İkincisi fenerin devreden sonra oyunu rolantiye aldığını da yazdım birader. Git bikaç sayfa öncesine oku inanmıyorsan. Ama İnter maçından beri böyle oynadıklarını görmedim, Bursaspor iyi ama biz oynatmıyoruz lafına cevabı da Ufuk Şirin arkadaşımız lafı söylemiş. Oldu mu şimdi?

Kaçırdır Bursa atsa bir tane umut olur yoksa Fener şimdiden cıktı denilebilir.

G.Ünal maaşallah Güiza'nın yokluğunu aratmıyor :asd:

Guiza yok son 3 maç 11 gol attılar. Acil dönmesi lazım Guiza'nın

Fenerin yeni transferi 38 yaşındaki nöbetçi golcü Daniel Alişan tribünlerden izliyor maçı :D

Volkan Şen çok iyi valla Sercan ile ikisini alsak süper olur.

Bu sene maşallah her yönden bal akıyo paçalarından..

Sakatlıkların s'sini yaşamıyolar,fikstür desen sanki kendileri ayarlamış gibi,hakemler bizzat göstere göstere yanlarında,kupada ki rakipleri tam istedikleri cinsten..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Evet Inter'den de 3 yedik ama yendiğimiz maçtaki oyun azim hırs gözümün önüne geldi..Ondan dedim Inter diye..

Mesela Chealse yi de yendik ama bence zirve maç Inter maçıdır..Onlara da 3 atabilirdik olmadı :)

Senin de gele gele hep İNTER maçı gözünün önüne geliyor. Gerçi sen de haklısın Avrupa da aldığınız galibiyet saysı bir elin parmaklarını geçmez :p:p:D:D Normaldir nadir alınan galibiyetlerin hatırlanması.

Benim de aklıma nedense Milan'ın Kadıköyde 4 atması geliyor. Bir de adını bile telafuz edemedim bir doğu Avrupa ülkesi takımının 7 atması.

Neyse Şampiyonluk turumuza davetlisin. :)

Senin de gele gele hep İNTER maçı gözünün önüne geliyor. Gerçi sen de haklısın Avrupa da aldığınız galibiyet saysı bir elin parmaklarını geçmez :p:p:D:D Normaldir nadir alınan galibiyetlerin hatırlanması.

Benim de aklıma nedense Milan'ın Kadıköyde 4 atması geliyor. Bir de adını bile telafuz edemedim bir doğu Avrupa ülkesi takımının 7 atması.

Neyse Şampiyonluk turumuza davetlisin. :)

Sigma Olomouc 7 tane atmıştı :D

yanlış hatırlamıyorsam :D

Bu fenerliler yine hep Mustafa Keçeli'yle uğraşıyorlar.Haaa Denizli maçından olsa gerek.

Şu fenerle Şu anki GS nin karşılaşmasını istemem. Çok kötü şeyler olabilir. :(

Geri
Üst Alt