Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

GALATASARAYımız-A.Madrid

-------------Leo----------------

Neill----Emre----Servet----Hakan

---------Sarp--Topal-----------

---Arda-----Elano------Caner---

------------Keita---------------

bence sabri iyileşsede iyileşmesede Stoperde Neill oynamalı ;) Kritik Müdahaleler ve Topu olumlu kullanmasını düşünürsek... Hele Servet ve Emre çıkarken top kaptırırsa Aguero ve Forlan oyar bizi ;)

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Bu takimin ruhu Kewell ve Baros´mus meger:)

Mustafanın tek sorunu pas atarken filan çok ağır davranıyor düşünüyormu napiyo çözemedim

Baros kafasini kaldirmadan sokardi topu Antalyanin ceza sahasina ve o kafani kaldirmadan, kaleye, kalaeciye bakmadan yapardi gol vuruslarini valla. Özledik harbiden.

Daha iyilerine laik Galatasaray takimi tabi, ama gercekci bakinca olaya Sarp´in kesilmesinin cok da mantikli olmadigini görürüz. Nedeni de Rijkaard´in Elano´nun arkasinda 2 önlibero ile oynamasidir. Yani

------------------Mehmet Topal----------Mustafa Sarp-----------------

--------------------------------Elano----------------------------

Diyelim ki Mustafa Sarp´i kestik, yerine kimi oynatacagiz? Ayhan oynadi son 2 macta ve dümdüz gitti bu taraftar ona. Ayhan bitmis dediler, etrafinda 3 kere dönmeden pas atmiyor dediler, 2 metre yanindaki futbolculara pas veriyor sadece dediler. Gelelim Baris´a. Baris icin de cok ic acici konusmuyor bu taraftar. Galatasaray´in futbolcusu degil, deli dana gibi kosuyor ama teknik sifir diyorlar. Her topu kaptiriyor diyorlar, topu sürmesini dahi beceremiyor diyorlar. Yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal misali yani.

Simdi birdaha düsünün? Kim oynasin? Mustafa Sarp mi yoksa Ayhan veya Baris mi?

koyunun....abdurrahman çelebi demiştim ben de daha önce...o yüzden çok kişi çırpındı orta saha alınsın diye...mevcut durumda benim gönlümden geçen topal-arda-elano üçlüsü...olmaya olurda;arda hücum oynamayı seviyor,işler zora girince hemen takımı kurtarmaya soyunuyor...bu çabasıyla bazan sonuç alınsa da aslında takım oyunu-tempo diye birşey kalmıyor,zararı faydasından çok oluyor hasılı...arda bu hızıyla ve bu gol vuruşlarıyla epl de filan oynayamaz...inisiyatifi elano başta olmak üzere paylaşabilse,basit oynasa tsl in xavi-iniesta sı olabilirler elanoyla birlikte...ama arda dan böyle bir mental aşama beklemek,hele de şu sıralar,aşırı iyimserlik olur...da çaresizlik insana böyle fikir jimnastikleri yaptırıyor...:allaalla6vr:

Daha iyilerine laik Galatasaray takimi tabi, ama gercekci bakinca olaya Sarp´in kesilmesinin cok da mantikli olmadigini görürüz. Nedeni de Rijkaard´in Elano´nun arkasinda 2 önlibero ile oynamasidir. Yani

------------------Mehmet Topal----------Mustafa Sarp-----------------

--------------------------------Elano----------------------------

Diyelim ki Mustafa Sarp´i kestik, yerine kimi oynatacagiz? Ayhan oynadi son 2 macta ve dümdüz gitti bu taraftar ona. Ayhan bitmis dediler, etrafinda 3 kere dönmeden pas atmiyor dediler, 2 metre yanindaki futbolculara pas veriyor sadece dediler. Gelelim Baris´a. Baris icin de cok ic acici konusmuyor bu taraftar. Galatasaray´in futbolcusu degil, deli dana gibi kosuyor ama teknik sifir diyorlar. Her topu kaptiriyor diyorlar, topu sürmesini dahi beceremiyor diyorlar. Yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal misali yani.

Simdi birdaha düsünün? Kim oynasin? Mustafa Sarp mi yoksa Ayhan veya Baris mi?

İç saha maçları ve insan gibi defans yapıldığı için Avrupa maçlarında Emre Çolak, deplasmanlarda Ayhan-Mustafa ikilisinden biri. Hangisi formdaysa.

biz 5 mac ustuste bu mactaki gibi oynayalim bu is tamamdir

baslariz 3 4 atmaya gene

bu arada beni en cok sevindiren sey ugur

ilk defa eski formundan az da olsa ornekler gordum

dogrusu bundan onceki maclarda cok umitsizlesmistim

hatta bir pozisyonda mac sonunda rakibi pazara yolladi,

hani eskiden yapardiya orta yapar gibi sonra gerideki bos adama cikarirdi

gerci o kismini yapamadi ama bence seneye ugur alir sagbeki

hem sabriyi ortada kullanabiliriz belki

orta sahada direcnc yaratabilir

biz 5 mac ustuste bu mactaki gibi oynayalim bu is tamamdir

baslariz 3 4 atmaya gene

bu arada beni en cok sevindiren sey ugur

ilk defa eski formundan az da olsa ornekler gordum

dogrusu bundan onceki maclarda cok umitsizlesmistim

hatta bir pozisyonda mac sonunda rakibi pazara yolladi,

hani eskiden yapardiya orta yapar gibi sonra gerideki bos adama cikarirdi

gerci o kismini yapamadi ama bence seneye ugur alir sagbeki

hem sabriyi ortada kullanabiliriz belki

orta sahada direcnc yaratabilir

yok yok sabri sağbekte kalsın...hazır benimsemişken...ne orta saha,ne sağ önde yapabilir,yetenekleri yetersiz...çile başlamasın yeniden mümkünse,bize de yazık!:D

ama takimda bence keita forvet olmali su an ne yazikki

digerleri cok kucuk kaliyor

Yavas yavas iyilesiyor olabiliriz ama orta sahaya mutlaka takviye gerekiyor sezon sonunda. Mustafa Sarp, Ayhan, Baris Aslantepe kadrosunun futbolculari degiller benim fikrime göre.

Suanda alternatif yok dogru ama sene sonunda mutlaka Hamit Altintop - Gökhan Inler tarzi yerli bir futbolcu takima kazandirilmali. Benim futbol anlayisima göre orta sahadaki tüm futbolcularin teknik olmasi gerekir. Buna göre orta saha hem müthis bir mücadele göstermeli hemde topu dogru kullanabilmeli ve oyun kurabilmeli. Kim olursa olsun. Bunu herkes yapmali. Hele ki orta sahada. Aradigimiz orta saha sadece teknik degil ayrica mücadele edip savasabilmeli, yikilmamali. Mustafa Sarp mücadele ediyor ama oyun kuramiyor, paslasamiyor. Mehmet Topal da cok farkli degil acikcasi. Cok top kaybediyoruz orta sahada, pas hatasi yapiyoruz. Bu olmamali.

dün zemin yine berbatti, zemin güzel olsaydi farkli yenerdik

└►cehennem buz tutana kadar └►arda turan fenevbahçeli olana kadaar └►fenevbahçeliler insan olana kadar └►yani sonsuza kadar └►►►galatasaraylıyız""" ★███▓▒░░♥1905♥░░

Bir forvet olsa 4-0 lık maçtı.Yemişim Ziraatini kupasını.

yahu bari paf'tan bi forvet dursa. en azından psikolojik olarak forvet olduğunu hissederdim sahada.. nokta adam lazım ne yazıkki ve neden tam bişiy yapmıyorlar anlamıyorum.

k hakana acılan panart cok yaratıcı :D

16956337789165743632760.jpg

16956337789155743632760.jpg

galatasaray2antalyaspor.jpg

Özellikle caner ve arda Gio'ya pas atmamak için özel bir çaba sarfettiler Emre Çolakla ise topu buluşturmak için canlarını dişlerine taktılar bunun nedenini şöyle düşünüyorum Caner kiralık Gio da kiralık ikisi de sol bölgede tercih ediliyor ve Gio'nun patlaması durumunda Caner sol açıkta bir daha hiç oynayamayacak bunu istemiyor ve Emre Çolakla arası Gio ile olduğundan daha iyi Arda da hem kendisi takımın gözbebeği olmak istediğinden başka büyük yetenekli çalım atan süratli oyuncu istemediği için hem de Gio patlarsa Emre Çolak'ın önünün kesileceğini düşündüğünden pas atmıyor olabilirler. Bariz dün haksızlık edildi Gioya tıpkı önceki maçlarda olduğu gibi yazık!

Bence iyi oynadığımız felan bahane. Antalya değil başka bi akıllı takım olsa en az 5 lenirdik. Kendimizi kandırmayalım hiç. Allah atletico maçında yardımcımız olsun başka da bişey demiyorum....

Geri
Üst Alt